Tamamdır o protein yerine geçermiFırın poşetinde harika oluyor
Tamamdır o protein yerine geçermiFırın poşetinde harika oluyor
Geçmez mi, yanında ayran ve salatayla efsane menü olurTamamdır o protein yerine geçermi
İhmal etme kuzum onu, daha çok gençsin.Yok gitmedim ama gideceğim inşaAllah
İnşaAllah herif çok yeşillik almış sağolsunGeçmez mi, yanında ayran ve salatayla efsane menü olur
İnşaAllah herif çok yeşillik almış sağolsun
Onu hic dusunmemistim evde degildm ole denk geldiKız sabah akşam yumurta mı yedin
Kolesterolün fırlıycak.
Su ve sporun güzel
Sabahki incir kalsın da sonrasinda yemeyeyimEce menünde bişeyleri azaltman lazım balım. Sabah öğle akşam karbon alıyosun
O gördüğüm şey çikolata mı
Aynı gün hem meyve, hem 2 öğün incir ceviz olmaz
Bu hafta yine sabit mi çıkıcan
Pattes detoksu niye var onu yapinca korkuyom hep zaten o nasi oluyo merak etmisimdir hep okadar pattisden korkmusmki detoksunu korka korka yaptimBurda birileri patates şekerden iyidir mi dedi
Patatesin içinde nişasta var.. glisemik endeksi düşük.. sırf şeker o.. onun yedin doydun ama çabuk acıkırsın..
Diyette patates, pirinç, bezelye,pişmiş havuç olmaz...
O zati çok faydalı bi detoks değil diyolar.. bilemiyorum..Pattes detoksu niye var onu yapinca korkuyom hep zaten o nasi oluyo merak etmisimdir hep okadar pattisden korkmusmki detoksunu korka korka yaptim
24 ekim çarşamba olacak canım tartı bildirimiBildirimleri ne zaman yapicaz kilo tajibi yapilcakmi durum nedir ben mevzulari takip edemedimya
Sabahki kahve incir ve cevizde sıkıntı yok balım. 1 er tane olduğunu düşünüyorumSabah kalkinca saat8:00
sade kahve incir ceviz
Kahvaltı
10:10
az lavaş 1dl t .ekmek haşlama yumurta gerisi kalsik kahvaltı
Öğlen 13:30
Sutlu kahve
Arada 16 civarı sade kah e meyve
Aksam17:30
Corba turşu turp yogurtlu kabak