Kimkiacaba
Daimi Üye
Kuzu bulamadim hangisi dogru tekrar yazar misin.disari cikcam tel de cok yavas.igdeye mesaj atayim listeyi musaitse o bilgisayardan renklendirme fln yapsa olur dimiDüzelttim cnm.
Kuzu bulamadim hangisi dogru tekrar yazar misin.disari cikcam tel de cok yavas.igdeye mesaj atayim listeyi musaitse o bilgisayardan renklendirme fln yapsa olur dimiDüzelttim cnm.
(Hippotalamus 68.6/67.8/0.8/%1.166)Kuzu bulamadim hangisi dogru tekrar yazar misin.disari cikcam tel de cok yavas.igdeye mesaj atayim listeyi musaitse o bilgisayardan renklendirme fln yapsa olur dimi
Ellerine sağlık cnm benim...Kuzu bulamadim hangisi dogru tekrar yazar misin.disari cikcam tel de cok yavas.igdeye mesaj atayim listeyi musaitse o bilgisayardan renklendirme fln yapsa olur dimi
Su spor sıkıntı yok canımOlur ilk hafta canım suyun sporun nasıldı belki orada bir dengesizlik vardır
Yok kaptanim yok denecek kadar az kullanırım yemeklerde salata yi peynirli yersem tuz atmam domates salatalık felan hep tuzsuz@Pempik yemekleri çok mu tuzlu yiyorsun acaba?
Pembik bak şöyle yapsana 1 hafta iğrenç
Gelebilir ama akşam kahvaltı sabah çorba yemek bir arkadasım vücuda şok yaptı diğer hafta 1.5 kg verdi
yok arkadaşlar iğrenç felan olmaz yerim öyle inşallah bisekilde düzeltmem gerekEvet böyle bir şok şart..
O zmn öğünleri ters çevir.. öğlenleri de ara olarak türk kahvesi ve hurma ..Su spor sıkıntı yok canım
Yok kaptanim yok denecek kadar az kullanırım yemeklerde salata yi peynirli yersem tuz atmam domates salatalık felan hep tuzsuz
yok arkadaşlar iğrenç felan olmaz yerim öyle inşallah bisekilde düzeltmem gerek
Hurma bitti kaptanim bimden alacaktım biraz önce 11 kusur olmuş tabi eşim almadı incir olsa 1tane olurmuO zmn öğünleri ters çevir.. öğlenleri de ara olarak türk kahvesi ve hurma ..
Sabahları da yarım limonla yarım lt limonlu suyla başla güne..
Olur cnm.. içine bir ceviz de koyabilirsinHurma bitti kaptanim bimden alacaktım biraz önce 11 kusur olmuş tabi eşim almadı incir olsa 1tane olurmu
Tm kaptanim eşime şimdi hurma sipariş verdim bakalım alır inşallah almazsa öyle yaparimOlur cnm.. içine bir ceviz de koyabilirsin
Menün çok güzel pempik. .10.30
Domatesli yumurtalı biber kavurma peynir salatalık zeytin 1dilim tb ekmek
16.00
1porsiyon et döner salata 2bardak ayran
10 kadar üzüm
Su 3+1maden suyu
Spor
90 dk Leslie 225
2saat tempolu yürüyüş :300
@hippotalamus @begum75
Pempik cnm şöle bişi yapalım mı?? Sen diyorsun ki görüntüde fark var ama tartıda fark yok .. o zmn çok spor yaptığın için yağ kasa çeviriyor ve kasların şişiyor olabilir mi??Ekran görüntüsü aldım kaptanim
Tm kaptanim ne dersen yaparimPempik cnm şöle bişi yapalım mı?? Sen diyorsun ki görüntüde fark var ama tartıda fark yok .. o zmn çok spor yaptığın için yağ kasa çeviriyor ve kasların şişiyor olabilir mi??
Bak bu hafta hafif spor yapalım.. mesela bi gün yarım saat yürüyüş yap bi gün 3 mil leslie.. pazartesi de yapma spor . Salı tartısını görelim..
Bide az yeme düzenini değiş bakalım.. 1 hafta deneyelim..
İp atlamak yok 5 mil leslie de yapma.. spor ödemi olabilir...
Kızz öle deme utanıyorumTm kaptanim ne dersen yaparim
Kızz öle deme utanıyorum
Spor var mı cnm??puanı ona göre vericem..Hayirli akşamlar arkadaşlar
Menü vereyim
1 saat oldu geleli ayakları mı hissetmiyorum
Kahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim TB ekmeği
Ogle yok
Akşam 17.30