Kaptanım saat 1 den 7 ye kadar yürüdüm sayılır mıSpor var mı cnm??puanı ona göre vericem..
Kaptanım saat 1 den 7 ye kadar yürüdüm sayılır mıSpor var mı cnm??puanı ona göre vericem..
Yürümek derken?? Yani iş için koşturdun mu??Kaptanım saat 1 den 7 ye kadar yürüdüm sayılır mı
Tamam kaptanımYürümek derken?? Yani iş için koşturdun mu??
Yani spor niyeti ile yapmayınca sayılmıyor maalesef
Cnm sporun yoksa menü puanın 6
Puanını kaydet cnm.. cuma akşamı toplam puanını bildirirsin
10 üzerinden cnm spordan 4 puan kırıcamTamam kaptanım
İsteİ çıktım alışveriş eve geldim eşime oğluma hızlı bir yemek simdi oturdum spor yapacak ne güç ne zaman kaldı 6 kaç üzerinden yani kaci kaçırdım
Aynen canım katılıyorumYa aslında nesli güzel kilo veriyordu pembik artı olunca bende veremiyorum kilo hepsi üst üste geldi canımm takımda verim azdı
Mesela ben bu kilo da en az 2 kg vermeliyim ama işte başlamadı
Pembik için de ben duraklama da olduğunu düşünüyorum bir kaç haftaya hızlı hızlı verecek yine
Neslihan da gelcek daha iyi olacak inş
Cnm lahmacunu tam gününde yemişsin.. karbon hakkını kullanmış oldunMenümm:
9.30:1 buçuk haşlanmış yumurta
Domates sos
Peynir zeytin salatalik iki üç küçük parca havuç
1 dilim tbe
14: sutlu neskafe
18.30:1 lahmacun
Bolll salata
2 buçuk bardak ayran
Su: 2lt
Spor:1 buçuk saat yürüyüş
1 saati tempolu
@hippotalamus @23Zeyno
Bir tanecik sudan 3 puan kirilirmi yazık ipek eeeeeCnm lahmacunu tam gününde yemişsin.. karbon hakkını kullanmış oldun
Spor var.. su 2 lt az cnm yaa.. 3 yapmaya çalış lütfen
Puanın 7
Puanını kaydet cnm.. cuma akşamı toplam sonucu bildirirsin
Yok cnm.. doğru günde olsa karbon var ondanda azcık kırmış olabilirimBir tanecik sudan 3 puan kirilirmi yazık ipek eeeee
Yaaa ama hani 1 denecik lehmacun yiyebiliyidum ben ona guvendimmm neeeyseeeee daha da seeeetmeeeemmmmYok cnm.. doğru günde olsa karbon var ondanda azcık kırmış olabilirim
Yaaa... ne sandınYaaa ama hani 1 denecik lehmacun yiyebiliyidum ben ona guvendimmm neeeyseeeee daha da seeeetmeeeemmmm
Noldu cnm.. anlamadım ...@hippotalamus
Offff ne buybü kayıp bu
Küsmek serbestmi hocammYaaa... ne sandın
Sıfırcı hoca olucammm
Sus bakimKüsmek serbestmi hocamm
Biz birinci yiz kızlar kendi adıma size söz veriyorum biz sonuncu olmayacagız birinci olacagizCanimmm takimim evet bu hafta sonucu olmuş olabilirz duraksamalar artılar olabilir amaaa bu hafta son olur inşallah top yere sekmeden yukselmez demi canlarr bu bizim en yükseğe çıkmak için son dibe inisimz olsunnnn veeee bu hafta birinciliğe hazırlayalım ödemler pıtır pıtır dökülecek zaten bu hafta inanıyorum eeee o zamannnnn hadiii dansssssbiz bir cilveliyiz moral bozmak yoklkk
Kaptan ne derse oSus bakim
Kaptana küsülmez hem döver hem sever
İnş cnm.. birinci olmak çok güzel ama asıl önemli olan herkesin sağlıkla kilo vermesi .. bütün grup yüzde 1in üstünde kilo verse ve biz sonuncu olsakta razıyım.. yeterki hepimiz sağlıkla güzelce ve hep birlikte zayıflayalımBiz birinci yiz kızlar kendi adıma size söz veriyorum biz sonuncu olmayacagız birinci olacagiz
@hippotalamus
@Ausencia_
Buyuk kayıp kaptanım 6 puan azNoldu cnm.. anlamadım ...