11 iyidir pempik.. her hafta aynı saatlerde tartılırsak iyi olur.. kendini çokta zorlamaBende bekleyebildigim kadar bekleyecem kaptanim
11 iyidir pempik.. her hafta aynı saatlerde tartılırsak iyi olur.. kendini çokta zorlamaBende bekleyebildigim kadar bekleyecem kaptanim
Bende erken kalktım ama çocuğu okula gönder küçüğü yedir fln.. oğlum bırakmıyor yaaaBen erken kalkıp 5 mil yaptım kaptanim
Aynı saat olmasına dikkat ediyom kaptanim11 iyidir pempik.. her hafta aynı saatlerde tartılırsak iyi olur.. kendini çokta zorlama
Tamam cnm... bu hafta menülerin ve sporun iyiydi.. güzel bir eksi bekliyorum pempikAynı saat olmasına dikkat ediyom kaptanim
Küçüğe uyandım 6.30 da buyukte uyandı tekrar uyudular bende fırsat bildim tabii sonra eşim geldi rüyanda mi gördün der gibi bakış atiyirBende erken kalktım ama çocuğu okula gönder küçüğü yedir fln.. oğlum bırakmıyor yaaa
Bilmiyorum kaptanim hiç iç açıcı degilTamam cnm... bu hafta menülerin ve sporun iyiydi.. güzel bir eksi bekliyorum pempik
O zamana kadar beklersem hastanede olmuş oluruz . Belki esim küçük bi operasyon gecirebilir beklersem yani en erken eve 14 15 gibi geliriz dayanamam ki .. bu sefer boyle olsun ..11 iyidir pempik.. her hafta aynı saatlerde tartılırsak iyi olur.. kendini çokta zorlama
Geçmiş olsun canım öyle durumlarda bekleme zaten kalan ekside haftaya kalirO zamana kadar beklersem hastanede olmuş oluruz . Belki esim küçük bi operasyon gecirebilir beklersem yani en erken eve 14 15 gibi geliriz dayanamam ki .. bu sefer boyle olsun ..
Sagolain2 kuzum evet eksim iyi çok şükür de daha iyi olurdu diye bekledim nasip isteGeçmiş olsun canım öyle durumlarda bekleme zaten kalan ekside haftaya kalir
Tamam cnm.. ben eksin yok sandım.. eksin iyiyse sorun yokO zamana kadar beklersem hastanede olmuş oluruz . Belki esim küçük bi operasyon gecirebilir beklersem yani en erken eve 14 15 gibi geliriz dayanamam ki .. bu sefer boyle olsun ..
Olur cnm.. menü de değişikliğe gidelim madem...Bilmiyorum kaptanim hiç iç açıcı degil
Sizlere karşıda çok mahcup oluyom ve çok özledim önceki eksilerle gelmeyi hayırlısı bugün yoğurt kürü baslayacam zencefil zerdeçal yoğurt yatmadan önce yiyecem 1hafta deneyeyim bakalım olur dimi kaptanim
Eksim güzel de dune gore sabitim sana yazmistim ya ondan seyettim ama yaziyorum artikTamam cnm.. ben eksin yok sandım.. eksin iyiyse sorun yok
Şimdiden geçmiş olsun..
Canım çok sevindim.. ilk olarak ödemler gidiyo tabi ..
Başlangıç kilo: 66.60 olarak alıyoruz @matematik61
Haftaya duruma göre seni listeye alıcaz inş..
Şimdilik iyi gidiyoruz cnm.. bu haftaki durumına ve eskine göre seni listeye alıcaminşallah kaptanım ben şimdi cilveli kahve oldum mu
Geçen cuma:64.9
Bugün:64
Fark:-900
Yüzde:1.38
Bu arada ben geçen cumai 64.7 sanıyodum meğer o pazaresi kilommus simdi sevindim isteeeee
@hippotalamus
@matematik61Geçen cuma:64.9
Bu arada ben geçen cumai 64.7 sanıyodum meğer o pazaresi kilommus simdi sevindim isteeeee
@hippotalamus
tebrik ederim canım çok güzelGeçen cuma:64.9
@hippotalamus
Cafe ye de yazicakmiyiz kaptanimm