1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Sabah sucuklu yumurta gerisi kalsik kahvalti
Oglen
Salatalardan yedim (yeşil mercimek köz patlicanli) iki üçte sarma
Börekten kizimdan kalan bir parca vardi onu yedim bide tatlıların tadina baktım
Akşam yesil mercimek salata kuru dolma yedim( ama nerdeyse içsiz di )dışını yedim
Offf ece içim şişti :bayik:

Neden böyle dağıttın sen yaaa:aglak:
Hangi birine yorum yapayım :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Hiç sevmedim hiç :tripppp::tripppp::tripppp::tripppp::tripppp::tripppp::tripppp::tripppp::tripppp:
Gitti o gül gibi eksi :sopa:
Yarın asla ama asla karbon, kuruyemiş vs yok. Tertemiz bir menü istiyorum geçen haftakiler gibi
Ooofffffffff :ates::ates::ates::ates::ates:

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
1540796865645649410548.jpg

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Ahanda becermisim artilari gormeyelim lutfen onlar odem modem flandir cunku cigkofte karnabahar nohut bulgur yemistim incek inSaallah oyle umuyorum :521:

Ecemavi

Daimi Üye
Tepki
2.775
Kaptanım maalesef ben biraz teknoloji özürlüyüm yani foto ekleme işini öğrenmem lazım 500gr kadar bir artım var ama bu carsamba o eksi gelecek İnşaAllah

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Ama hep benim bole oluyoki haftasonu arti geliyo sonra detoksla gidiyo ama detoksda yapamicam cunku morti le ole anlastik detoksuz kapiscakmisiz bilmiyom bakalim nasil temizlicem :bayik:
ama o zamanlar tartı günü cumartesiydi :bayik:önünde bi yarın var biliyosun dimi :bayilacam:
detoksa ben de karşıyım zümrüt.bu hafta eksi getiriyo diğer hafta artı.hiç sağlıklı değil.
ben şuan yapıyorum ama :165::165::165: haftalardır aynı kiloda dönüp durduğum için iğdeyi bahane edip biraz yüklenicem kendime.tabi haftaya artı gelmemek şartıyla tabi :oklava:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Çarşambaya kadar izinliyim evi taşıdık yerleştim sadece wc banyo yıkancak sma ben ölüyorum tartım sabah 75.5 idi @Elalis öylsinr tartılım foto çekmdim hem izinliyim de :)

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Once soyunhaha:haha:haha:haha:
Sonra foto modunu aç telde :kriz::kriz::kriz::kriz:
Sonra tartı sabitlenince hooop hemen in uzerinden :kopkop::kopkop:
Azicik uzaklasarak ( tartı cam ise :kopkop:gorunme diye):dislek:bas kameraya:haha::foto:
Bende ki durumlar hafta da 1 boyle genelde :kopkop:haha:haha:
birinde uzaklaşmayı unutmuşum,bi baktım camdan iki mandalin yansıyo,sildim hemen :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar