Ee cnm ne diyim.. cıss yok diyorsun ama bugünkü menüm baya karbon olmuş. Bu menü eksi getirmez kiUykusuzluk ve yorgunluktan sizmisim kaptanim kusura bakma. Menu de kötü oldu maalesef
Cuma menusu
Sabah
7 zeytin 1 incir
Ara 10.30
Hepsinden azar azar
Leblebi kuru uzum kabak cekirdegi
2 hurma
(Kahvalti yaonayinca boyle oldu)
Oglen 13.00
(Yemege disari ciktik donerciye gidecektik ama kapanmisti yaninda pideci vardi oraya girdik)
2 lahmacun
Salata
(Hamur tb unundan yapilmisti)
Ara 17.00
Yarim muz 1/8 elma
Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 yk bulgur pilavi(isitirken)
1 yk tas kebabi
Biraz patlican tava
2 parca karpuz
Su 2yi geçti
Spor jillian level 1(5.gun)=100 puan
@hippocan @begüm75
İnşallah kaptanimYaa çok iyi maşallah
Çarşambaya kadar üstüne -900 daha eklesin sen bunun
Haklisin kuzum ama dunku menu disinda pazartesiden bemri menulerim iyi en dusuk puanim 8 spor hep var ona ragmen dogru durust eksim yoktu dun sabah..Ee cnm ne diyim.. cıss yok diyorsun ama bugünkü menüm baya karbon olmuş. Bu menü eksi getirmez ki
Kahvaltı yok...
Öğlen 2 lahmacun çok
Akşamki mercimek te şişirir..
Bulgur az ama var
Allah'tan spor var ama bu menü hiç artı temizleme menüsü değil berna
Puanın 5
Az değil cnm benim..yüzde 1in üstü mü evet.. yeterli benim için üstelik geçen hafta yüzden yüksekti.. ona rağmen eksin çok güzelİnşallah kaptanim
Az olsun bizim olsun
Sürekli olsun
Az değil cnm benim..yüzde 1in üstü mü evet.. yeterli benim için üstelik geçen hafta yüzden yüksekti.. ona rağmen eksin çok güzel
Spor beni şişiriyo demiştin .. regl de geliyo.. ondan olabilir mi? Bide şu 2 lt sana az geliyo olabilir mi??Haklisin kuzum ama dunku menu disinda pazartesiden bemri menulerim iyi en dusuk puanim 8 spor hep var ona ragmen dogru durust eksim yoktu dun sabah..
Haftada 700 gr versen yüzde 1in üstü.. bu da yeterli cnmartık yavaşlar gibi geliyor kaptanım
Haftada 700 gr versen yüzde 1in üstü.. bu da yeterli cnm
sen bana güven
Regl beni onceden sisirmez.suyu uzun zamandir 2 iciyorum yazin bile 2yi cok nadir gectim.jillian sisirmis olabilir ama yine de bu kadar az eski beklemiyodum dün sabah ve bugun.kesin dune gore arti cikcam..Spor beni şişiriyo demiştin .. regl de geliyo.. ondan olabilir mi? Bide şu 2 lt sana az geliyo olabilir mi??
Tartı bildir bakalım cnm.. çarşambaya göndeririz inş..Regl beni onceden sisirmez.suyu uzun zamandir 1 iciyorum yazin bile 2yi cok nadir gectim.jillian sisirmis olabilir ama yine de bu kadar az eski beklemiyodum dün sabah ve bugun.kesin dune gore arti cikcam..
Daha tartilmadan. Dun wc de olmadi.2 gündür 4 er saat anca uyuyorum.cok yorgunum..Tartı bildir bakalım cnm.. çarşambaya göndeririz inş..
Bilmiyorum hippo valla canim sıkıldı sifir kacamak menu oluyo onceki gune gore normalde 300 400 eksi getirir bi bakıyorum sabit.moralim bozuluyo.@matematik61 uykusuzlukta ödem yapar ..