Bak dikkatimi cekmemis
Mezun yazisida pek yakismis
tatli uyusturucuymus cnm bilimsel gerçek bu
Insan yedikce yiyesi geliyor bide miktar tatmin etmiyor hep daha fazlalasiyor
Gecen gun saracoglu dedi
Tatli krizlerine yasemin cayi iyi geliyormus
Cayciya gidince alicam tabi varsa
Normal marketlerde yok hic
yarina ins. Onlarda olmaz
Bide ben bugunu sali zannettim
Yarin persembeymis
79 a dusunce baya inceldiydim simdi yine gobek mide cikti
Yapmak isterseniz kabak detoksu var
Ben guya bugun yapayim dedim tam olmadi
Sabah
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Maydonoz
Oglen - aksam
Her ogun icin 2 kabak rendelenir 1 tk z. Yaginda biraz sotelenir ustune yogurt dereotu
Bikac ceviz konabilirr
Tabiki bol su
Bugun tv de benlik bisey yok
Surviver olmayinca boslukta hissediyorum gerci kaybettikleri icin gonullulere gicik oluyorum
Şu cumalide gitmedi
Millet nesine mesaj atiyor anlamıyorum
Baktigim 2 dizi var fazilet hanim
Ufak tefek cinayetler
Boş gördükçe yaz da canlansın bacım, sen de boş bırakmış oluyorsun o zaman
Dün gece çok güzel şiddetli yağmur yağdı, biraz ortalık temizlendi gibi ama bugün yine aynı.
Bahçede azdırır, yürüyüşe de çıkıyorum o zaman da çok etkiliyor. Ama evde oturursam da çok hareketsiz kalıyorum.
İlaç astım için sprey kullanıyorum. Bi göz damlam var ama bu sene daha kullanmadım. Bi de Prednisolon diye bi ilaç kullanıyorum, gece uyumadan içiyorum onun sayesinde biraz uyuyabiliyorum. Kortizon var biraz içerisinde ama çok rahatlatıyor, hamileliğimde bile kullandım.
Aynen öyle
Ben de Safiye,33 yaşındayım 3 tane kızım var. Memnun oldum
Evet bence de spor insanın kendisini kontrol etmesini sağlıyor. Hiç bişeye yanmasan yaptığın spora yanıyorsun.
Bana da telefondan yazmak kolay geliyor. Alışkanlık herhalde....
Geçmiş olsun pınarcım sevindim bişey çıkmamasına.
Sen neleri başarmışsın kız 1.5 kilodan mı korkacan,2 günde yakarsın
@_ikra_ ikra the biggest loser a bakiyomusun
Millet 2 ayda ne kilolar verdi
Bu hafta yari final var
Pinar sende bak istersen cnm
Zayiflama yarismasi
Ben sonradan netten bakiyorum
Sat 1 da
Kızlar baldırlarımda belirgin incelme var artık ama hala çok kalınlar yaaaa.
Üstüme olmayan bi pantolonum vardı iki gündür onu giyiyorum. Beli lastikli ama yazın popomdan yukarı çıkmıyordu, şimdi bayağ düşüyor bile, mutlu olmak için bir sebep daha
geçmişi okuyidum ki kızım durmadı bugün çok huysuzdu muayene içinde çok bekledik Dr um il dışından hastaları vardı çocuk da haliyle çok sıkıldı. Bebeğimi gördük ailecek çok şükür hersey yolunda tek sorun yine doğuma kadar hergün kansulandirici iğne vurcam bebeğim sağlıkla gelsin de yapacak birşey yok. Benden haberler böyle abla sen nasılsın
Güzel bir uygulama tebrik ederim bu tempoyla hiç yer almayayım çok ani kilo verdim.Sağlıklı kilo vermek isterdim aslında koşturmacalar müsade etmedi
Bugünkü planlariniz ne kizlar
Ayy masallah cnm ya ne güzel seyler bunlarAlıştı abla çok sukur şimdi gelip gelip karbini öpüyor kardeş öptüm diyor
sanada cnmTünaydın..
ins. Darisi bizeAyy sagol abla ) mezun olayimda yazayim diyordum hep sonunda nasip oldu
Bi sure yemeyince gercekten insanin cani istemiyorTatli öyle gercekten ya.. hatta 21 gün sekersiz diye bisi varya onu yapmak istiyorm bi ara aslinda belki almanyadna sonra yaparm
Yasemin cayi bende alayim bu aralar degisik caylar arayisindaym zaten
Persembeler cok cabuk geliyor sankii
Abla verirsin gene sen bi o istikrari yakalasan takir takir gidicek
bizde esimle tv konusunda zevklerimiz farkliEwt survivor iyi oluyor ya bende gicik oluyorm ama yinede izleniyor iste ) benm aslinda tam sali carsamba dizilerm var ufak tefek cinayetler bide sen anlat karadeniz ama dün ertugrulz izledi esim varkem dizi bakmak imkansiz zaten. Cukuruda izliyorm ben o gün survivoru es geciyoruz esimle izledigimiz tek dizi
65 sınırın olsunSagol cnm bende cok sevindm
Aynen cnm bende öyle düsünüyorm bazen tıka basa yiyorm hani kendmi sis patlicak gbi hissediyorm ama yinede zayif oluyorsn ya o duygu süper biseymis ))
300gr dha gitmis bugunde biraz giderse 65leri görücem gene bana o bile yeter 65korusam. Almanyadan sonra ama yine 62lere dogru inmeye caliscam. Herkez yetwr artk verme diyor kafami karisdiriyorlar aslinda iyiyim ama 62yi görüym diyorm. Esimde sen billirsn
gercekten cok guzel program benceAa bakaym merak ettm baya zaten ben almanca izlicek bisiler ariyorm arada radyo dinliyorm bazen uygulamadn almanca tv izliyorm. Unutcam diye korkuyorm gecen test yaptm netten almanca derecem B2 cikti fena degl ama orda dogmus büyümüs biri olark C olmaliydi. Birau unutuyorm sanki korkuyorm :/
tek tavuk yogurtta yapabilirsin yada kabak yogurtBugunu hafif geciriyorm abla kahvaltisa karbon olark ceyrek simit yedm. Aksamda kabak tavuk düsünüyorm. Ödem suyumuda yaptm. Bide yapabilrsem 3 mil leslie yapicma aksam
bende kiyafet denemeyi hic sevmemBende birazdan doktora gidicem bi kas gevsetici krem yazdircam bide burun spreyim bitti ondan yazdircam hala burnum tikaniyor geceleri rahatsiz ediyor gribin etkileri tamamen gidemedi..
Dün de foruma girdm kendime kiyafet baktm birsürü sey aldim kabinde denedim agirlikla 38 M bedendi ve güzel oldular bi kumas pantolon aldm bide tshirt tarzinda üst
Eskiden kabinlerde denemelerimi hatirliyorumda böyle isteksiz zaten kötu görüncek diye düsünerk genelde bide sıkardi olsada güzel durmazdi..
Bunlari düsündükce yedigim tatlilara kacamaklara kiziyorm artik bu kilolari korumaliyim cok ugrastim bunun icin..
Belki bilenler vardir bilmeyenler icin yazayim
Kizlar caydanliginiz celik tencereniz vs. Daha parlak olsun istiyosaniz
Cifi bizdolabi posetiyle sürtün
Elinizi posete gecirin ben sungeride icine koyuyorum cifi surtuyorum
Öyle daha parlak oluyor
Belki bilenler vardir bilmeyenler icin yazayim
Kizlar caydanliginiz celik tencereniz vs. Daha parlak olsun istiyosaniz
Cifi bizdolabi posetiyle sürtün
Elinizi posete gecirin ben sungeride icine koyuyorum cifi surtuyorum
Öyle daha parlak oluyor
senin cocuk oglanmi kızmı@mefkurem evet geç kalkıyorum
Sagol cnm bunu duymamistimHımmm ilginç, teşekkürler.
Bende şey duymuştum, çelik çaydanlklar damla damla leke olur ya, onun sebebi çaydanlığın ıslakken ateşe konduğu içinmiş, dikkat etmeye çalışıyorum faydasını gördüm.
senin cocuk oglanmi kızmı
Demekki sabah uyutuyor
Sagol cnm bunu duymamistim
Yuruyusten geldim
Kabagi rendeleyip ocaga koydum
O piserken bitki cayimi iceyim
Baya aciktim
Buzdolabı poşeti ve ele poşet geçirme kısmını anlayamadım ben, kısaca cifle sürtün demek istedin galiba açarmısın biraz sana zahmet
Burdaki annelerin bebisleride genelde gece uyumuyan tiplerdenGece uyutmaz sabah uyutur, sabah uyutmaması daha iyi ama. Kız teyzesi.
Buzdolabı poşeti ve ele poşet geçirme kısmını anlayamadım ben, kısaca cifle sürtün demek istedin galiba açarmısın biraz sana zahmet
15 dk bari olsunEline sağlık, bende yeşilçayımı içtim daha yürüyecem 11dk
Cifi caydanligin yuzeyine dokuyosunPoşetle sürtünce daha mı parlak oluyor normal bulaşık teliyle beziyle sürtmekten