- #1.381
Uyma sen ona jetim psikolojik baskı yapıyo sana anasına sölerim ben onuYok oyle bi dunya
Verdim mi verdim
Ben aslinda kahvaltilarimda dolu dolu yerdim ama bu aralar olmuyor, yogunum Duzelecek
Uyma sen ona jetim psikolojik baskı yapıyo sana anasına sölerim ben onuYok oyle bi dunya
Verdim mi verdim
Ben aslinda kahvaltilarimda dolu dolu yerdim ama bu aralar olmuyor, yogunum Duzelecek
Uymam bızdığa tabisiUyma sen ona jetim psikolojik baskı yapıyo sana anasına sölerim ben onu
Komşum bana da al ocakta yemeğim var çıkamıyorum, parasını veririm ben gelince. Şöle çiçekli bişeyler al içimiz açılsınBende gidecem komşum dizlerime battaniye alacam yasliliktan üşüyorlar
Banada yazzz banadaaaaatatlis mortinedeeyazarım sana bir ara
Tamamyazarım sana bir ara
Yaa surda iki saka yapiyoz nolur anama demeee çok dovuyooooUyma sen ona jetim psikolojik baskı yapıyo sana anasına sölerim ben onu
Sist Ela'm la aramizda sır soyleyememBanada yazzz banadaaaaatatlis mortinedee
Olur arada mortim ama kendini de ihmal etme
Tamam komsum sen liste yap ben sana alır yollarım bosunami gizli hayranlık yapiyozKomşum bana da al ocakta yemeğim var çıkamıyorum, parasını veririm ben gelince. Şöle çiçekli bişeyler al içimiz açılsın
Pikiiiii sisko mortiSist Ela'm la aramizda sır soyleyemem
Sensin ki siskoPikiiiii sisko morti
Boy kaç annemmmmSensin ki sisko
Senden daha zayifim
Kac kilosun Ipek? 59 mu? azicik kalmis aramizda. Ya napacan boyumu kasma beni mortiBoy kaç annemmmm
Zaten sabah kalkamadım ama dün akşamdan kırılmamaış zeytinler vardı mecbur kırdıkOo acele kahvaltıyı bile beğendim
O lokum ne o lokum - 1
Akşam yemeği de mütüş,su harika
Böyle büyük temizlikleri spordan sayarım ben insanın cücüğü çıkıyo o halıları indir bindir, mobilyaları çek. Benim diyen adam yapamaz valla puan kırmıyorum
Puanın 9
Lokum yeme bi daha
Tamam komsum sen liste yap ben sana alır yollarım bosunami gizli hayranlık yapiyoz
söyleyemeyiz hıhSist Ela'm la aramizda sır soyleyemem
söyleyemeyiz hıh
erken gelen menü en sevdiğim