kuşum hadi kahvaltı edemedin sütün yanına bi meyve,ceviz falan yeseydin -1
Simdik sole oluyo bem disardaydm o yuzdem ymk yiyemedim su da bitmis ondan icemedim bu ara cocuklar dengesiz kiz yine okula gitmk istemedi okula git.gel yapiyom oburu hasta yemek spor sknti oldu birazkuşum hadi kahvaltı edemedin sütün yanına bi meyve,ceviz falan yeseydin -1
öğlen 3 kaşıkçık yemek tutar mı adamı -1
akşam da salata yok
su 2 bardak daha iç de puanın artsın
spor
suyu iç puanın 8
oy gene mi zümrüt acaba okulda bişey mi olmuş ki,alışmıştı ne güzel kuzucumSimdik sole oluyo bem disardaydm o yuzdem ymk yiyemedim su da bitmis ondan icemedim bu ara cocuklar dengesiz kiz yine okula gitmk istemedi okula git.gel yapiyom oburu hasta yemek spor sknti oldu biraz
Yok okulda bisey olmamis yani bise anlatmadi siniftada sknti yok bizim kizin ofke kontrolu yok bide kendi istedigini yaptrma cabasi var o inadini kirmistik oyun terapiyle bi kac haftadrda hastydi ictigi surup sinir yapiyomus tekrar tetikledi sorununu ole yani bu hafta izinde uzun olunca hepsi karsti birbirineoy gene mi zümrüt acaba okulda bişey mi olmuş ki,alışmıştı ne güzel kuzucum
Hamham yaptın onu jetim sen kazandın tabisi
Sabah kahve incir ceviz
Kahvaltı
Bir dl tb ekmek sucuklu yumurta gerisi klâsik kahvaltı
Arada
Sütlü kahve ceviz
Öğlen komşudaydık
Tatli pogaca ve borek kızıma yedirdim istedi sonra bir lokma borek birakti
Bir lokmada pogaca onlari az kisir ve iki üç sarmayı ben yedim
Aksam
Kuru fasulye turp cacık tursu
Maalesef bugün kötüydü
Karbon ağırlıklı yarina dengelemem lazım
Spor 40dk tempolu yürüyüş
Ecem ekmek yediğin günler cevizi çok tüketiyorsunSabah kahve incir ceviz
Kahvaltı
Bir dl tb ekmek sucuklu yumurta gerisi klâsik kahvaltı
Arada
Sütlü kahve ceviz
Öğlen komşudaydık
Tatli pogaca ve borek kızıma yedirdim istedi sonra bir lokma borek birakti
Bir lokmada pogaca onlari az kisir ve iki üç sarmayı ben yedim
Aksam
Kuru fasulye turp cacık tursu
Maalesef bugün kötüydü
Karbon ağırlıklı yarina dengelemem lazım
Spor 40dk tempolu yürüyüş
nazarım değdiMenüm
08.30
1 elma 2 ceviz
16.00 gibi
Ogleden sonra disarida midem bulandi fena 2 tuzlu 5 kr. buyuklugunde kurabiye, 10 tane kadar peynirli çubuk kraker (yemesem cikarirdim baska alternatif yoktu )
19.30 k.validede
1 tabak kiymali karnabahar
1-2 kasik misket kofte
1 kase yoğurt
Su: 2 lt. olmuştur
Spor: ogleden sonra ciktik k.valideye gectik simdi eve donuyoruz. Spor yok maalesef
@Elalis
Oo acele kahvaltıyı bile beğendimBende menü verim geç kaldım çünki tel yukarıdaydı kaynanama zeytin kırdık daha yeni çıktım yukarıya bide bugün ev kalktı indi halılarımı açtım
Çok yoruldum
Sabah 9.30
Acelem vardı
Yumurtalı peynirli omlet
Domates yeşillik
Ara kahve
Birtane lokum
Akşam 6:30
Çaman (et kavurması)
Yanında soğan salatası ayran
Su 3lt
Spor(çok iş yaptım hışım çıktı yapacak halim kalmadı)
Vay benim aslan mortimm ye ye kan olsunMenüm
08.30
1 elma 2 ceviz
16.00 gibi
Ogleden sonra disarida midem bulandi fena 2 tuzlu 5 kr. buyuklugunde kurabiye, 10 tane kadar peynirli çubuk kraker (yemesem cikarirdim baska alternatif yoktu )
19.30 k.validede
1 tabak kiymali karnabahar
1-2 kasik misket kofte
1 kase yoğurt
Su: 2 lt. olmuştur
Spor: ogleden sonra ciktik k.valideye gectik simdi eve donuyoruz. Spor yok maalesef
@Elalis
Sevinme morti eksideyimVay benim aslan mortimm ye ye kan olsun
. Saka bi yana kahvalti yap mortim iyi bayılmamışsınSevinme morti eksideyim
Haklsın kaptan aslinda ideal kiloda olsak bu Menu bana sorun acmaz ama maalesef fazlaEcem ekmek yediğin günler cevizi çok tüketiyorsun
Kızına yedirdiklerini sayıp kendi yediklerini arada kaynatmaya mı çalışıyosun napıyosun, aklım karışıyo
Oh oh oh maşşallah tam cafeye aslanların önüne atmalık menü
Üzgünüm spor olsa bile böyle kaçamaklı menüye puan veremem ben
O degilde o Kadar ac durdum midem bulandi Yemeyeydim iyiydi o minnak kurabiyeleri falan @Elalis. Saka bi yana kahvalti yap mortim iyi bayılmamışsın
yakışıyo mu benim jetlerimeHaklsın kaptan aslinda ideal kiloda olsak bu Menu bana sorun acmaz ama maalesef fazla