Teşekkürler kuzummmtebrik ederim canım çok güzel
Teşekkürler kuzummmtebrik ederim canım çok güzel
çok iyi olur kaptanimOlur cnm.. menü de değişikliğe gidelim madem...
Aa pembikim neden oldu acaba bu kadar artı menülerde güzel seninKaptanim yaa gerçek üzülerek hatta cekiniyom bildirim yapmaktan bu hafta sporumu arttırıp bı değişiklik yapacam kaç haftadır hep artı hep yerimde saydimama görünüş olarak gidiyor gibi neyse ya bildireyim de kahvalti yapayım dışarı cikacaz
Geçen hafta 72.9
Bugün 73.9
Fark +1
@hippotalamus @matematik61
Mezarını kendim kazıp gireyim kaptanlarim zahmet etmesin
Ahhh bilsem canım esimede belli etmemeye calisiyom morelim sıfırAa pembikim neden oldu acaba bu kadar artı menülerde güzel senin
Ya insan çok kötü oluyorAhhh bilsem canım esimede belli etmemeye calisiyom morelim sıfır
EvetYa insan çok kötü oluyor
Eksi eksidir cnm
Yaa pempik neyi yanlış yapıyorsun anlamadım ki menüler güzel spor yapıyorsun.. gerçekten benimde çok moralim bozuldı.. yani 200-300 gr değil artı 1Kaptanim yaa gerçek üzülerek hatta cekiniyom bildirim yapmaktan bu hafta sporumu arttırıp bı değişiklik yapacam kaç haftadır hep artı hep yerimde saydimama görünüş olarak gidiyor gibi neyse ya bildireyim de kahvalti yapayım dışarı cikacaz
Geçen hafta 72.9
Bugün 73.9
Fark +1
@hippotalamus @matematik61
Mezarını kendim kazıp gireyim kaptanlarim zahmet etmesin
Evet kuzum buna da şükürEksi eksidir cnm
Ahhh bilsem canım esimede belli etmemeye calisiyom morelim sıfır
İştw sorun orda.. 3 haftadır böleüzülme canım belki duraklama dır haftaya bir bakmışsın ne kadar güzel bir eksi
İştw sorun orda.. 3 haftadır böle
yaptigim yediğimi yaziyom kaptanimYaa pempik neyi yanlış yapıyorsun anlamadım ki menüler güzel spor yapıyorsun.. gerçekten benimde çok moralim bozuldı.. yani 200-300 gr değil artı 1
Yani 3 hafta üst üste bide...
Ayyyy inşallah canım yaaa balon gibi birden sonermisimüzülme canım belki duraklama dır haftaya bir bakmışsın ne kadar güzel bir eksi
Biliyorum pempik.. sorun ne onu düşünüyorum zati .. bide emziriyorsun..yaptigim yediğimi yaziyom kaptanim