Tatli öyle gercekten ya.. hatta 21 gün sekersiz diye bisi varya onu yapmak istiyorm bi ara aslinda belki almanyadna sonra yaparm
Yasemin cayi bende alayim bu aralar degisik caylar arayisindaym zaten
Persembeler cok cabuk geliyor sankii
Abla verirsin gene sen bi o istikrari yakalasan takir takir gidicek
Hmm güzelmis abla benm aksama tavuk var ama yanina 1 kabak rendeler sotelerm belki yogurtlu güzel olur
Ewt survivor iyi oluyor ya bende gicik oluyorm ama yinede izleniyor iste
) benm aslinda tam sali carsamba dizilerm var ufak tefek cinayetler bide sen anlat karadeniz ama dün ertugrulz izledi esim varkem dizi bakmak imkansiz zaten. Cukuruda izliyorm ben o gün survivoru es geciyoruz
esimle izledigimiz tek dizi
Sagol cnm bende cok sevindm
Aynen cnm bende öyle düsünüyorm bazen tıka basa yiyorm hani kendmi sis patlicak gbi hissediyorm ama yinede zayif oluyorsn ya o duygu süper biseymis
))
300gr dha gitmis bugunde biraz giderse 65leri görücem gene bana o bile yeter 65korusam. Almanyadan sonra ama yine 62lere dogru inmeye caliscam. Herkez yetwr artk verme diyor kafami karisdiriyorlar aslinda iyiyim ama 62yi görüym diyorm. Esimde sen billirsn diyor
)
Aa bakaym merak ettm baya zaten ben almanca izlicek bisiler ariyorm arada radyo dinliyorm bazen uygulamadn almanca tv izliyorm. Unutcam diye korkuyorm gecen test yaptm netten almanca derecem B2 cikti fena degl ama orda dogmus büyümüs biri olark C olmaliydi. Birau unutuyorm sanki korkuyorm :/
Oo süpersn valla o duygu anlatilmaz yasanir dur daha neler olcak cnm
)
Cok sükür cnm sevindm herseyin iyi olmasina bu arada yeni bebis hayirli olsun insallah sag saglim dogsun gelsin araniza
Dügün icinmi zayifladin neden kosturmacalar izin vermedi
) kilo hizli verinve jojo effecz oluyor aliniyor diyorlar sizdede öyle oldumu
Bugunu hafif geciriyorm abla kahvaltisa karbon olark ceyrek simit yedm. Aksamda kabak tavuk düsünüyorm. Ödem suyumuda yaptm. Bide yapabilrsem 3 mil leslie yapicma aksama dogru
Ayy masallah cnm ya ne güzel seyler bunlar