Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Bu 3 cocuk arkadas olduklari icin birbirlerinden yüz buluyolardir
Belliki birazda simariklar
Cocuklara gulerek iyilikle
Ne guzel oynuyosunuz bakin buda sizden kucuk sizin kardesiniz gibi falan biseyler soyleseydin
Faydasi olurmuydu acaba
Biliyorsun abla Huma sessiz ben de sırf bu yüzden uzaktan izliyorum gün geçtikçe daha da açılıyor lakin çocuklar tenhaya çekmek isteyince nevrim döndü çocuk bu iter kakar da tenhaya cekmeye çalışmak nedir
Ben Anne olmadigim icin tabi bilemiyorm ne yapardm ama sen anlatirken bile sinirlendm bide o tenhaya götürmeye calismislar ona cok kizdim. Kendimi tutamaz Annelerine laf söylerdim sanirim
Ay pınar bende zor tuttum sırf kızım anne korumasına alışmasın diye gözlemledim ama bir de bana sor içimde kopan firtinayi
Hamile olduğun içim galiba çok duygusal yaklaşımışsın bence:)
Çocuk onlar, zarar verecek olsalardı annelerinin yanına koşmazlardı, herşeyden önce çocuklar masumdur, bir kötülük yapıyorlarsada onun altında bişey yatıyordu ilgisizlik, öğrenmemişlik vs.
Ben böyle düşünüyorum ama bilemiyorum artık.
Valla masum olduklarını düşünmüyorum tenhaya çekmeyi akıl eden bir çocuk ne kadar masum olur bilemedjm
Ben sesli olarak uyaririm zaten biliyorsunuz tersim pis çocukta olsa ezen tıp var bizim iki yaşında Zeynep 7 yaşındaki iremin saçını başını yoluyor ikiside yeğenim ama ben zeynebide uyaririm ve kuzeyede diyorum sana zarar vermesine izin verme diye hayır de sesli yüksek istemediğin şeyde diye ki çok işe yarıyor
Çocukları sesli uyarınca zaten o çene calan anne kısmı bı bakım oğlum kardeş diyorlar ama çalmaya devam
Hele tenhaya götürmek çocukta olsa çok farklı boyut
aynen bahar ya valla bana ilk tecrübe oldu humayi da kötü etkilemek istemiyorm cociklara yeni alışıyor

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
6 yaşında çocuk önce 5 aylık kardesini boğarak öldürüyor aile saklıyor
Sonra 7 aylık yeğenini öldürüyor aile saklıyor kreste çocuğunu bırakmaya gelen bı annenin pusetteki çocuğunu kaçırıp öldürmeye çalışırken yakalanıyor
Kanım dönmüştü okudugumda fotograflari görünce hapiste değil ama inceleme altında tutuluyor potansiyeli belli
Tabi ki masumlar ama yaşla sinirlandirmak doğru değil sanırım gelişen teknoloji vs xocuklari da erken olgunlaştıriyor geçen gün anne dudaktan opunce kalp çıktı diyor nerde gördün iremin tabletinde çizgi filmde
Ne kadar masum oysa onlar ama böyle böyle kirleniyorlar

Yediklerinide say kız seni biliyoruz

Rezene anason da işe yarar

Ay İrem boşver iyi olmuş kavga arada olur en azından soylenmis söylenecek Lee ayrıca bu durum iki kişinin kararı bencillik yapmasın esinde ailesinde kadının hazır olması çok önemli

Hadi hayırlısı bakalım canım kız durumu nasıl yaptınız
vayyyy Kamile teşekkür ederim :)
Sagol canim annemler geldi bu hafta ona biraktim
hosgeldinnnnn :)

en basta vucuda giren yakıtın temiz olmasi gerekiyor cnm :) sporun tabiki bicok faydasi var

gecmis olsun cnm. Ciban olsa ucu olurdu dr a git mutlaka

Tartildiysan yap bildirimini
Kendi aramizdayiz zaten :)

kendimizi kandirmiyalim iremcim :)
Zararli seylerin yaninda su icilirse
Evet o su yariyor :koptum:

duzensiz ve zararli beslenme cok etkili cnm
Dikkat etmedigim zaman Bende de oyle oluyor
Bide bakliyat bulgur lahana turleride gaz siskinlik yapar

Irem sizin tek probleminiz kilo degilki cnm
Daha yasiniz kucuk once bi eviniz barkiniz olsun

Bugun aklimdaydin zeynepcim
Mulakatin iyi geçmesine sevindim
Kiz nasil durmuşmu

oooo ne guzel bi eksi tebrikler cnm :)
durmus abla sadece ben gelene kadar yemek yememis beni gorunce mem mem diye basladi. Allahtan isim uzun surmedi de oglene kalmadan geldik :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Biliyorsun abla Huma sessiz ben de sırf bu yüzden uzaktan izliyorum gün geçtikçe daha da açılıyor lakin çocuklar tenhaya çekmek isteyince nevrim döndü çocuk bu iter kakar da tenhaya cekmeye çalışmak nedir

Ay pınar bende zor tuttum sırf kızım anne korumasına alışmasın diye gözlemledim ama bir de bana sor içimde kopan firtinayi

Valla masum olduklarını düşünmüyorum tenhaya çekmeyi akıl eden bir çocuk ne kadar masum olur bilemedjm
aynen bahar ya valla bana ilk tecrübe oldu humayi da kötü etkilemek istemiyorm cociklara yeni alışıyor
evde de biraz cadı olmayi ogret cnm cokta iyimser olmasın
Bizim kizda basta cok pasifti
Simdi hakkini koruyor biraz

Sagol canim annemler geldi bu hafta ona biraktim
durmus abla sadece ben gelene kadar yemek yememis beni gorunce mem mem diye basladi. Allahtan isim uzun surmedi de oglene kalmadan geldik :)
Iyi bari uzun surmemis alisik olmayinca ozlemistirde
Annengil kalicakmi biraz

Sonuclar ne zaman belli olacak

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Dün parkta karşılaştığım bir olay ile ilgili fikir almak istiyorum daha önce karşılaşan olmuştur yada nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek biri vardır diyerek..
Benim kızım 3 yaşında dün parkta 3 çocuk ile kaydıraktan kayiyorlardi çocuklar tahminimce 5-6 yaşlarında bir süre gozlemledim kızıma karşı davranışlarıni çocukların en son merdivenden iktirmeyi görünce emin oldum kızıma el kaldirmalar tuhaf tuhaf hareketler alay edercesine gibi gulmeler vs vs benim kizimda olanları bir olaydan ibaret sanip gülüyor birkaç kere yanına çağırıp olanları sordum ama tabi sadece kaydiklarini trencilik oynadıklarını söyledi arkamda da çocukların annelerii çene çalışıyor nasıl sabrettim siz bana sorun bişey dememek için şimdi çocuklara bişey desem adı üstünde çocuk 2 dakika önce kavga ederken 2 dakika sonra can ciğer kuzu sarması oluyorlar annelerine bişey desem zaten oraya gelip sadece çene çalmaktan ibadetler çocuklarını izlemek vs yok neyse en son dayanamayıp cocuklara gorundum 3 u de kaydirakta oturmuş kızım kaymalarini uzun bir süre bekliyordu kızım yabancı çocuklardan çekindiği için düşerim kaygısı da var sanırım öncede çıksa kaydiraga arkasindakiler kaydıktan sonra kayar en son dayanamadım gittim yanlarına dedim:)ondan öncede kızımı tenha bir yere götürmek istediler ben hayır diye seslenince bıraktılar ) ne alıp vermediğiniz var çocukla diyerekten ondan sonra annelerinin yanına gittiler hepsi hareketlerine devam ettirdiler ama en ufak bir seyde suratıma bakıyorlardi en son kızımı parktan götüreyim dedim ama onun suçu ne hiç birseyden haberi yok garibim bu durum o kadar agirima gittiki akşam kızım uyuduktan sonra bir güzel ağladım ( sanırım hamileliğinde verdiği duygusallık var) ben kızıma arkadaşlığı dostluğu öğretmeye çalışırken çocukların bu tutumu içimi acitti çok uzun oldu kusura bakmayın böyle bir olay karşısında nasıl davranmam gerekir yada yanlış mı yaptım icim hiç rahat değil bir fikir verin kızlar dün resmen bocaladim
Ben 3 çocuk anası olarak hemen yaptığımı söyleyeyim sana:).
Direk yanlarına git tatlı dille ablası abisi bakın o küçük yardımcı olun dikkat edin düşmesin filan diye sorumluluk vermeye çalışıyorum. Ve yanımda varsa kraker şeker filan dağıtıyorum çok işe yarıyor. Ama etrafta hep varlığımı belli ediyorum. Hem çocuğun kendini güçlü güvenli hissediyor hem de karşıdaki çocuk daha temkinli oluyor. Arada da aferin filan diye gaz verdin mi tamamdır. Sonuçta onlar da çocuk, nasıl öğrenirse öyle yapıyordur. Belki senin gibi birinin tatlı diliyle yanlışını öğrenir.

2 hafta oldu malesef :D
:):)

Merhaba kizlar ben geldim:okyrm:
Hoş geldin;)

Esimle biraz sorunlarimiz var aslinda hemen hemen hepsi benden kaynaklaniyor kilomdan dolayi iradesizligimden kendimi tanimadigimdan ve en ufak seye sinir olmamadan dolayi kalp kirici konusmalar yaptik gecen gun. spora cikamamamda cok etkiledi evde cok bunaliyorum psikolojim bozuluyor resmen.esim bana gaz vermeye calisiyormus guya ama baya kalbim kirildi en sonunada seni her halinle seviyorum kilon sorun degil diyor ama gitmeden 2 gun once iceri verecekti neredeyse bunun uzerine cok tartistik belkide kacan olmustur bilemiyorum cok stresliyim gercekten yasamak iatemedigim seyler oluyo kac gundur belide duzelmedi esimin daha cocuk diye israr ediyo agladim evi birbirine kattim nasil olsun nasi doguruyum bu halde diye ben bagirdikca o kalbimi kirdi off simdi baristik ama hala burukluk kiriklik var aramizda dunde misafirimiz vardi gelini 5 aylik hamileydi ufak tefek bi kadin karni bile tam cikmamis bide esi pek tekin insan degil onlar gittikten sonra kaynanam laf etti baya şu 5 para etmezlerin bile torunlari olacak mintik uyuz gelini goruyonmu bacak kadar boyuyla ne yapti ne etti hamile kaldi bak doguracak 3 gune sen bize daha bi torun veremedin dedi bozuntuya vermedim anne sartlari biliyosun oyle deme allahin gucune gider dedim ama acayip moralim bozuldu bende cok istiyorum tek problem kiloda degil ki dogum bi sekilde olur gene ama sonrasida onemli basta tabiki sagligimiz onemli ama iyi bi gelecek egitim iyi bi imkan kaliteli hayat bunlara ne olcak evimiz arabamizin olmamasini gec daha borclarin yarisini anca odedik esim yetistiremiyor resmen daha cocuk istiyo o benim kalbimi kirdikca bende ona soyledim neyine guveniyosun dedim yarin oburgun bisey lazim oldugunda ben babanin kardesinin eline bakamam onlara avuc acamam kusura bakma onlar alirim ederim dedikce gaza geliyosun gelme dedim bana bunun garantisini verebilir misin her lazim olanin iyisinden alabilecekmisin dedim muayene dogum parasi giyecek ivir zivir ayrica ben hamileligimi ve sonrasini kulak akupunkturuyla gecirmeyi dusunuyorum 1 yil aylik 250 tl sadece ona verebilecek misin benim gozetim ve kontrol altinda olmam sart dedim hadi karsilarim diyosan gel dedim eline kalan 200 300 tl daha gelmis bana cocuk diyosun deyince odaya cekti beni iyice konustuk artik gina geldi her gelenden bir laf duymak evdekiler laf acildiginda ima etmeleri falan moralim cok bozuk bu yazda ertelendi sukur vazgecti hic degilse 3 4 ay sonraya dusunuruz dedi 90 oldugunda yapacam dedi beni sartlama dedim psikolojikmen kilo vermekten korkar oluyorum dedim oda sende cok takiyon diyo taktiran kendisi daha cocuk dusunmezken yilbasindan sonra diretmeye basladi off icim cok dolu dokunsaniz aglayacam sadece gunlerce aglamak istiyorum :agla::agla::agla:
Oy kıyamam siz daha çok küçüksünüz yaaa. Sakın böyle şeyler için birbirinizi yıpratmayın, yanlız kalınca tatlı dille ikna et. Erkekler çocuk gibidir dik konuştun mu misliyle sert cevap verir. Ailesinin yanında ses etme inşallah de geçiştir, odana geçince tatlı tatlı Canına oku;). Yılların tecrübesi burda:). En azından kendi evimize geçmeden olmasın filan diye ikna et... tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, çıkar ez başını:D
Merhaba kizlar. Bi ugrayim dedim hepiniz iyisinizdir umarim.herkesin kandili mubarek olsun hayirli cumalar. Ben bugun mulakata gittim geldim tartilmaya firsatim olmadi. Mulakatimda iyi gecti insallah baska durumlar olmazsa umutluyum hayirlisi bakalim.
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah...
@ikra ikra senin bildirim nerde
Gecikti bugün sultanım kusura kalma:asikk:

_ikra_

Tepki
1.522
Kizlar bende pisi hamuru yogurdm onlari pisircem smdi apartmana dagitiym dedm hayir olsun diye. Gecmis yaptm alintiladm birazdn cvp vercem.
Allah kabul etsin ama bana da yollaman lazım;)

Yanii :)
Evet eksi olman guzel ama daha iyi olabilirdi
Gecen haftada az verdiydin sanki
Bu aralar az gidiyor abla, niye böyle oldu bilmiyorum. Yürüyüş de 5 gün yaptım dolu dolu, yediklerimde de bi terslik yoktu. Ama uzun zamandır olan kilolar diye mi takıldı acaba? 4 yıldır bunun altını görmemiştim de:(.

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Selam ve dua ile tartımın bozuk olduguna kanaat getirdim evde 87.1 çıktım eczanede 85
ama değiştirme sanşım sıfır ne yapabilirim sizce 25 tl ye almıştım bir yerden markası SWAM gibi bişey asla dogru tartmıyor

Önerebileceginiz marka var mı ? Yada elinde düzgün çalışan fazla baskülü olan varsa uygun fiyata alabilirim
Ama bütçem çok az tabi onuda ayırabilirsem
Hayırlı cumalar ve kandiller

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

Bu aralar az gidiyor abla, niye böyle oldu bilmiyorum. Yürüyüş de 5 gün yaptım dolu dolu, yediklerimde de bi terslik yoktu. Ama uzun zamandır olan kilolar diye mi takıldı acaba? 4 yıldır bunun altını görmemiştim de:(.
Haftasonunu iyi gecirip pazartesiye eksiyle baslamaya calis cnm
Ufakda olsa kacamaksiz bi hafta gecir
Arada leslie yaparsan vucutta sasirir
Hep ayni seyi yapinca olagan hale geliyor tepki vermiyor

O zaman en azindan - 1i yakaliyabilirsin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Selam ve dua ile tartımın bozuk olduguna kanaat getirdim evde 87.1 çıktım eczanede 85
ama değiştirme sanşım sıfır ne yapabilirim sizce 25 tl ye almıştım bir yerden markası SWAM gibi bişey asla dogru tartmıyor

Önerebileceginiz marka var mı ? Yada elinde düzgün çalışan fazla baskülü olan varsa uygun fiyata alabilirim
Evde 5 kiloluk suyla yada baska biseyle tartini test edebilirsin cnm

Ben yurtdisinda oldugum icin diger konuda yardimci olamicam malesef :uzgnm:

_ikra_

Tepki
1.522
Haftasonunu iyi gecirip pazartesiye eksiyle baslamaya calis cnm
Ufakda olsa kacamaksiz bi hafta gecir
Arada leslie yaparsan vucutta sasirir
Hep ayni seyi yapinca olagan hale geliyor tepki vermiyor

O zaman en azindan - 1i yakaliyabilirsin
Tamam öyle yaparım bu hafta da. Zaten alerjiden dolayı dışarı pek çıkamam gibi görünüyor, evde Leslie haftası olsun bu hafta da.

Ben bugün ilk defa tartilmayi unuttum:utangac:
Yarın tartılırsın ;)

_ikra_

Tepki
1.522
Ben bi alışveriş turu yapıp geleyim akşama gelirim yazışırız. Her tarafta indirim var biraz çıkıp kızlara alışveriş yapayım:). Cebimde para durmasın günah olur kocamın deyimiyle:koptum:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Belki bilenler vardir bilmeyenler icin yazayim
Kizlar caydanliginiz celik tencereniz vs. Daha parlak olsun istiyosaniz
Cifi bizdolabi posetiyle sürtün
Elinizi posete gecirin ben sungeride icine koyuyorum cifi surtuyorum
Öyle daha parlak oluyor
İlginc feneyecem abla
@Fittekkkmevsim kamile nasil oldun cnn gorunmedin
abla ara ara oluyor ama bugun baya azaldi tansiyon galiba stresten cok kastim cok gerildim iki haftadir gecici bi durum gibi duryyor devam etseydi gidecektim dun giremedim cocuklar hasta bi ona bi digerine esim ayri triplerde ilgilenmiyon benimle diye

masallah azda olsa devamlilik var

Dün parkta karşılaştığım bir olay ile ilgili fikir almak istiyorum daha önce karşılaşan olmuştur yada nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek biri vardır diyerek..
Benim kızım 3 yaşında dün parkta 3 çocuk ile kaydıraktan kayiyorlardi çocuklar tahminimce 5-6 yaşlarında bir süre gozlemledim kızıma karşı davranışlarıni çocukların en son merdivenden iktirmeyi görünce emin oldum kızıma el kaldirmalar tuhaf tuhaf hareketler alay edercesine gibi gulmeler vs vs benim kizimda olanları bir olaydan ibaret sanip gülüyor birkaç kere yanına çağırıp olanları sordum ama tabi sadece kaydiklarini trencilik oynadıklarını söyledi arkamda da çocukların annelerii çene çalışıyor nasıl sabrettim siz bana sorun bişey dememek için şimdi çocuklara bişey desem adı üstünde çocuk 2 dakika önce kavga ederken 2 dakika sonra can ciğer kuzu sarması oluyorlar annelerine bişey desem zaten oraya gelip sadece çene çalmaktan ibadetler çocuklarını izlemek vs yok neyse en son dayanamayıp cocuklara gorundum 3 u de kaydirakta oturmuş kızım kaymalarini uzun bir süre bekliyordu kızım yabancı çocuklardan çekindiği için düşerim kaygısı da var sanırım öncede çıksa kaydiraga arkasindakiler kaydıktan sonra kayar en son dayanamadım gittim yanlarına dedim:)ondan öncede kızımı tenha bir yere götürmek istediler ben hayır diye seslenince bıraktılar ) ne alıp vermediğiniz var çocukla diyerekten ondan sonra annelerinin yanına gittiler hepsi hareketlerine devam ettirdiler ama en ufak bir seyde suratıma bakıyorlardi en son kızımı parktan götüreyim dedim ama onun suçu ne hiç birseyden haberi yok garibim bu durum o kadar agirima gittiki akşam kızım uyuduktan sonra bir güzel ağladım ( sanırım hamileliğinde verdiği duygusallık var) ben kızıma arkadaşlığı dostluğu öğretmeye çalışırken çocukların bu tutumu içimi acitti çok uzun oldu kusura bakmayın böyle bir olay karşısında nasıl davranmam gerekir yada yanlış mı yaptım icim hiç rahat değil bir fikir verin kızlar dün resmen bocaladim
Yetistirme tarxi canim gercekten bicok seyi aileden ogreniyorlar ustune cevrede pisse ekleniyor bazen ufacik ogrencilerden duydugum kufurler kelimeler kirk gece dusunsem aklima gelemeyecek seylee oluyor ve isin kotusu bunu oyun icinde normal bisekilde kyllaniyorlar ama aglama olayi tamamen hamileliginden cunku bu nir gercek toplum gercegi sen asiri hassas bi donemden geciyorsun ondam okadar etkilenissin
Kilo bildirim
Geçen hafta 71.5
Güncel 70.9
Bi ileri iki geri yıldım artık
Olsn elbet bigun yikilacak
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 64.9
Güncel: 66
Fark: + 1.1

Almak ne kolay vermek zor :) bakalm haftaya insallah eksiler gelicek
İns eksi okur haftaya
Benim bildirimim :krktm:

2 hafta once 81
Bugun 85.8
Fark +4.8

Carsamba 87.3 görmüştüm :eek:

Gecen gun bi soz okudum
Ne kadar düştüğün degil tekrar ayaga kalkabilmen onemli olan

Artik büyük sözler hedefler yok
Hedef, Kendimi strese sokmadan sikmadan eksi olabilmek
ne kadar olursa olsun
Abla devam abartma fazlada kasma sakin bi sekilde devam et
Bu aralar çok fena Gaz durumu var bende, hayatımda hiç yaşamadığım kadar, belki artı durumu bundan ileri gelmiştir, bitki çayı vs etkili bir önerisi olan varmı kızlar bu gaz ve şişkinlik için, önerisi olan olursa çok sevinirim. Hem gaz hem şişkinlik işte:okyrm::okyrm::okyrm:
Yeşilçay iyi geldi biraz sanki.
Bu aralar yeme içme düzenim çok bozuldu, son 4-5aydır ben ona bağlıyorum ama çeki düzen vermeye çalışıyorum bakalım.
Gaz bu ara salfin halde sanki cok duyutorum bu sikayeti bendede oldu biara
Esimle biraz sorunlarimiz var aslinda hemen hemen hepsi benden kaynaklaniyor kilomdan dolayi iradesizligimden kendimi tanimadigimdan ve en ufak seye sinir olmamadan dolayi kalp kirici konusmalar yaptik gecen gun. spora cikamamamda cok etkiledi evde cok bunaliyorum psikolojim bozuluyor resmen.esim bana gaz vermeye calisiyormus guya ama baya kalbim kirildi en sonunada seni her halinle seviyorum kilon sorun degil diyor ama gitmeden 2 gun once iceri verecekti neredeyse bunun uzerine cok tartistik belkide kacan olmustur bilemiyorum cok stresliyim gercekten yasamak iatemedigim seyler oluyo kac gundur belide duzelmedi esimin daha cocuk diye israr ediyo agladim evi birbirine kattim nasil olsun nasi doguruyum bu halde diye ben bagirdikca o kalbimi kirdi off simdi baristik ama hala burukluk kiriklik var aramizda dunde misafirimiz vardi gelini 5 aylik hamileydi ufak tefek bi kadin karni bile tam cikmamis bide esi pek tekin insan degil onlar gittikten sonra kaynanam laf etti baya şu 5 para etmezlerin bile torunlari olacak mintik uyuz gelini goruyonmu bacak kadar boyuyla ne yapti ne etti hamile kaldi bak doguracak 3 gune sen bize daha bi torun veremedin dedi bozuntuya vermedim anne sartlari biliyosun oyle deme allahin gucune gider dedim ama acayip moralim bozuldu bende cok istiyorum tek problem kiloda degil ki dogum bi sekilde olur gene ama sonrasida onemli basta tabiki sagligimiz onemli ama iyi bi gelecek egitim iyi bi imkan kaliteli hayat bunlara ne olcak evimiz arabamizin olmamasini gec daha borclarin yarisini anca odedik esim yetistiremiyor resmen daha cocuk istiyo o benim kalbimi kirdikca bende ona soyledim neyine guveniyosun dedim yarin oburgun bisey lazim oldugunda ben babanin kardesinin eline bakamam onlara avuc acamam kusura bakma onlar alirim ederim dedikce gaza geliyosun gelme dedim bana bunun garantisini verebilir misin her lazim olanin iyisinden alabilecekmisin dedim muayene dogum parasi giyecek ivir zivir ayrica ben hamileligimi ve sonrasini kulak akupunkturuyla gecirmeyi dusunuyorum 1 yil aylik 250 tl sadece ona verebilecek misin benim gozetim ve kontrol altinda olmam sart dedim hadi karsilarim diyosan gel dedim eline kalan 200 300 tl daha gelmis bana cocuk diyosun deyince odaya cekti beni iyice konustuk artik gina geldi her gelenden bir laf duymak evdekiler laf acildiginda ima etmeleri falan moralim cok bozuk bu yazda ertelendi sukur vazgecti hic degilse 3 4 ay sonraya dusunuruz dedi 90 oldugunda yapacam dedi beni sartlama dedim psikolojikmen kilo vermekten korkar oluyorum dedim oda sende cok takiyon diyo taktiran kendisi daha cocuk dusunmezken yilbasindan sonra diretmeye basladi off icim cok dolu dokunsaniz aglayacam sadece gunlerce aglamak istiyorum :agla::agla::agla:
canim esine gerilmenize gerek yok ama biraz sen sureci hizlandir oda biraz sabirli olsun ortayi bulmaya calisin

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Benim bildirimim :krktm:

2 hafta once 81
Bugun 85.8
Fark +4.8

Carsamba 87.3 görmüştüm :eek:

Gecen gun bi soz okudum
Ne kadar düştüğün degil tekrar ayaga kalkabilmen onemli olan

Artik büyük sözler hedefler yok
Hedef, Kendimi strese sokmadan sikmadan eksi olabilmek
ne kadar olursa olsun

Abla gene 2 günde iyi gitmis. Bencede kendini sıkma yavas yavas gitsin insallah..

Haliyle evinde olmayinca ister istemez duzen bozuluyor cnm
Aksamlari birazdaha dikkat etmeye calis

Aynen aksamlari daha önemli bugunde baya kacirdm sanki :((

Su icse yariyor tabiri benim icin soylenmis kesin bunu birkez daha anladim malesef spor olmadan hicbirsey olmuyor:mad:

Kizz sen kimbillir esinde varken o suyun yaninda neler yedin :))
Bu arada hosgeldin cnm gözlerimiz seni aradi valla

Bu aralar çok fena Gaz durumu var bende, hayatımda hiç yaşamadığım kadar, belki artı durumu bundan ileri gelmiştir, bitki çayı vs etkili bir önerisi olan varmı kızlar bu gaz ve şişkinlik için, önerisi olan olursa çok sevinirim. Hem gaz hem şişkinlik işte:okyrm::okyrm::okyrm:
Yeşilçay iyi geldi biraz sanki.
Bu aralar yeme içme düzenim çok bozuldu, son 4-5aydır ben ona bağlıyorum ama çeki düzen vermeye çalışıyorum bakalım.

Ödem atici caylar var cnm onlardan yapabillirsn

Canim valla hic aklim almiyor senin esinin düsüncelerni yani o yüzden yorumda yapamiyorm hani hem saglikli bi gebelik olsun hemde durumumuz düzenimiz olsun diye düsünmüyor ama tabi Ailesininde baskisida var belki ondanda bukadar acele ediyor.. hayirlisi olsun insallah hakkinizda ama cok haklisin bence arkasinda durmalisin düsüncelernin.

Merhaba kizlar. Bi ugrayim dedim hepiniz iyisinizdir umarim.herkesin kandili mubarek olsun hayirli cumalar. Ben bugun mulakata gittim geldim tartilmaya firsatim olmadi. Mulakatimda iyi gecti insallah baska durumlar olmazsa umutluyum hayirlisi bakalim.

Mrb cnm hosgeldn :) sevindm mulakatn iyi gecmesine insallh hayirlisiysa olur..

Merhabalar hanimlar herkes stres altinda galiba okudugum kadariyla bugece siginalim her seyi bilip yaradana ins dertlerimiz sikintilarimiz birer birer cozulur kandiliniz mubarek olsun gelelim bildirime

Gecen hafta 78
Bu hafta 77
Giden -1
İns haftaya 76 olabilirim

Seninde kandilin mubarek olsn cnm eksi süper tbrkler :)

Yani anliyabiliyorm cnm haklsin

Bildirimim geliyor....
Geçen cuma 112.4
Bu cuma 112
-400gr.
Fena değil demi;) erken tartıldım bugün, kahvaltıya misafirlerim vardı, yazmaya fırsat bulamadım kusuruma bakmayın...
Fena degil cnm haftaya daha iyi olur insallah :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Allah kabul etsin becerikli hatun :)

Amin insallah abla :))

Amin cnm insallah :) keske yakin olsak sizede getirebilsem :)

Selam cnm ben cikaramadm seni acaba nickinimi degisdirdn bizdenmisin :) kafam karisdi suan
Bu arada 5kg su sisesi dolu sekilde dene bende öyle yapmistm ve 4.9kg cikmisdi yani tartim 100gr az cekiyormus anlamisdm sende dene

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar