Dün parkta karşılaştığım bir olay ile ilgili fikir almak istiyorum daha önce karşılaşan olmuştur yada nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek biri vardır diyerek..
Benim kızım 3 yaşında dün parkta 3 çocuk ile kaydıraktan kayiyorlardi çocuklar tahminimce 5-6 yaşlarında bir süre gozlemledim kızıma karşı davranışlarıni çocukların en son merdivenden iktirmeyi görünce emin oldum kızıma el kaldirmalar tuhaf tuhaf hareketler alay edercesine gibi gulmeler vs vs benim kizimda olanları bir olaydan ibaret sanip gülüyor birkaç kere yanına çağırıp olanları sordum ama tabi sadece kaydiklarini trencilik oynadıklarını söyledi arkamda da çocukların annelerii çene çalışıyor nasıl sabrettim siz bana sorun bişey dememek için şimdi çocuklara bişey desem adı üstünde çocuk 2 dakika önce kavga ederken 2 dakika sonra can ciğer kuzu sarması oluyorlar annelerine bişey desem zaten oraya gelip sadece çene çalmaktan ibadetler çocuklarını izlemek vs yok neyse en son dayanamayıp cocuklara gorundum 3 u de kaydirakta oturmuş kızım kaymalarini uzun bir süre bekliyordu kızım yabancı çocuklardan çekindiği için düşerim kaygısı da var sanırım öncede çıksa kaydiraga arkasindakiler kaydıktan sonra kayar en son dayanamadım gittim yanlarına dedimondan öncede kızımı tenha bir yere götürmek istediler ben hayır diye seslenince bıraktılar ) ne alıp vermediğiniz var çocukla diyerekten ondan sonra annelerinin yanına gittiler hepsi hareketlerine devam ettirdiler ama en ufak bir seyde suratıma bakıyorlardi en son kızımı parktan götüreyim dedim ama onun suçu ne hiç birseyden haberi yok garibim bu durum o kadar agirima gittiki akşam kızım uyuduktan sonra bir güzel ağladım ( sanırım hamileliğinde verdiği duygusallık var) ben kızıma arkadaşlığı dostluğu öğretmeye çalışırken çocukların bu tutumu içimi acitti çok uzun oldu kusura bakmayın böyle bir olay karşısında nasıl davranmam gerekir yada yanlış mı yaptım icim hiç rahat değil bir fikir verin kızlar dün resmen bocaladim
Ben Anne olmadigim icin tabi bilemiyorm ne yapardm ama sen anlatirken bile sinirlendm bide o tenhaya götürmeye calismislar ona cok kizdim. Kendimi tutamaz Annelerine laf söylerdim sanirim