Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,1lt su
9:45 2 haşlanmış yumurta,2 küçük portakal
12:30 3 tane fıstık
17:15 2 kepçe domates çorbası, 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,1 tane fırında but
20:30. 1 bardak çay
22:30 yeşil çay
Su 3 lt den fazla oldu
Spor 2 saat normal tempo yürüyüş 120 puan. 11bin adım olmuş telefondaki adımsayarda . 4 gündür hep 10 bin adımdan fazla yapıyorum. Aferin bana:D:koptum:

_ikra_

Tepki
1.522
Kızlar baldırlarımda belirgin incelme var artık ama hala çok kalınlar yaaaa:).
Üstüme olmayan bi pantolonum vardı iki gündür onu giyiyorum;). Beli lastikli ama yazın popomdan yukarı çıkmıyordu, şimdi bayağ düşüyor bile, mutlu olmak için bir sebep daha:D:komik:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Aha mervede gelmis @elzn4260 :)
2 mervede hamis simdi :)

Ne yaptin nasilsin tatlim
geçmişi okuyidum ki kızım durmadı bugün çok huysuzdu muayene içinde çok bekledik Dr um il dışından hastaları vardı çocuk da haliyle çok sıkıldı. Bebeğimi gördük ailecek çok şükür hersey yolunda tek sorun yine doğuma kadar hergün kansulandirici iğne vurcam :( bebeğim sağlıkla gelsin de yapacak birşey yok. Benden haberler böyle abla sen nasılsın

_ikra_

Tepki
1.522
Günaydın kızlar :cicek:, dr da sıra beklerken bi bakayım dedim. Yoklama alıcam sınıf hadi uyanın:D:D
Sabah erken tartılmış olmam sebebiyle biraz artıdayım. Eve gidince ilk işim tartılmak olacak:koptum:bakalım biraz düşmüş mü:kötü:.

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Gecmis olsun cnm mevsimler alerjimiki
Saglik olsun cnm spor aksamda yapilir :)
dün akşam yaptım canım iki gün yapamadım bı gün zaten Off günümdu çok sıkıntı olmadı ama düzensiz yedim

Kalktım kalktım. Yemeğimi de yaptım yürüyüşümü de;)
Geçmiş olsun Paşa’ya da . Benim de polen alerjim ve alerjik astımım var. 12-13 yıldır alıştım onunla yaşamaya. Ama hayatı çok kısıtlıyor gerçekten. Polenler yüzünden bahar mevsiminden nefret eder oldum:(.
Geçmiş olsun canım sana da valla gözleri renkli ondan diyordum minicik bebeklerde bahar alerjisi ne yahu krem işe yaradı gözlerine gribide atlattı sayılır
Menümü de yazayım
10:30 tiroid ilacı,2 bardak su
11:30 1 haşlanmış yumurta,2 portakal
15:00 1 top dondurma
17:30 2 kepçe domates çorbası, 1 tavuk but,1 fırında patates,yarım közlenmiş patlıcan,2 bardak ayran
18:30 kahve
Belki sonra da yeşil çay içebilirim
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu,1 saat de normal tempo yürüyüş 180 puan
Ne çok dondurma yedin kız :)
Gecmis olsun cnm bugun nasilsiniz
Daha iyi abla eski enerjisi geldi
Bu ara yine ağır yasamlara bakmam gerekiyor heralde :)
2 haftadir şiştim doldum iyice :acpsnr:
Hep yarin baslicam diye hergun cok yedim
Yine yarinlar gelmedi
Yarın büyük gün tartı ile yüzleşme var
Aynı canım ameliyat babam için çok riskli imiş masa da kalabilirsin dedikleri için böyle devam etmeye çalışıyoruz işte
Geçmiş olsun sana da kuzum ya
Baban içinde belki biraz zaman geçince şartlar değişir
Aksama kabak yogurt yemeyi düşünüyorum
Sizin planiniz ne
Bende öğlen salata akşam kabak kahvaltı normal
@Hiç bahar senin telden ne haber gelmedimi daha
Bide daha sık gelmeye calis cnm
Bende oyle yapicam :)
Geldi de wp kurmadim daha abla koca kişisine inat elinden dusurmuyorsun muhabbeti var ya şimdi kur diye deli oluyor birşey lazım oluyor foto at diyo yok ki wp sosyal medya nasıl atayım diyorum :D biraz surunsun
Çok uzun süredir yeşilçay içmezdim, 3sene olacak galiba, şimdi içtimde çok iyi geldi nedenseo_O
Hamd olsun..
Aramıza hoşgeldin öncelikle
Ben bahar aslında isim kismi karışık sen bahar olarak bil:D
84 le başladım 68 e indim şimdi yine 73 lerde debeleniyorum
Sen daha önce diyet yaptın mı
Boş değilsin belli çünkü
allah korusun canim ins en kisa zamanda sifa bulur baban

sen nedense bizim koyun delisi havasi veriyosun onun gibi bi enerjin var iyi geldin topige
Bu arada @Hiç nerdesin nasil kuzey bey
Kiz sen bana söz vermedin mi nerdesin ne bu batırma durumları Kamile seni picakliycam bak :sopa:
Bugun ben batitdim menu yazsammiiiii yazmasammi bilemedim:acpsnr::sopa::utangac:

Ben yazip baslangici yapayim bari
Alisma menum :)

11.00
2 yumurtali 1 ksyulafli krep
5 y. Zeytin
Peynir

12.15
1 biraz kakaolu muz
(nerdeyse nutellali ekm. Yicektim)

17.00
2 kabagi az yagda rendeleyip soteledim
Yogurt
3 ceviz

19.30
5-6tane kurabiye gibi biskuvi

Su 2.5 lt
Spor 50 dk tempolu yuruyus
Abla nutella ekmekle mi yenir kaşıkla ye kaşıkla şaka bir yana madem yurudun o bisküviler niden :sopa:
Pek çıkmadı gibi abla gören doğurdun mu diyor komşulardan ama artık rahat edemiyorum nefes alamiyorum
Tam kaç haftalık oldu merve
Kizim birax daha iyi cok sukur buhar iyi geldi oksuruk azaldi ama kendimde bi gariplik var beynim sallaniyor gibi hissediyorum sanki basim donuyor gibi elim ayagim bi garip haldeyim dusecegim gibi geliyor esimede diyemedim cok panik yapar zaten cocuklara fazlasiyla stres oldu
Vertigo vs var mıydı canım
Güzel bir uygulama tebrik ederim bu tempoyla hiç yer almayayım çok ani kilo verdim.Sağlıklı kilo vermek isterdim aslında koşturmacalar müsade etmedi
hızlı giden hızlı gelir derler sende nasıl durum

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende sekrden suphelendim abla olcturmedim hic ama zaten dr un kapisindan da gecmek istemiyorum zaten ins gecer en kisa zamanda da is cikmaz bana
oyle sey olurmu bitanem saglik bu
Bisey varsa onlem alinmasi lazim ihmal etme git dr a

Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,1lt su
9:45 2 haşlanmış yumurta,2 küçük portakal
12:30 3 tane fıstık
17:15 2 kepçe domates çorbası, 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,1 tane fırında but
20:30. 1 bardak çay
22:30 yeşil çay
Su 3 lt den fazla oldu
Spor 2 saat normal tempo yürüyüş 120 puan. 11bin adım olmuş telefondaki adımsayarda . 4 gündür hep 10 bin adımdan fazla yapıyorum. Aferin bana:D:koptum:
bence guzel olmus cnm aksaminda erken olmasi iyi

Kızlar baldırlarımda belirgin incelme var artık ama hala çok kalınlar yaaaa:).
Üstüme olmayan bi pantolonum vardı iki gündür onu giyiyorum;). Beli lastikli ama yazın popomdan yukarı çıkmıyordu, şimdi bayağ düşüyor bile, mutlu olmak için bir sebep daha:D:komik:
kilo fazla oldugu icin kalin olabilirmi :koptum: kilo dustukce incelicek cnm zaten incelme baslamis bile

geçmişi okuyidum ki kızım durmadı bugün çok huysuzdu muayene içinde çok bekledik Dr um il dışından hastaları vardı çocuk da haliyle çok sıkıldı. Bebeğimi gördük ailecek çok şükür hersey yolunda tek sorun yine doğuma kadar hergün kansulandirici iğne vurcam :( bebeğim sağlıkla gelsin de yapacak birşey yok. Benden haberler böyle abla sen nasılsın
baska sorun olmasinda ignenide vurursun cnm iyi olmaniza sevindim

Bende cok sukur daha iyiyim

Günaydın kızlar :cicek:, dr da sıra beklerken bi bakayım dedim. Yoklama alıcam sınıf hadi uyanın:D:D
Sabah erken tartılmış olmam sebebiyle biraz artıdayım. Eve gidince ilk işim tartılmak olacak:koptum:bakalım biraz düşmüş mü:kötü:.
niye drdasin cnm hayirdir

Yarın büyük gün tartı ile yüzleşme var
malesef öyle
Benim bildirime hazirlikli olun :koptum:

eçmiş olsun canım sana da valla gözleri renkli ondan diyordum minicik bebeklerde bahar alerjisi ne yahu krem işe yaradı gözlerine gribide atlattı sayılır
cocugun resimlerini fazla koyma cnm en azindan gozleri dikkat cekmesin
Masallah pek tatli

Geldi de wp kurmadim daha abla koca kişisine inat elinden dusurmuyorsun muhabbeti var ya şimdi kur diye deli oluyor birşey lazım oluyor foto at diyo yok ki wp sosyal medya nasıl atayım diyorum :D biraz surunsun
yiter bu kadar kizzz indir artik

Abla nutella ekmekle mi yenir kaşıkla ye kaşıkla şaka bir yana madem yurudun o bisküviler niden
kasikla yemekde hobilerim arasinda zaten :koptum:
Aksam biskuvileri yemesem gece mesaisi yapabilirdim :D yavas yavas alisacam ins.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar