Bu sefer o kazansin dedinya ondan seyettimNoldu kieee
Bu sefer o kazansin dedinya ondan seyettimNoldu kieee
Uyuyor kaptanımmgüz git efeye süt müt ısıt
Şeetdim zumrudumde esprileşiyoruz merak etme o iş bendeBu sefer o kazansin dedinya ondan seyettim
Şeetdim zumrudumde esprileşiyoruz merak etme o iş bende
Yaaaa nefsimTabiii kiii oyum Anajetim gaptanim Kırmızılı gadinaa
Ya. 2twne incecikkız dağıt şu sarmaları konu komşuya
elti diyorum,hippo diyorum,yeneceksin diyorum
menün şahane
su ve spor şahane
aslansın yasmin ben seni tutuyorum
Hadi bugünlük görmüyorum o poçaları, çiğ köfteleri
Kızlarıma nazar değdi zafer sarhoşluğu deyip görmüyorum bu günlük, ama birazcık gördüm sabah öğle akşam karbonMisafir vardi ancak gittiler
Menümu yazayim
08.30
1 dilim kadar t.b ekmeği
Biraz peynir 1 domates
13.00
4 yaprak galeta biraz peynir cay
19.00
5 yk kadar bulgur pilavi
Etli kuru fasulye
1 salatalık tursusu, yoğurtlu semizotu
Misafirlerle ca ca ca caayyy
Su : 2- 2.5 lt
Spor : misafir gelince yapamadim
@Elalis
Açım ya cok az yedim aslinda ama, misafir sebebiyle aksam menümu degistirdim aceledenacil yedim maalesef yarin toparlarim insallahKızlarıma nazar değdi zafer sarhoşluğu deyip görmüyorum bu günlük, ama birazcık gördüm sabah öğle akşam karbon
Salmadm salmadm bugunlk ole oldu daha yok kaptanim gorme cannim ben yazmadm onlari cocuk yazmis oyum sana tabiside mCxHadi bugünlük görmüyorum o poçaları, çiğ köfteleri
Zümrüt salmak yok
Bu hafta hedeflerimiz tutacak, yine şampiyon olucaz
Ecem bu hafta ekstra dikkat etmemiz lazım biliyosun dimi.
Menümüzü bi piramit olarak düşün. Akşam öğünü en tepede ve en hafifi olmalı. En altta sağlam bir kahvaltı, temel niyetine. Sonra gittikçe azalan.
Burda tam tersi. Sabah kahvaltı geçiştirilmiş, sadece peynir ve yumurtayla.
Akşam ekmek olmamalı. Hele 2 haftadır sabitken hiç olmaz. Azcık gaza yüklenmemiz lazım. Bu haftayı ekmeksiz geçirmeye çalış kuzum. Bak takımdaki en berbat iki kişi biziz
Suyun çok az. 2 ye tamamla onu.
Erken kapatmanı sevdim.
Olmazsa @Ausencia_ a da danışalım bu haftaki menülerin için, şu sabiti kıralım artık
Ben bida yapmam öyle bişey sen bana güven 2 gideceğine 1 gider acımıyorum güzellik yapıyorum kaptanım hem ben @Ausencia_ nın favorisi bile değilim ki
İnşaAllah görürsünüzşu iki günkü menülerini beğendim ben yani öncekilere göre ...
en az 2.5 su içilmeli ...
ben kendim içtikçe telden hatırlatırım eceye ... devamlı açık bi grubumuz var .
onun dışında bu şekli bpzmazsa bence cmt kontrol tartısında eksi görür ...
tabiii spor şart !
eceden öyle 1-2 kilo gelmezdi sürekli ama istikrarla kilo verirdi .. ne olduğunu bende anlamadım ?
bi al 2 ver ... 3 ver 5 al ... kafamı karıştırdın .
istikrar sever aus kaptan hep güzel eksiler görelim senden