Bilen varsa soylesin..iphone kullanznlar siiist size diyorum..
ben bilmiyorum canım.
yok canım dönmüyor benimki tembel zaten. Keyfine düşkün ama temkinli olmakta fayda var. ben hep yatağına koyuyorum lavaboya felan gittiğimde.
kızlar bebekler ne zaman dönmeye başlıyor.
dönüyo mu sizinkiler.
kıyaslamak için sormuyorum da ya uykusunda dönüverirse diye korkuyorum da.
benimki de dönmedi.ama şeyden korkuyorum,yatağında da olsa,hani dönüverir,kafasını kurtaramaz Allah korusun nefes alamaz filan...
kızlar bebekler ne zaman dönmeye başlıyor.
dönüyo mu sizinkiler.
kıyaslamak için sormuyorum da ya uykusunda dönüverirse diye korkuyorum da.
Pikem burdaki arkadaşalrın hepsini çok seviyorum ama seninle diyalogum biraz geç oldu. İyiki tanıdım seni. Facede noyanı görüncede çok seviyorum. Kıbrısa gelmek hep planlarımda gelirsem görüşürüz belkim.
eheheh katılınmayacak hatun muyum kıs benys:
kızlar acil çıkış oglan durmuyo
benim iphone değil de onun gibi bir tlf.
aynı normal pc.deki gibi ekleniyor, eklenti butonuna basınca telefonda kayıtlı resimleri getiriyor önüne ordan seçiyorsun.
Tam anlamıyla dönmüyor ama iyice yana çeviriyor kendini .. poposunu kaldırıyor ana kucağındaykende.. tabiki bunları uyanıkken yapıyor..
Benimkinde cikmiyor niyekine?!!!
benim kız kafasını omuzlarına kadar kaldırıyo ve eğer yastıkla yatıyosa kendini yastıktan düşürmüş oluyo yana doğru. altı açıkken poposunu kaldıra kaldıra yer değiştiriyo bazen.
hani bi hamle yapar da geri dönemezse dedim ama uykuda yapmaz herhalde.uyanıkken de hep yanındayım zaten.
ooo o konuda eşim acayip pimpirikli. Gece eşimle aynı yatakta yatıyoruz sabah kalktığımda Selimin odasındaki tek kişilik yatakta yatıyor. Gece gidiyor yanına. Akşam geldiğindede selim odasında uyuyorsa tablet bilgisayarını alıp yanında yatıyor. 6 aya kadar böyle devam edcekmişGün içindede sürekli arar selim uyuyorsa yanında otur başka iş yapma felan.
şu özge ulusoy ne güzel bir hatun ya. bacakları felan bide kendime bakıyom selülit torbası oldum..
Uyurken dönmesi biraz zor gibi geliyor ama yinede belli olmaz..
Benim oğlan kafasını daha kaldıramıyor kafası biraz büyük geliyor sanırım..:sapan:
Canım ben graco lovin hug with plug aldım.Bu arada kızlar salıncak alan varmı aranızda? Ben almayı düşünüyorumda.. Burda bir yer var böyle şeyler satan yer..Ordakinin oturak kısmını beğenmedim çok sert. İnternetten getirtmeyi düşünüyorum eğer tavsiye edeceğiniz bir yer varsa??