2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok canım dönmüyor benimki tembel zaten. Keyfine düşkün ama temkinli olmakta fayda var. ben hep yatağına koyuyorum lavaboya felan gittiğimde.

benimki de dönmedi.ama şeyden korkuyorum,yatağında da olsa,hani dönüverir,kafasını kurtaramaz Allah korusun nefes alamaz filan...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benimki de dönmedi.ama şeyden korkuyorum,yatağında da olsa,hani dönüverir,kafasını kurtaramaz Allah korusun nefes alamaz filan...

ooo o konuda eşim acayip pimpirikli. Gece eşimle aynı yatakta yatıyoruz sabah kalktığımda Selimin odasındaki tek kişilik yatakta yatıyor. Gece gidiyor yanına. Akşam geldiğindede selim odasında uyuyorsa tablet bilgisayarını alıp yanında yatıyor. 6 aya kadar böyle devam edcekmiş:) Gün içindede sürekli arar selim uyuyorsa yanında otur başka iş yapma felan.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar bebekler ne zaman dönmeye başlıyor.
dönüyo mu sizinkiler.
kıyaslamak için sormuyorum da ya uykusunda dönüverirse diye korkuyorum da.

yok canım dönmüyo tam, ben yuvarlarsam anca..

Pikem burdaki arkadaşalrın hepsini çok seviyorum ama seninle diyalogum biraz geç oldu. İyiki tanıdım seni. Facede noyanı görüncede çok seviyorum. Kıbrısa gelmek hep planlarımda gelirsem görüşürüz belkim.

canım herzaman beklerim gezerük ne küsel...:utan:

eheheh katılınmayacak hatun muyum kıs ben :D:D:eek:ys:

di mi ama:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tam anlamıyla dönmüyor ama iyice yana çeviriyor kendini .. poposunu kaldırıyor ana kucağındaykende.. tabiki bunları uyanıkken yapıyor..

benim kız kafasını omuzlarına kadar kaldırıyo ve eğer yastıkla yatıyosa kendini yastıktan düşürmüş oluyo yana doğru. altı açıkken poposunu kaldıra kaldıra yer değiştiriyo bazen.
hani bi hamle yapar da geri dönemezse dedim ama uykuda yapmaz herhalde.uyanıkken de hep yanındayım zaten.

Tepki
56
benim kız kafasını omuzlarına kadar kaldırıyo ve eğer yastıkla yatıyosa kendini yastıktan düşürmüş oluyo yana doğru. altı açıkken poposunu kaldıra kaldıra yer değiştiriyo bazen.
hani bi hamle yapar da geri dönemezse dedim ama uykuda yapmaz herhalde.uyanıkken de hep yanındayım zaten.

Uyurken dönmesi biraz zor gibi geliyor ama yinede belli olmaz..
Benim oğlan kafasını daha kaldıramıyor kafası biraz büyük geliyor sanırım..:sapan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ooo o konuda eşim acayip pimpirikli. Gece eşimle aynı yatakta yatıyoruz sabah kalktığımda Selimin odasındaki tek kişilik yatakta yatıyor. Gece gidiyor yanına. Akşam geldiğindede selim odasında uyuyorsa tablet bilgisayarını alıp yanında yatıyor. 6 aya kadar böyle devam edcekmiş:) Gün içindede sürekli arar selim uyuyorsa yanında otur başka iş yapma felan.

erkek versiyonum :D

şu özge ulusoy ne güzel bir hatun ya. bacakları felan bide kendime bakıyom selülit torbası oldum..

sorma sorma :)
eski resimlerime bakıp aaaa ne zayıfmışım demekten helak oldum.
kilomu da verdim hamilelikte aldığım ama hacim genişledi.
d=m/v den kütle sabitken hacim arttığına göre yoğunluğuma mı bişey olmuş oluyor benim

Tepki
56
Bu arada kızlar salıncak alan varmı aranızda? Ben almayı düşünüyorumda.. Burda bir yer var böyle şeyler satan yer..Ordakinin oturak kısmını beğenmedim çok sert. İnternetten getirtmeyi düşünüyorum eğer tavsiye edeceğiniz bir yer varsa??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Uyurken dönmesi biraz zor gibi geliyor ama yinede belli olmaz..
Benim oğlan kafasını daha kaldıramıyor kafası biraz büyük geliyor sanırım..:sapan:

İşte bunlar tip tip canım....kıyaslamak o yüzden yanlış hepsinin kendine has durumları var.
kimi dönemiyor kafayı kaldırıyor kimi dönüyor kafa kalkmıyor :crazy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada kızlar salıncak alan varmı aranızda? Ben almayı düşünüyorumda.. Burda bir yer var böyle şeyler satan yer..Ordakinin oturak kısmını beğenmedim çok sert. İnternetten getirtmeyi düşünüyorum eğer tavsiye edeceğiniz bir yer varsa??
Canım ben graco lovin hug with plug aldım.
memnunum.
simuş da onu aldı o da memnun.elektrikli.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay makarnayı dibine tutturmayı başarabilen çok üstün yetenekli bi insanım yaaaa.....Lapa oldu lapa.Beşamel sos yapıp fırına mı sürsemki.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar