Karşılaştırmadım ama ben genelde bakıyorum yüzde 1 in üstü nasıl tutar bu hafta çok mu verdi az mı ona göre ayarlıyorum işte bişiler..ben daha zalim çıkmışım baksana
Belli ama olsun ödem cok gider 2 inşaAllahuzun zamandır sabit gibi olana acımadım valla
Tuzla cok aram yokya bilmiyom ya yine protein kaciriyom odem yapiyo yada 1 senedr adet olmuyom ondan cocuk dogdu dogalimenülerin çok güzel ama az mı geliyo sana acaba anlamadım
bu menülere tıkır tıkır kilo vermen lazım .ya çok fazla tuz tüketiyosun ya da çok az yiyosun vücut kendini kıtlığa sokuyo ,ondan gitmiyo sanırım
Yani o zmn genel bir ödem vardır ama o zaten var.. eksi ona göre yine de gelmeli.. 4 günlük liste var.. şaşırtma listesi.. dener misin?Tuzla cok aram yokya bilmiyom ya yine protein kaciriyom odem yapiyo yada 1 senedr adet olmuyom ondan cocuk dogdu dogali
NasilYani o zmn genel bir ödem vardır ama o zaten var.. eksi ona göre yine de gelmeli.. 4 günlük liste var.. şaşırtma listesi.. dener misin?
4 günlük liste vardı ya benimde yaptığım onu diyor
Anladim canim ton baligi alamadm alsam yapicaktmda4 günlük liste vardı ya benimde yaptığım onu diyor
Hindi füme de olur. A101de satılıyorAnladim canim ton baligi alamadm alsam yapicaktmda
Cnm gerçekten meraktan soruyorum öğlen için tost dışında alternatif var mı?Menüm
Sabah kalkınca su.
Kahvalti;
2 dlm kızarmış tb ekmeği
1 dlm peynir
Yumurta
5 zeytin
Domates
Yeşilçay .
Ara: peynirli tost.
Aksam; 1 kepçe çorba (tavuksuyu ile domatesli, içinde un yok), ıspanak yemeği, yeşil salata, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara: 1 tane portakal.
Su: 2.5 lt.
Spor1.5 saat tempolu yürüyüş .
@MaLii artık püskevit yok
Gerçekten yok, yatost ya sandviç hatta bugün dedim , dedi hadi çıkardık kilo verdin ya sonra? Diye çıkarmadıCnm gerçekten meraktan soruyorum öğlen için tost dışında alternatif var mı?
Kahvaltı güzelMenüm
Sabah kalkınca su.
Kahvalti;
2 dlm kızarmış tb ekmeği
1 dlm peynir
Yumurta
5 zeytin
Domates
Yeşilçay .
Ara: peynirli tost, sade kahve.
Aksam; 1 kepçe çorba (tavuksuyu ile domatesli, içinde un yok), ıspanak yemeği, yeşil salata, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara: 1 tane portakal.
Su: 2.5 lt.
Spor1.5 saat tempolu yürüyüş .
@MaLii artık püskevit yok