Amannn yo yoMali mi kaçtı senin içine
Aşk böcüğü diyelim
Amannn yo yoMali mi kaçtı senin içine
Burdayim uyuycam simdi kaylule yapamiyorum 5 30dan beri ayaktayim
Kahvaltın güzel kuşum ama aradaki o sucuklu yumurtaya gerek yokmuş. O kahvaltıyla 3 saatte acıkmış olamazsınMenu bildirim
Sabah ilik limonlu su
8.15 kahvalti
Yunurta
Tt ekmek
5 zeytin lor peynir
Domates salatalik
Yesillik
Ogle11.30
Sucuklu yumurta
Ara 14.45
10 siyah kuru uzum
Aksam 17.30
turlu yemegi yogurt
1 dl tt ekmek
Su 2.5
Spor 1 mil leslie
@Elalis @Melegim22
Geçmiş olsun jetimBende menü bildiriyim
Sabah 11de bir yumurta peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara kuru üzüm 5 tane bir ceviz
Akşam 7de dünden mangal vardı yarım şiş kadar yedim hastaydım çok canım bişey istemedi sonra
İki yemek k kadar karpuz çekirdeği yedim
Su 3lt spor yapamıyorum rahatım YÖK.
O sucuklu yumurta da efenin yüzünden "bak ben nasıl yiyorum ımm çok güzelmiş aç annnem bakk sucukk mis gibi..."Kahvaltın güzel kuşum ama aradaki o sucuklu yumurtaya gerek yokmuş. O kahvaltıyla 3 saatte acıkmış olamazsın
Akşam da güzel
Su da güzel
Spor az ama sağlık problemin var, hiç yoktan iyidir
tuzağa düşmüşsünO sucuklu yumurta da efenin yüzünden "bak ben nasıl yiyorum ımm çok güzelmiş aç annnem bakk sucukk mis gibi..."
Sonuç o bir lokma bile yemedi
Çok fena hemdetuzağa düşmüşsün
Kuru stres bence olmasın ama vermek isteyen verebilsinKızlar bildiğiniz üzere bildirim günü çarşambaya alındı. Kontrol tartısı ise grup içi kurallara göre serbest bırakıldı. Sizin fikriniz nedir? Kontrol tartısı sizi strese mi sokuyor yoksa frenlemek için iyi mi oluyor?
Kızlar bildiğiniz üzere bildirim günü çarşambaya alındı. Kontrol tartısı ise grup içi kurallara göre serbest bırakıldı. Sizin fikriniz nedir? Kontrol tartısı sizi strese mi sokuyor yoksa frenlemek için iyi mi oluyor?
Bence iyi oluyor yapalim kontrol tartisiKızlar bildiğiniz üzere bildirim günü çarşambaya alındı. Kontrol tartısı ise grup içi kurallara göre serbest bırakıldı. Sizin fikriniz nedir? Kontrol tartısı sizi strese mi sokuyor yoksa frenlemek için iyi mi oluyor?
Kuru stres bence olmasın ama vermek isteyen verebilsin
Açıkçası benim icin sıkıntı yokk her an tartının tepesindeyim
Amma zabahin köründeki rakkam hoş olmuyor...
Zorunluluk yoksa vermeyelim der ellerinden öperim Anajetim
Bence iyi oluyor yapalim kontrol tartisi
Seni yerimmm kendine şişe yap onunla say
Bencede olmasın yani sonuçtaki tartiyla.pek bi alakası olmuyor
3-1 olduBencede olmasın yani sonuçtaki tartiyla.pek bi alakası olmuyor
Ne derseniz canlar hepsi bana uyar
Cnm ilk msjı düzenle... paylaşım alanındaki listeyi de her hafta ekle ki bildirim günü yapılan bildirimler unutulmasınNam-ı diğer JETGİLLER
Kaptan elalis
Üyeler
Ecemavi
Güz
Nefs
saydin78
zumrud u Anka
Sevgili jetlerim,bugün itibari ile bize özel ayrılan bu sayfadan menü takibi yapacağız.Hep birlikte hedefe doğru adım adım ilerleyeceğiz.hem sağlıklı hem de fit hatunlar olacağız
Hayatta herşeyin olduğu gibi bu grubun da kuralları var elbette.kurallara eksiksiz uyduğumuz takdirde göreceğiz ki kilo vermek hiç de zor değil
1. İlk ve en önemli kuralımız düzenli menü vermek.Günlük menüler en geç 23:00 a kadar verilmiş olmalıdır.bu saatten sonra verilen menüler dikkate alınmayacaktır.Ve o günün menüsü verilmemiş kabul edilecektir.
Bütün grup kaptanlarının ortak kararı olmak üzere,hafta içerisinde 2 kez menü vermeyen üye ceza alacak,takip eden hafta yarışmaya dahil olamayacaktır.Tekrar gruba dönmesi eksiksiz haftalık menü vermesiyle birlikte kaptanın insiyatifindedir.
2.Elbette ki spor ikinci kuralımız.sporsuz kilo verilir mi? Evet,belki bir yere kadar zayıflarız.Ama unutmayalım ki fit olmak istiyorsak sıkılaşmamız şart.Zayıf ama sarkık bi göbekle kim gezmek ister ki Haftanın en az 4 günü spor şart.
3.Kilo bildirimimiz CUMARTESİ günüdür.Grup üyeleri her cumartesi en geç saat 17:00'ye kadar kilo bildirimi yapmalıdır.
4.Grup içi tartı kontrol günümüz SALI günüdür.Bu günde kilo bildirmek zorunludur.
5.Cumartesi bildirimini 2 kez üst üste,kontrol günü bildirimini 3 kez üst üste bildirmeyen üye, yarışmayı takip eden hafta bir haftalığına grup listesinden uzaklaştırılır.Üyenin tekrar gruba alınması (kişinin katılımına ve devamlılığına bakılarak) kaptanın inisiyatifindedir.
Yukarıdaki 5 kural olmazsa olmaz kurallardır.bunun haricinde olması gereken bol su içmek ve kaçamaklardan uzak durmak var tabi ki
Zaman içerisinde kurallarımız güncellenebilir ve yenileri eklenebilir duyurulur
siz jet ziyagilsiniz unutmayın
Yeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
BİZE KENDİNİZİ ANLATIR MISINIZ?:
bu formu doldurup bizimle paylaşır mısınız?
tamamCnm ilk msjı düzenle... paylaşım alanındaki listeyi de her hafta ekle ki bildirim günü yapılan bildirimler unutulmasın