Gidemez o bi yere merak etme, birazcık yıprandı sadece. Kafasını dinlesin biraz geri gelir.Ben ilk kez bu topikte mefkure ablayla tanışıp gidiverince bi garip oldum
@mefkurem
Gidemez o bi yere merak etme, birazcık yıprandı sadece. Kafasını dinlesin biraz geri gelir.Ben ilk kez bu topikte mefkure ablayla tanışıp gidiverince bi garip oldum
@mefkurem
Gidemez o bi yere merak etme, birazcık yıprandı sadece. Kafasını dinlesin biraz geri gelir.
Ben de yaklaşık 3 aydır tanıyorum , süre olarak belki çok değil ama onun yufka yüreğini görebilecek kadar tanıyorum. Yorumlarda eli maşalı da olsa hep toparlayıcı olan taraftır kendisi. Biraz dinlenince geleceğini biliyorum.Ağzımdan aldın lafı
İçimden hiçte bi yere gitmeyecek gibi geliyor diyecektim
Hayırlısı bakalım o iyi olsunda, siz Bayadır birbirinizi tanıyorsunuz galiba, oyüzden daha iyi bilirsiniz tabi bazı şeyleri.
Neden yıprandı?
tabiki arada bakarım cnmAblaaa bizimde bebegimiz olursa sana nasi ulasicaz mutlulugumuzu nasil paylasicaz lutfen kopmayalim haftada 1 de olsa gel yaz konusalim sen bizim ablamizsin boyle gitmk olur mu
Evet cumadan cumaya genel bildirim yapiyoruz pazartesi gunleri ara kontrol onlem amacli canim odem atmak icin odem cayi yapiyoduk tam tarifi ve benim ayri yaptigim taeifi bugun yazayim sana eger icindekiler dokunmazsa sende yap bol suyla atarsin odemiBen cuma tartılmayı unuturum, perşembe tartılıyım ben her hafta, geçen haftada perşembeydi zaten,bugünde tartıldım 1haftada +300 fark var, neyse veremesemde sabit sayılırım bu hafta, artı ödem var o dur diye düşünüyorum.
Birde kızlar cuma bildirimde cumadan cumayı mı bildirecez pazartesiyi değil değilmi? Yani pazartesi mantıksız olur
Evet cumadan cumaya genel bildirim yapiyoruz pazartesi gunleri ara kontrol onlem amacli canim odem atmak icin odem cayi yapiyoduk tam tarifi ve benim ayri yaptigim taeifi bugun yazayim sana eger icindekiler dokunmazsa sende yap bol suyla atarsin odemi
çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun vakitlice istediğin zaman Rabbim sana da nasip etsinAyy ne guzel gozun aydin mervecim rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah cok fazlalik almadan kurtulursun bi solukta
Aminn canim sagolasin rabbim tum isteyen kullarina nasip etsin insallahçok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun vakitlice istediğin zaman Rabbim sana da nasip etsin