1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
O degilde o Kadar ac durdum midem bulandi:hasta: Yemeyeydim iyiydi o minnak kurabiyeleri falan :hoop: @Elalis
Böyle durumlarda süt falan iç Kuzum
Çantanda meyve, badem ceviz taşı.
Geçenlerde eşimle bi yere gidiyoruz şehir dışına. Allahım açlıktan ölücem. Benzinlikte durduk. Dedi sandviç falan alayım. Olmaaaazzzz dedim yiyemem. Süt aldım kavrulmamış badem aldım çıktım, adam şok :)

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Böyle durumlarda süt falan iç Kuzum
Çantanda meyve, badem ceviz taşı.
Geçenlerde eşimle bi yere gidiyoruz şehir dışına. Allahım açlıktan ölücem. Benzinlikte durduk. Dedi sandviç falan alayım. Olmaaaazzzz dedim yiyemem. Süt aldım kavrulmamış badem aldım çıktım, adam şok :)
Kuzum hep olur çantamda fındık hurma falan ama dün yoktu, sans :( neyse eksiyim ama şükür :harika:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kuzum hep olur çantamda fındık hurma falan ama dün yoktu, sans :( neyse eksiyim ama şükür :harika:
Ya amaç sadece zayıflamak olsa, ben bu gruba gelmeden önce aynı böyle zayıflıyordum. Bütün gün aç kalıp arada cıs cosla. Veriliyo canımın içi ama inan hop diye geri geliyo. Bide verdiğin böyle aynada gözükmüyo löp löp duruyo insan. Hem eksi olalım hem daş gibi olalım :danscıkiz:

Bu saaten sonra daş olup napcaksak :heyecan:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Ya amaç sadece zayıflamak olsa, ben bu gruba gelmeden önce aynı böyle zayıflıyordum. Bütün gün aç kalıp arada cıs cosla. Veriliyo canımın içi ama inan hop diye geri geliyo. Bide verdiğin böyle aynada gözükmüyo löp löp duruyo insan. Hem eksi olalım hem daş gibi olalım :danscıkiz:

Bu saaten sonra daş olup napcaksak :heyecan:
Ay niye:dislek: herseyden once kendimize guzel gorunelim dimi ama ;)
Spor sart bana da canım :evet: ara vermeden kalan kilomu verirsem super olur:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar