@matematik61 cnm artıları gönderdin mi?? Ne alemdesin??
Gelsin kaptanim@Pempik gelsin mi eksiler
göz kırpıyo kaptanım@pamukskr tartı ne diyoooo
Bu sabah itibariyle hepsi girmisti kuzum tam 58dim.Bugun yarin ne giderse o artik@matematik61 cnm artıları gönderdin mi?? Ne alemdesin??
600 gr versen tamam berna.. 2 gün çok dikkat et.. 300ee gr versen günde tamamBu sabah itibariyle hepsi girmisti kuzum tam 58dim.Bugun yarin ne giderse o artik
2 gundur 500 500 gidiyo inşallah gider zaten bisey kacirmiyom.Bugun 3 öğün kabak mucver yicem600 gr versen tamam berna.. 2 gün çok dikkat et.. 300ee gr versen günde tamam
Bende kahvaltıda fırında kabak ile yoğurt yedim.. akşamda yumurta ile salata yicem bakalım nolacak2 gundur 500 500 gidiyo inşallah gider zaten bisey kacirmiyom.Bugun 3 öğün kabak mucver yicem
wc halletim inşallah ama arkadaşta kaldım aksam bugün tartilamadim sabah hippom@furkanlipek45 naptın cnm? Wc yi hallettin mi?? Artıyı gönderdin mi??
@neslelf165 cnm naptın ?? Annene burdan bol bol dua ediyoruz
Rabbim şifa versn cnm.. inş çabucak iyileşir16.00 gibi ameliyata alacaklar canım
Rabbim şifalar versin canım16.00 gibi ameliyata alacaklar canım
Pempiş galiba bu haftaki kraliçemiz sen olacaksın
Ayy inşallah kaptanimPempiş galiba bu haftaki kraliçemiz sen olacaksın
Puanın 10
Sağlam kahvaltı yapmayınca bende bütün gün aç kaldım.. şükür akşam güzel yedimAy mucverim cok guzel olnustu yaa ama doyurmadi beni