Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ekmeksiz abla 1 lokma ekmek yedm ama bu aralar bi tatli istegi vsr bendede yedikce yiyesi geliyo insanin su tatliyi ya :( nasil biseydif
tatli uyusturucuymus cnm bilimsel gerçek bu
Insan yedikce yiyesi geliyor bide miktar tatmin etmiyor hep daha fazlalasiyor

Gecen gun saracoglu dedi
Tatli krizlerine yasemin cayi iyi geliyormus
Cayciya gidince alicam tabi varsa
Normal marketlerde yok hic

Güzel bence abla biskuvilerde olur okadar daha tam moda girmedign icin :) bende yarindan itibaren gene menü yazicam. Az kacamakli düzensiz oldu
yarina ins. Onlarda olmaz

Bide ben bugunu sali zannettim
Yarin persembeymis :eek:

Nerdesiniz kizlar yaza bingil bingil etler sarkık kilolu girmek istiyorsunuz sanirimmmm :sopa::haha:
79 a dusunce baya inceldiydim simdi yine gobek mide cikti :agla:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Yapmak isterseniz kabak detoksu var
Ben guya bugun yapayim dedim tam olmadi

Sabah
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Maydonoz

Oglen - aksam
Her ogun icin 2 kabak rendelenir 1 tk z. Yaginda biraz sotelenir ustune yogurt dereotu
Bikac ceviz konabilirr
Tabiki bol su

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugun tv de benlik bisey yok
Surviver olmayinca boslukta hissediyorum :) gerci kaybettikleri icin gonullulere gicik oluyorum
Şu cumalide gitmedi
Millet nesine mesaj atiyor anlamıyorum

Baktigim 2 dizi var fazilet hanim
Ufak tefek cinayetler

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Burayi bos gordukce benimde yazasim gelmiyor napcaz boyle bilmiyorum ki
Boş gördükçe yaz da canlansın bacım, sen de boş bırakmış oluyorsun o zaman;)

Yagmur biraz iyi gelir alerjiye
Bide sen bahceye gidiyosun ya o da daha cok azdirir
Ben daha ilaca baslamadim
Sen ne aliyosun

2 gune eksiye dusersin o zaman cnm
Dün gece çok güzel şiddetli yağmur yağdı, biraz ortalık temizlendi gibi ama bugün yine aynı:(.
Bahçede azdırır, yürüyüşe de çıkıyorum o zaman da çok etkiliyor. Ama evde oturursam da çok hareketsiz kalıyorum.
İlaç astım için sprey kullanıyorum. Bi göz damlam var ama bu sene daha kullanmadım. Bi de Prednisolon diye bi ilaç kullanıyorum, gece uyumadan içiyorum onun sayesinde biraz uyuyabiliyorum. Kortizon var biraz içerisinde ama çok rahatlatıyor, hamileliğimde bile kullandım.
Burdan ayrılırsanız kilo alırsınız ama:)
Aynen öyle;)

Hoşbuldum çok teşekkür ederim.
Yazdandır evet tenhalık:)
Ben 33yaşında bir evhanımıyım. Kilolarımla ve motivesizlikle başım dertte, boyum 1.62 kilom96:(
Sizlerde tanıtır mısınız kendinizi?
Ben de Safiye,33 yaşındayım 3 tane kızım var. Memnun oldum;)

Simdi t. Kahvemi icip bugun spora basliyorum ins.
Spor yapmayinca tatli krizi istah kontrolu daha zor oluyor
Evet bence de spor insanın kendisini kontrol etmesini sağlıyor. Hiç bişeye yanmasan yaptığın spora yanıyorsun.

Ben telden yazıyorum oyüzden çok zor yazıyorum bilginize, pc arızalı, telden yazmak çok zor ve sıkıcı ya:)
Bana da telefondan yazmak kolay geliyor. Alışkanlık herhalde....

Mrb abla evet ben cok üzülüyorm böyle olmasina ne güzel hepberaberdik burda daha ben hamile kalip koruma yapicaktm ama sanki iyice kopucakmisiz gibime geliyor :(

Mrb cnm hosgeldin bende 24 yasindaym evliyim evhanimiyim. 168 boyundaym suanda güncel 66kilolardaym en yüksek gördügm kilo 91.5 :) sanki yeniden dogmus gibiyim :)) istersen sende basarirsin

Bursadan sonra tam toparlayamadim abla 66.4 suan güncel 1.5kilo fazlam var :) aslinda yarin ödem suyu yapsammi yapmasammi kararsizim biraz kendimi rahatmi biraksam diyorm..
Doktor randevum vardi bugun ultrasonda bisi cikmadi cok sükür doktor dedi belki kaslardandir gecmezse fizik tedavi icin git. Esimde dedi belki zayifladikca o tarafa yüklenmisdir kaslar falan bakalm ne yapicam belki kas gevsetici krem denerim.

Ah abla bende bi biraksam eski halime dönücem keyif icin yemeler falan bursadan dönerken hissettim 2 gün orda rahat bifaktm kendmi gene acikmadan bisiler yiyesim geliyor falan.
Yarinlar gelsin abla basla bugun :) yoksa 100lere geri cikip emeklerini cöpemi aticaksin
Geçmiş olsun pınarcım sevindim bişey çıkmamasına;).
Sen neleri başarmışsın kız 1.5 kilodan mı korkacan,2 günde yakarsın;)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
@_ikra_ ikra the biggest loser a bakiyomusun
Millet 2 ayda ne kilolar verdi
Bu hafta yari final var

Pinar sende bak istersen cnm
Zayiflama yarismasi
Ben sonradan netten bakiyorum
Sat 1 da

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Dün gece çok güzel şiddetli yağmur yağdı, biraz ortalık temizlendi gibi ama bugün yine aynı:(.
Bahçede azdırır, yürüyüşe de çıkıyorum o zaman da çok etkiliyor. Ama evde oturursam da çok hareketsiz kalıyorum.
İlaç astım için sprey kullanıyorum. Bi göz damlam var ama bu sene daha kullanmadım. Bi de Prednisolon diye bi ilaç kullanıyorum, gece uyumadan içiyorum onun sayesinde biraz uyuyabiliyorum. Kortizon var biraz içerisinde ama çok rahatlatıyor, hamileliğimde bile
Burda dun aksamda yagdi gunduzde yagdi ogleden sonra durdu
Bahcede sana dokunan bi agac falan varsa o da etkiler
Benimde astim eskiden çok kotuydu
Cok sukur pek kalmadi artik sprey kullanmiyorum
Bi yazin polen zorluyor
Gozler kasinip sisip batiyor
Baslayinca cetrizin aliyorum
Hepsinde kortizon var zaten
Evet bence de spor insanın kendisini kontrol etmesini sağlıyor. Hiç bişeye yanmasan yaptığın spora
Tek kiyamamak degilde hormonlari dengeledigi icin istah kontrolu sagliyor
Bide psikolojiye iyi geliyor tabi
Daha fit hissediyor insan

_ikra_

Tepki
1.522
Ben yazip baslangici yapayim bari
Alisma menum :)

11.00
2 yumurtali 1 ksyulafli krep
5 y. Zeytin
Peynir

12.15
1 biraz kakaolu muz
(nerdeyse nutellali ekm. Yicektim)

17.00
2 kabagi az yagda rendeleyip soteledim
Yogurt
3 ceviz

19.30
5-6tane kurabiye gibi biskuvi

Su 2.5 lt
Spor 50 dk tempolu yuruyus
Bu menüdeki yanlışı sen biliyorsun zaten , bak büyüğümsün yazıp rencide etmiyorum, ben cıss bişeyler yiyince sen de beni rencide etme:D

İyi geceler kızlar nasılsınız
İyiyiz gülüm sen nasılsın? Bebişimiz nasıl?

@_ikra_ ikra the biggest loser a bakiyomusun
Millet 2 ayda ne kilolar verdi
Bu hafta yari final var

Pinar sende bak istersen cnm
Zayiflama yarismasi
Ben sonradan netten bakiyorum
Sat 1 da
Valla Kumanda pek bana kalmıyor. Eşim kaptı bugün de :(. Maç izliyoruz malesef. Belki bende internetten açıp izlemeye başlarım motive eder;)

Burda dun aksamda yagdi gunduzde yagdi ogleden sonra durdu
Bahcede sana dokunan bi agac falan varsa o da etkiler
Benimde astim eskiden çok kotuydu
Cok sukur pek kalmadi artik sprey kullanmiyorum
Bi yazin polen zorluyor
Gozler kasinip sisip batiyor
Baslayinca cetrizin aliyorum
Hepsinde kortizon var zaten

Tek kiyamamak degilde hormonlari dengeledigi icin istah kontrolu sagliyor
Bide psikolojiye iyi geliyor tabi
Daha fit hissediyor insan
Benimki alerjik astım her zaman ilaç kullanmıyorum sadece 4. 5. Aylarda.
Bahçede olsa da fark etmez kilometrelerce sürüklenip gelip beni buluyor namızsız polenler:koptum:.
13 çeşit polene alerjim var benim. İlk çıktığı senelerde 4. Ayı genelde hastanede geçiriyordum. Sonra iğne yaptırdım 3 sene , vücut bağışıklık kazandın diye. Onun da faydası oldu, 2-3 senedir çok iyiyim eskiye nazaran...

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Bugun tv de benlik bisey yok
Surviver olmayinca boslukta hissediyorum :) gerci kaybettikleri icin gonullulere gicik oluyorum
Şu cumalide gitmedi
Millet nesine mesaj atiyor anlamıyorum

Baktigim 2 dizi var fazilet hanim
Ufak tefek cinayetler
al benden de okadar survivor olmayinca bende bisey izlemiyorum cukur bide cinayetleri bende izliyorum

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Bu menüdeki yanlışı sen biliyorsun zaten , bak büyüğümsün yazıp rencide etmiyorum, ben cıss bişeyler yiyince sen de beni rencide etme:D

İyiyiz gülüm sen nasılsın? Bebişimiz nasıl?

Valla Kumanda pek bana kalmıyor. Eşim kaptı bugün de :(. Maç izliyoruz malesef. Belki bende internetten açıp izlemeye başlarım motive eder;)

Bahçede olsa da fark etmez kilometrelerce sürüklenip gelip beni buluyor namızsız polenler:koptum:.
13 çeşit polene alerjim var benim. İlk çıktığı senelerde 4. Ayı genelde hastanede geçiriyordum. Sonra iğne yaptırdım 3 sene , vücut bağışıklık kazandın diye. Onun da faydası oldu, 2-3 senedir çok iyiyim eskiye nazaran...
Çok şükür canim ikimizde iyiyiz gün sayiyoryz

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kizim birax daha iyi cok sukur buhar iyi geldi oksuruk azaldi ama kendimde bi gariplik var beynim sallaniyor gibi hissediyorum sanki basim donuyor gibi elim ayagim bi garip haldeyim dusecegim gibi geliyor esimede diyemedim cok panik yapar zaten cocuklara fazlasiyla stres oldu

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Pek çıkmadı gibi abla gören doğurdun mu diyor komşulardan ama artık rahat edemiyorum nefes alamiyorum
demekki icine dogru buyudu :) az daha sabret cnm pek bisey kalmadi zaten

Bu menüdeki yanlışı sen biliyorsun zaten , bak büyüğümsün yazıp rencide etmiyorum, ben cıss bişeyler yiyince sen de beni rencide etme
Ben yanlis yaptim yorum yapmaya yuzum yok falan demem :koptum:
Sen benim 2 haftadir yediklerimi bilsen bugun hic bisey yemedim sayilir :koptum:
Valla Kumanda pek bana kalmıyor. Eşim kaptı bugün de :(. Maç izliyoruz malesef. Belki bende internetten açıp izlemeye başlarım motive eder
bende hep netten bakiyorum zaten cnm
Gercekten super veriyolar kisa surede

13 çeşit polene alerjim var benim. İlk çıktığı senelerde 4. Ayı genelde hastanede geçiriyordum. Sonra iğne yaptırdım 3 sene , vücut bağışıklık kazandın diye. Onun da faydası oldu, 2-3 senedir çok iyiyim eskiye
benimkide alerjik astimdi cnm zamanla hafifliyor heralde

al benden de okadar survivor olmayinca bende bisey izlemiyorum cukur bide cinayetleri bende izliyorum
Kimisi cukur hastasi ama ben silahli dizileri sevmiyorum

kimi tutuyon surviverda

Sen menu yazmicakmiydin :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kizim birax daha iyi cok sukur buhar iyi geldi oksuruk azaldi ama kendimde bi gariplik var beynim sallaniyor gibi hissediyorum sanki basim donuyor gibi elim ayagim bi garip haldeyim dusecegim gibi geliyor esimede diyemedim cok panik yapar zaten cocuklara fazlasiyla stres oldu
Tansiyonunu olctunmu cnm
Yada sekerin falanmi cikti acaba
Sen hic test yaptirdinmiydi
Son zamanlarda sık oluyor sanki sende

_ikra_

Tepki
1.522
İhmal etme dr a git canım,kan tahlili yaptırırsın , tansiyon şeker ölçerler. Ufacık bişeyden çoğalmasın.

Bende sekrden suphelendim abla olcturmedim hic ama zaten dr un kapisindan da gecmek istemiyorum zaten ins gecer en kisa zamanda da is cikmaz bana
İş mi dedin sen??? Sağlığını ihmal etme, tansiyon olabilir. Dr a git ok??

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar