kahvaltı güzel07.00
1 elma
13.00
1 dilim koy ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
18.00
1 porsiyon kebap
Közlenmiş domates biber
Ayran
Spor olarak ev yerleştirme, valiz boşaltma , çamaşır , düzen tertip , alışveriş biraz da gözyaşı ...
Yarından itibaren düzenli beslenme ve spora start vericem.
Gerçi izmir de yürüyüşümü ihmal etmedim ama istediğim gibi değildi tabii. ..
kahvaltı az olmuş gene
kahvaltı güzel
akşam da kebap ekmeksizdir kesin
akşamı da beğendim
su içmeyi ihmal etmiyon de mi kuzucum
menü genel olarak güzel
Hadiya ben yedim bile cvpi gorene kadar
Verdimya
Cnm sen bilirsin ama diyette olmak seni tutmuyır mu?@Malipina ben bunaldim biraz o yuzden mezun olmak istiyorum
akşam yemeğinde bakliyat bulgur falan kastediyosun sanırım.pazartesi salı yemezsin diğer günler yersin kuzum sıkıntı olcağını sanmıyorum.Ben bisey sorcam simdi benik istahim tatli krizlerim gayet yerinde ve asiri dozda diyetin basindayken acikmadan ve krizlerm tutmada onume alternatifler sunuyodum diyeti daha rahat geciriyodum mesela kahvltida ekkmek yememek icin kivrck domata vs gibi yesillklerle basliyodm ekmek ihtiyacm olmuyodu yada sebze yemegi yiyodm salatayla gecstiriyodm veya tatli krizlrnde hurma kayisi idare etmeye calisiyodum
Ama simdi kis gelmesiyle isler degisti sebze yada salata malzemesi beni kescek kadar alamiyorm cunku gerckteb hersey cok pahali bi kac gun idare etsem 3.4. Gunde bitiyor ha dedimmide hemen alinamiyor nw yapabilirm bu durumda
Kuru larla idare edemezmiyim nebilim bilmiyom yani acikmamak yada cis coslara gitmemek icin onume ne gibi alternatifler sunabilirim