Emzirmem engelliyor Yeşilçay felan içmek istiyorum daBiliyorum pempik.. sorun ne onu düşünüyorum zati .. bide emziriyorsun..
Emzirmem engelliyor Yeşilçay felan içmek istiyorum daBiliyorum pempik.. sorun ne onu düşünüyorum zati .. bide emziriyorsun..
Ayyyy inşallah canım yaaa balon gibi birden sonermisim
Bende içmiyorum cnm.. türk kahvesi içiyor musun??emzirme hızlı vermeyi sağlıyor güya ama..Emzirmem engelliyor Yeşilçay felan içmek istiyorum da
Kilo bildirim hemen kahvaltıya gidicem..
Geçen hafta 68.6
Güncel 67.8
Fark :900
Yüzde %1.311
@matematik61
kahve her zaman değil bide şimdi kahveyi beğenmedim acılı gibi tekrar alacam sen hangisinden iciyonBende içmiyorum cnm.. türk kahvesi içiyor musun??emzirme hızlı vermeyi sağlıyor güya ama..
Cnm ben taze kavrulmuş alıyorum.. hergün 1 fincan bazen 2 fincan içiyorum .. en doğal antioksidan.. sende iç 1 fincan her gün. .kahve her zaman değil bide şimdi kahveyi beğenmedim acılı gibi tekrar alacam sen hangisinden iciyon
Tm kaptanim bugün yeniden alayimdaCnm ben taze kavrulmuş alıyorum.. hergün 1 fincan bazen 2 fincan içiyorum .. en doğal antioksidan.. sende iç 1 fincan her gün. .
Olur ilk hafta canım suyun sporun nasıldı belki orada bir dengesizlik vardırAhhh bilsem canım esimede belli etmemeye calisiyom morelim sıfır
Pembik bak şöyle yapsana 1 hafta iğrençyaptigim yediğimi yaziyom kaptanim
Evet böyle bir şok şart..Pembik bak şöyle yapsana 1 hafta iğrenç
Gelebilir ama akşam kahvaltı sabah çorba yemek bir arkadasım vücuda şok yaptı diğer hafta 1.5 kg verdi
Çok güzel cnm.. tebrik ederim..
İğde paylaşım alanında paylaşmış.. o şekilde olacak.. nasıl yapsak misafirin var
Bi bakayim kuzum yapmaya calisayimİğde paylaşım alanında paylaşmış.. o şekilde olacak.. nasıl yapsak misafirin var
@hippotalamusHippo kuzum sen bildirimde farka 900 yaznissin ama 800 oluyo yanlis yaznis olabilir misin bi bak da netlestireyim ortalamayi
Düzelttim cnm.Hippo kuzum sen bildirimde farka 900 yaznissin ama 800 oluyo yanlis yaznis olabilir misin bi bak da netlestireyim ortalamayi