Bugünü bekle bime gidiyorum spor aletleri geliyor ip cember top falan falanyakışıyo mu benim jetlerime
Böyle durumlarda süt falan iç KuzumO degilde o Kadar ac durdum midem bulandi Yemeyeydim iyiydi o minnak kurabiyeleri falan @Elalis
Kuzum hep olur çantamda fındık hurma falan ama dün yoktu, sans neyse eksiyim ama şükürBöyle durumlarda süt falan iç Kuzum
Çantanda meyve, badem ceviz taşı.
Geçenlerde eşimle bi yere gidiyoruz şehir dışına. Allahım açlıktan ölücem. Benzinlikte durduk. Dedi sandviç falan alayım. Olmaaaazzzz dedim yiyemem. Süt aldım kavrulmamış badem aldım çıktım, adam şok
Vaktin mi yok? Yumurta falan yesene, domates, yeşillik, salatalık.Elaaaaa @Elalis
Tel peyniri, 6 zeytin, 2 hurma, 2 dag inciri yedim kahvalti adina yiter mi canom
Ya amaç sadece zayıflamak olsa, ben bu gruba gelmeden önce aynı böyle zayıflıyordum. Bütün gün aç kalıp arada cıs cosla. Veriliyo canımın içi ama inan hop diye geri geliyo. Bide verdiğin böyle aynada gözükmüyo löp löp duruyo insan. Hem eksi olalım hem daş gibi olalımKuzum hep olur çantamda fındık hurma falan ama dün yoktu, sans neyse eksiyim ama şükür
Vay benim aslan mortimm ye ye kan olsun
Kuzucum cikiyorum yine. Eve donunce yumurtami yerim insallahVaktin mi yok? Yumurta falan yesene, domates, yeşillik, salatalık.
Kahvaltıların hep aynı balım biraz renklendir. Omlet yap, menemen yap. Hatta tb ekmeği tost yap şöyle peynirli domatesli.
Anaaammmm gerçek mi gızzzz ben de gidip alayımBugünü bekle bime gidiyorum spor aletleri geliyor ip cember top falan falan
Sağlıklı ver kız saydın saymam bak verdigin kilolariKuzucum cikiyorum yine. Eve donunce yumurtami yerim insallah
33 dakikan var kapmak içinAnaaammmm gerçek mi gızzzz ben de gidip alayım
Sen nereye gidiyon her sabahKuzucum cikiyorum yine. Eve donunce yumurtami yerim insallah
Bas git jetimi kışkırtmaSağlıklı ver kız saydın saymam bak verdigin kilolari
Ay niye herseyden once kendimize guzel gorunelim dimi amaYa amaç sadece zayıflamak olsa, ben bu gruba gelmeden önce aynı böyle zayıflıyordum. Bütün gün aç kalıp arada cıs cosla. Veriliyo canımın içi ama inan hop diye geri geliyo. Bide verdiğin böyle aynada gözükmüyo löp löp duruyo insan. Hem eksi olalım hem daş gibi olalım
Bu saaten sonra daş olup napcaksak
Bim de uzak yaa. Bakayım neler gelmiş33 dakikan var kapmak için
Ara vermicez zaten mezun etmeden salmam seni hiçbiyerlereAy niye herseyden once kendimize guzel gorunelim dimi ama
Spor sart bana da canım ara vermeden kalan kilomu verirsem super olur
Yok oyle bi dunyaSağlıklı ver kız saydın saymam bak verdigin kilolari
Bende gidecem komşum dizlerime battaniye alacam yasliliktan üşüyorlarBim de uzak yaa. Bakayım neler gelmiş
yazarım sana bir araSen nereye gidiyon her sabah