- #1.321
@YasminellA @Güz nerde bunlar
Anketi güncelle cnm.. bence bu haftanın anketi menü kraliçesi kim olacak olsun@YasminellA @Güz nerde bunlar
Bende o buton yok, aus yapıcak onuAnketi güncelle cnm.. bence bu haftanın anketi menü kraliçesi kim olacak olsun
Kahve ictim ama sade cikosuzzzzYaaaa nasıl gurur duyuyorum varyaaa nerde o bitterler yiyen saydin
Harikasın şahanesin balım 10
Kız benimkini de aus yaptı.. sen dicen amaBende o buton yok, aus yapıcak onu
400 bolgesel yapabildim oda puani dusurmemek adina cocuklarla ugrasiyom anca okadar olduben biliyodum zaten yapcağını ondan 10 verdim
Yendinmi kız seniAnketi güncelle cnm.. bence bu haftanın anketi menü kraliçesi kim olacak olsun
Hepimiz menu 10 luk olursa napcazHerkes sevdiğine göre bu hafta gelsin kraliçe jet
Burdayım@YasminellA @Güz nerde bunlar
Kaptanim sen uyma bu cicikaptanlaraKız ne yiyon çapak falan sopa var yedirsene
Anajetinizi, cici anajete çeviricem
Dedim cafedeKız benimkini de aus yaptı.. sen dicen ama
Üveyana yapıcak beni zorla, burnunuza böcek sokturcakKaptanim sen uyma bu cicikaptanlara
Canım babam geldi benim yanında pek tlfla oynmıyorum brni bu haftada izinli yaparmısın@YasminellA @Güz nerde bunlar
Eee o zaman sonlara doğru kuruyemiş, ekmek, bakliyattan da kırarım puanı sporlarına bakarız,en çok yüzdeye bakarızHepimiz menu 10 luk olursa napcaz
Babacığın mı geldi tamam ama yine kaçırmadan gel olur mu? Arada etiketlerine bak, önemli bişey olursa etiketlerimCanım babam geldi benim yanında pek tlfla oynmıyorum brni bu haftada izinli yaparmısın
YoooYendinmi kız seni
Yasminim mısır gevreği kalori bombası ve gereksiz karbonhidrat içeriyor.Menüm
Sabah Mısır gevreği bir kase süt ile 10::00da
Ara kahve
Akşam 6:00. 2şiş kıyma kebabı yanında salata ayran
Su 2.5lt
Bugün yürüdüm biraz
20dk kadar
Tamam kaptanım inşaAllahh bakarımBabacığın mı geldi tamam ama yine kaçırmadan gel olur mu? Arada etiketlerine bak, önemli bişey olursa etiketlerim
Hamham yaptın onu jetim sen kazandın tabisiYendinmi kız seni