askrhpozitif
Daimi Üye
Biliyorsun abla Huma sessiz ben de sırf bu yüzden uzaktan izliyorum gün geçtikçe daha da açılıyor lakin çocuklar tenhaya çekmek isteyince nevrim döndü çocuk bu iter kakar da tenhaya cekmeye çalışmak nedirBu 3 cocuk arkadas olduklari icin birbirlerinden yüz buluyolardir
Belliki birazda simariklar
Cocuklara gulerek iyilikle
Ne guzel oynuyosunuz bakin buda sizden kucuk sizin kardesiniz gibi falan biseyler soyleseydin
Faydasi olurmuydu acaba
Ay pınar bende zor tuttum sırf kızım anne korumasına alışmasın diye gözlemledim ama bir de bana sor içimde kopan firtinayiBen Anne olmadigim icin tabi bilemiyorm ne yapardm ama sen anlatirken bile sinirlendm bide o tenhaya götürmeye calismislar ona cok kizdim. Kendimi tutamaz Annelerine laf söylerdim sanirim
Valla masum olduklarını düşünmüyorum tenhaya çekmeyi akıl eden bir çocuk ne kadar masum olur bilemedjmHamile olduğun içim galiba çok duygusal yaklaşımışsın bence
Çocuk onlar, zarar verecek olsalardı annelerinin yanına koşmazlardı, herşeyden önce çocuklar masumdur, bir kötülük yapıyorlarsada onun altında bişey yatıyordu ilgisizlik, öğrenmemişlik vs.
Ben böyle düşünüyorum ama bilemiyorum artık.
aynen bahar ya valla bana ilk tecrübe oldu humayi da kötü etkilemek istemiyorm cociklara yeni alışıyorBen sesli olarak uyaririm zaten biliyorsunuz tersim pis çocukta olsa ezen tıp var bizim iki yaşında Zeynep 7 yaşındaki iremin saçını başını yoluyor ikiside yeğenim ama ben zeynebide uyaririm ve kuzeyede diyorum sana zarar vermesine izin verme diye hayır de sesli yüksek istemediğin şeyde diye ki çok işe yarıyor
Çocukları sesli uyarınca zaten o çene calan anne kısmı bı bakım oğlum kardeş diyorlar ama çalmaya devam
Hele tenhaya götürmek çocukta olsa çok farklı boyut