Evde yürüdüm, en az 11dk ama bunu bile bugün zor yürüdüm
) evin icinde oldugundandir o disarda yürüsen degisir
Evde yürüdüm, en az 11dk ama bunu bile bugün zor yürüdüm
Benim yediklerim de bana fazla geldi bugün. Kahvemi iki şekerli içtim o canımı sıktı biraz. Canım çikolata istedi ben de iki şeker attım fincana, o isteğimi bastırdı ama pişman oldum...Cok güzel menü afiyet olsun valla kiskandim seni ben bugun dünyalari yedim
) evin icinde oldugundandir o disarda yürüsen degisir
Benim yediklerim de bana fazla geldi bugün. Kahvemi iki şekerli içtim o canımı sıktı biraz. Canım çikolata istedi ben de iki şeker attım fincana, o isteğimi bastırdı ama pişman oldum...
Benim yediklerim de bana fazla geldi bugün. Kahvemi iki şekerli içtim o canımı sıktı biraz. Canım çikolata istedi ben de iki şeker attım fincana, o isteğimi bastırdı ama pişman oldum...
Normalde zorlanmam böyle,ama bugün yoruldum bide pinekledim artık gündüzde yürüdüm aslında dışarıda ama duraksama olunca farklı olur düşüncesinde olduğum için onu saymıyorum yürüyüşten.
Hic duymadim nasil biseymis arasdiricam merak ettimSayarak zayıflamayı bileniniz varmı, ben bi ara onunla kilo verdim, günlük yapılan bir metod ve ayrıca diyet değil sağlıklı beslenme tamamen.
Ben çok sevmiştim
Kitabı var sayarak zayıfla 5333 diye
Kimsede yok ortalikda ama insallah unutmazlar.. bende bugunki istah patlamasindna sonra +1 kg cikmam insallahKızlar, yarın tartı günü unutmayın. Sabah tartılmayı unutmayın emi?
Yarın çıkar hepsi ortaya, hafta sonları normal. Sabah inşallah ben de haftaya eksi ile başlarım , bu ay hiç gitmedi doğru düzgün. Ay sonuna kadar 110 altına düşmek istiyorum artık.Kimsede yok ortalikda ama insallah unutmazlar.. bende bugunki istah patlamasindna sonra +1 kg cikmam insallah
Kiz ne var senin yediginde cok dengeli ve güzel bence benim yediklermi görsen (
Ama o seker olayi olmamis haklisin.. onun yerine 1 kare bitter yeseydn yaninda keske
Aynen öyle duraksama olunca spor gbi olmuyor haklisin
Yarin daha iyi olur insallah
Hic duymadim nasil biseymis arasdiricam merak ettim
Yarın çıkar hepsi ortaya, hafta sonları normal. Sabah inşallah ben de haftaya eksi ile başlarım , bu ay hiç gitmedi doğru düzgün. Ay sonuna kadar 110 altına düşmek istiyorum artık.
Evet canım pazartesi ara tartı günümüz. Unutma sakın.Pazartesi tartılıyordu birde değilmi, unuttum onu.
Ben aşırı unutkanımdır, inş yarım tartılmayı unutmam. Aç olsaydım şimdi tartılırdım.