2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Yürümek derken?? Yani iş için koşturdun mu??

Yani spor niyeti ile yapmayınca sayılmıyor maalesef :(

Cnm sporun yoksa menü puanın 6 :)
Puanını kaydet cnm.. cuma akşamı toplam puanını bildirirsin ;)
Tamam kaptanım
İsteİ çıktım alışveriş eve geldim eşime oğluma hızlı bir yemek simdi oturdum spor yapacak ne güç ne zaman kaldı 6 kaç üzerinden yani kaci kaçırdım :hımm:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Ya aslında nesli güzel kilo veriyordu pembik artı olunca bende veremiyorum kilo hepsi üst üste geldi canımm takımda verim azdı
Mesela ben bu kilo da en az 2 kg vermeliyim ama işte başlamadı
Pembik için de ben duraklama da olduğunu düşünüyorum bir kaç haftaya hızlı hızlı verecek yine

Neslihan da gelcek daha iyi olacak inş
Aynen canım katılıyorum

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Menümm:
9.30:1 buçuk haşlanmış yumurta
Domates sos
Peynir zeytin salatalik iki üç küçük parca havuç
1 dilim tbe
14: sutlu neskafe
18.30:1 lahmacun
Bolll salata
2 buçuk bardak ayran
Su: 2lt
Spor:1 buçuk saat yürüyüş
1 saati tempolu
@hippotalamus @23Zeyno
Cnm lahmacunu tam gününde yemişsin.. karbon hakkını kullanmış oldun ;)

Spor var.. su 2 lt az cnm yaa.. 3 yapmaya çalış lütfen :)

Puanın 7 ;)

Puanını kaydet cnm.. cuma akşamı toplam sonucu bildirirsin :huri:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Canimmm takimim evet bu hafta sonucu olmuş olabilirz duraksamalar artılar olabilir amaaa bu hafta son olur inşallah :) top yere sekmeden yukselmez demi canlarr ;) bu bizim en yükseğe çıkmak için son dibe inisimz olsunnnn :cak: veeee bu hafta birinciliğe hazırlayalım :heyecan: ödemler pıtır pıtır dökülecek zaten bu hafta inanıyorum :kanka: eeee o zamannnnn hadiii dansssss:interest::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:biz bir cilveliyiz moral bozmak yoklkk:danscıkiz:

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Canimmm takimim evet bu hafta sonucu olmuş olabilirz duraksamalar artılar olabilir amaaa bu hafta son olur inşallah :) top yere sekmeden yukselmez demi canlarr ;) bu bizim en yükseğe çıkmak için son dibe inisimz olsunnnn :cak: veeee bu hafta birinciliğe hazırlayalım :heyecan: ödemler pıtır pıtır dökülecek zaten bu hafta inanıyorum :kanka: eeee o zamannnnn hadiii dansssss:interest::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:biz bir cilveliyiz moral bozmak yoklkk:danscıkiz:
Biz birinci yiz kızlar kendi adıma size söz veriyorum biz sonuncu olmayacagız birinci olacagiz
@hippotalamus
@Ausencia_
:ates:

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Biz birinci yiz kızlar kendi adıma size söz veriyorum biz sonuncu olmayacagız birinci olacagiz
@hippotalamus
@Ausencia_
:ates:
İnş cnm.. birinci olmak çok güzel ama asıl önemli olan herkesin sağlıkla kilo vermesi .. bütün grup yüzde 1in üstünde kilo verse ve biz sonuncu olsakta razıyım.. yeterki hepimiz sağlıkla güzelce ve hep birlikte zayıflayalım :huri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar