Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Sayarak zayıflamayı bileniniz varmı, ben bi ara onunla kilo verdim, günlük yapılan bir metod ve ayrıca diyet değil sağlıklı beslenme tamamen.
Ben çok sevmiştim
Kitabı var sayarak zayıfla 5333 diye:)

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Hatta düşünüyorum, 5333yapamasam bile en azından 1hafta süt gurubunu 5333 metodu ile uygulayıp kilo farkını görmeyi düşünüyorum, çünkü süt gurubu çok önemli Dukan diyeti misali diyeyim, günde en az 2porsiyon,en fazla 4süt grubu tüketmek, 2porsiyon gün içinde mutlaka tüketilecek.

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Benim yediklerim de bana fazla geldi bugün:(. Kahvemi iki şekerli içtim o canımı sıktı biraz:(. Canım çikolata istedi ben de iki şeker attım fincana, o isteğimi bastırdı ama pişman oldum...

Kiz ne var senin yediginde cok dengeli ve güzel bence benim yediklermi görsen :((
Ama o seker olayi olmamis haklisin.. onun yerine 1 kare bitter yeseydn yaninda keske

Normalde zorlanmam böyle,ama bugün yoruldum bide pinekledim artık:) gündüzde yürüdüm aslında dışarıda ama duraksama olunca farklı olur düşüncesinde olduğum için onu saymıyorum yürüyüşten.

Aynen öyle duraksama olunca spor gbi olmuyor haklisin :)
Yarin daha iyi olur insallah

Sayarak zayıflamayı bileniniz varmı, ben bi ara onunla kilo verdim, günlük yapılan bir metod ve ayrıca diyet değil sağlıklı beslenme tamamen.
Ben çok sevmiştim
Kitabı var sayarak zayıfla 5333 diye:)
Hic duymadim nasil biseymis arasdiricam merak ettim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Kimsede yok ortalikda ama insallah unutmazlar.. bende bugunki istah patlamasindna sonra +1 kg cikmam insallah
Yarın çıkar hepsi ortaya, hafta sonları normal;). Sabah inşallah ben de haftaya eksi ile başlarım , bu ay hiç gitmedi doğru düzgün. Ay sonuna kadar 110 altına düşmek istiyorum artık.

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Kiz ne var senin yediginde cok dengeli ve güzel bence benim yediklermi görsen :((
Ama o seker olayi olmamis haklisin.. onun yerine 1 kare bitter yeseydn yaninda keske

Aynen öyle duraksama olunca spor gbi olmuyor haklisin :)
Yarin daha iyi olur insallah

Hic duymadim nasil biseymis arasdiricam merak ettim

Süper bir metod araştır canım, kitabını al ben kitabını aldım, dahiliye uzmanı kitabın sahibi, aslında bildiğimiz diyetisyen menüsü.
Senin burcun ne:)

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Yarın çıkar hepsi ortaya, hafta sonları normal;). Sabah inşallah ben de haftaya eksi ile başlarım , bu ay hiç gitmedi doğru düzgün. Ay sonuna kadar 110 altına düşmek istiyorum artık.

Pazartesi tartılıyordu birde değilmi, unuttum onu.
Ben aşırı unutkanımdır, inş yarım tartılmayı unutmam. Aç olsaydım şimdi tartılırdım.

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Mesela bu sayarak zayıflama da kola da içebilirsiniz:D ama şimdi unuttum 1vardak kola işe galiba tüm gün ekmek gurubunuz bitiyor, yeme hakkınız bitiyor, şeker ekmek yemek yok Ogün, çok seviyorsanız Ogün içebilirsiniz isterseniz, size kalmış, yada yarım bardak olur ona göre hesap yaparsınız işte.

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Kahvenizi şekerli içebilirsiniz, ekmek gurubunuz dan düşünebilirsiniz, istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz sayarak zayıflama ile.

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Pazartesi tartılıyordu birde değilmi, unuttum onu.
Ben aşırı unutkanımdır, inş yarım tartılmayı unutmam. Aç olsaydım şimdi tartılırdım.
Evet canım pazartesi ara tartı günümüz. Unutma sakın;).
Sayarak zayıflama yöntemi ile ilgili bildiklerini de paylaşırsan çok sevinirim;)

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Gunaydin hanimlar butun haftasonu giremedim koye gittik evimiz bitmis onun temizligiyle ugrastim kollarim resmen iptal insaat temizligi gercekten cok zor oluyor telim sarji bitti sarj aletide goturmemistim oradakileride kabul etmedi telefon oyuzden giremedim dun gelince de kiz zaten oksurukten mahvoldu oglanda ayni oldu ikisinide banyoyaptir ilac icir buhar makinesine bagla derken saat baya gec oldu camasir at ortalik topla bi baktim saat 1 ustune birde oglum uyuyamadi oksurukten 4 ten sonra falan anca sakinledi velhasil coook yorgunum bitmis durumdayim ins bugun biraz iyilesirler de rahat bi nefes alirim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar