askrhpozitif
Daimi Üye
Günaydın kızlar
2 hafta oldu malesefEn fazla 85 sindir!!! Bir haftada ne kadar alabilirsin ki?
Menulerini bilmedigimiz icin yorum yapamicam cnmKİLO BİLDİRİMİ
İlk bildirim tabiki
96.9
Onlar gec geldi ben yemegimi onlar gelmeden yemistimSonunda onlar gidince yedim diyeceksin diye çok korktum
Ben tam yapamadim ama banada cok verdirici bisey gelmedi sankiBu detoxu yapan bı kısım insan bildiğin 2-3 kg veriyor bı kısımda ezikler gibi 300 g kesin ben o 300g kismindayim ki denemeye değmez
Beni taniyorhimm geçmişi düşünüyorum 7 kg alabilir ayda 15 kg dusunulunce onun ki başka bir boyut birde çok az yeyip birden bırakınca
Menun kotu degil aslinda yine odemmi oldu arti gelmisMenüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
1 tatlı kaşığı bal
Öğle
Ton balıklı 3 ince dilim helllimle salata
Akşam
1 kase yoğurt içine biraz muz ve çilek dogradim 1 YK yulaflı
Su: 2 lt spor: yok
Valla bende kendimi anlamiyorum cnmAy mersi şekerim beni accık daha öv Canımın içi, şımart beni şımart
Ayy ciddi mi kız alıyor mu o kadan???
Daha neler duyacak bu narin kulaklar, neler okuyacak bu minnak gözlerim
(Arada kendimi de övdükten sonra) abla kız sen neymişsin @mefkurem
Bu 3 cocuk arkadas olduklari icin birbirlerinden yüz buluyolardirDün parkta karşılaştığım bir olay ile ilgili fikir almak istiyorum daha önce karşılaşan olmuştur yada nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek biri vardır diyerek..
Benim kızım 3 yaşında dün parkta 3 çocuk ile kaydıraktan kayiyorlardi çocuklar tahminimce 5-6 yaşlarında bir süre gozlemledim kızıma karşı davranışlarıni çocukların en son merdivenden iktirmeyi görünce emin oldum kızıma el kaldirmalar tuhaf tuhaf hareketler alay edercesine gibi gulmeler vs vs benim kizimda olanları bir olaydan ibaret sanip gülüyor birkaç kere yanına çağırıp olanları sordum ama tabi sadece kaydiklarini trencilik oynadıklarını söyledi arkamda da çocukların annelerii çene çalışıyor nasıl sabrettim siz bana sorun bişey dememek için şimdi çocuklara bişey desem adı üstünde çocuk 2 dakika önce kavga ederken 2 dakika sonra can ciğer kuzu sarması oluyorlar annelerine bişey desem zaten oraya gelip sadece çene çalmaktan ibadetler çocuklarını izlemek vs yok neyse en son dayanamayıp cocuklara gorundum 3 u de kaydirakta oturmuş kızım kaymalarini uzun bir süre bekliyordu kızım yabancı çocuklardan çekindiği için düşerim kaygısı da var sanırım öncede çıksa kaydiraga arkasindakiler kaydıktan sonra kayar en son dayanamadım gittim yanlarına dedimondan öncede kızımı tenha bir yere götürmek istediler ben hayır diye seslenince bıraktılar ) ne alıp vermediğiniz var çocukla diyerekten ondan sonra annelerinin yanına gittiler hepsi hareketlerine devam ettirdiler ama en ufak bir seyde suratıma bakıyorlardi en son kızımı parktan götüreyim dedim ama onun suçu ne hiç birseyden haberi yok garibim bu durum o kadar agirima gittiki akşam kızım uyuduktan sonra bir güzel ağladım ( sanırım hamileliğinde verdiği duygusallık var) ben kızıma arkadaşlığı dostluğu öğretmeye çalışırken çocukların bu tutumu içimi acitti çok uzun oldu kusura bakmayın böyle bir olay karşısında nasıl davranmam gerekir yada yanlış mı yaptım icim hiç rahat değil bir fikir verin kızlar dün resmen bocaladim
Eksi olmusun ya cnm sorun yokKilo bildirim
Geçen hafta 71.5
Güncel 70.9
Bi ileri iki geri yıldım artık
Bu hafta artilardan kurtulursun cnmKilo bildirimim:
Gecen hafta: 64.9
Güncel: 66
Fark: + 1.1
Almak ne kolay vermek zor bakalm haftaya insallah eksiler gelicek
6lara ne kalmis surda kiz hadi bi azim insallahKilo bildirim
Geçen hafta 71.5
Güncel 70.9
Bi ileri iki geri yıldım artık
Insallah abla bu hafta baya abarttiydm zaten bursada falan normal karsiliyorm bnu yaniBu hafta artilardan kurtulursun cnm