3. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
@Mimu88 @Melegim22 @Çakıl80 @hububatkraliçesi menüler nerde ? Menüler gününde verilecek kuralını unuttuk mu?Geçen hafta ne güzel gününde düzenli menü verildi.Bu hafta neden hep ertesi güne sarkıyo? 3 dakikanızı almaz yazmak ,bu kadar zor olmamalı bence.:duyuru::duyuru:
Canım geceyi hastanede geçirdim akşamın 8 inden beri yeni gözümü açtım ondan menü veremedim telefonu elime alacak halim yoktu sürekli uyudum

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Geçmiş olsun neyin var canım :(
Ya kuzum dün başımın ağrısından konuşamıyordum bile akşam kv ye gittik az yattım 7 de uyandım biraz iyi gibiydim eve geldik buraya da geldim hatta saat 8 8,5 gibi şiddetli başarısıyla kusma başladı sonra da bayılmışım serum vermişler hatırlamıyorum bile Bi nedeni yok aşırı yorgunluk ve sinir demişler şimdi daha iyiyim ama az halsizim hazırlanıyorum işe gidicem

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Ya kuzum dün başımın ağrısından konuşamıyordum bile akşam kv ye gittik az yattım 7 de uyandım biraz iyi gibiydim eve geldik buraya da geldim hatta saat 8 8,5 gibi şiddetli başarısıyla kusma başladı sonra da bayılmışım serum vermişler hatırlamıyorum bile Bi nedeni yok aşırı yorgunluk ve sinir demişler şimdi daha iyiyim ama az halsizim hazırlanıyorum işe gidicem
Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun neyi bu kadar stres yaptınki :(
Kolay gelsinn :öpücük:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@Mimu88 @Melegim22 @Çakıl80 @hububatkraliçesi menüler nerde ? Menüler gününde verilecek kuralını unuttuk mu?Geçen hafta ne güzel gününde düzenli menü verildi.Bu hafta neden hep ertesi güne sarkıyo? 3 dakikanızı almaz yazmak ,bu kadar zor olmamalı bence.:duyuru::duyuru:
Dün 12 de geldim toplantı çok geç bitti menüm abuk subuk oluyor bu ara

Öğlen
Salata yanına beyaz peynirli tost ayran

Akşam 21.00
1 dilim su böreği çay

Toplantıda ikram edildi açlıktan ölmek üzereydim ki yemesem kesin ölürdüm.

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
kahvaltı ekmek olmasaydı çok güzeldi
sabah zaten ekmek yedin akşam bulgur pilavı da yemişsin
bugün çarşamba karbon almamaya dikkat etmemiz lazım
su idare eder
spor neden yok spor olmalı
puanın 5:sopa:

kahvaltı güzel.ekmek yemiyosan yumurta 2 olabilir
akşam mercimek köfte ve patates köftesi yan yana iki karbon
su yazılmamış spor da yok
puanın 5 :sopa:

Ya bu hafta böyle garip menüler oldu valla :(

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Canım geceyi hastanede geçirdim akşamın 8 inden beri yeni gözümü açtım ondan menü veremedim telefonu elime alacak halim yoktu sürekli uyudum
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Kızlar kuralları hatırlatma gereği duyuyorum.çünkü baya bi gevşeme var

Grup olarak uymamız gereken belli başlı kurallarımız var. Bunlar :

• Grup üyelerinin günlük menü vermesi zorunludur.(2 gün menü vermeyen üye bir haftalığına gruptan uzaklaştırılır)
    • Menüler gününde verilmelidir. Ertesi güne sarkıtılan menüler dikkate alınmayacaktır.
    • Perşembe ve cuma günleri menülerde ödeme sebep olabilecek besinlerden uzak durulmalı,karbonhidrat tüketimi minimum seviyede olmalı,mümkünse bu günlerin akşam öğünlerinde karbonhidrat tüketilmemelidir.
    • Çok özel bi durum olmadıkça haftanın en az 5 günü spor yapmaya özen göstermeli,sporlarınızda spor kaptanları da etiketlenmelidir.
    • Üyeler günde en az 2,5 litre su içmelidir.
    • Üye kaptanla iletişimde olmalı,bir sorunla karşılaştığında kaptana,yani bana bildirmelidir.
    • Kilo bildirimimiz CUMARTESİ günüdür.Grup üyeleri her cumartesi en geç saat 17:00'ye kadar kilo bildirimi yapmalıdır.
    • Grup içi tartı kontrol günümüz SALI günüdür.Bu günde kilo bildirmek zorunludur.
    • Cumartesi bildirimini 2 kez üst üste,kontrol günü bildirimini 3 kez üst üste bildirmeyen üye, yarışmayı takip eden hafta bir haftalığına grup listesinden uzaklaştırılır.Üyenin tekrar gruba alınması (kişinin katılımına ve devamlılığına bakılarak) kaptanın inisiyatifindedir..
Kızlar menü konusu gerçekten sıkıntı oluyo.12den sonra verdiğiniz menüler geçerli değil ,ben gene esnek davranmaya çalışıp belki verirler diye gece 2lere kadar menü bekliyorum ama görüyorumki olmuyo. Olan benim uyku düzenime oluyo.
Kısaca söylemek gerekirse menü konusunda verdiğim esnekliği kaldırıyorum, gece 12'den sonra verilen menüler verilmedi kabul edilir ve ilk uyarısını alır. Aynı hafta içerisinde ikinci kez menü verilmezse kişi bir hafta gruptan uzaklaştırılır.

• Çakıl
  • Mimu
  • Melek
  • Hububatkraliçesi
İstemeden de olsa ilk uyarınızı veriyorum. İki gün menü vermediğiniz taktirde gruptan bir hafta uzaklaştırılırsınız. Uyarımı dikkate alacağınızı umuyorum.
@Emel_ogretmen @Çakıl80 @Mimu88 @masumm @hububatkraliçesi @Melegim22

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Kızlar kuralları hatırlatma gereği duyuyorum.çünkü baya bi gevşeme var

Grup olarak uymamız gereken belli başlı kurallarımız var. Bunlar :

• Grup üyelerinin günlük menü vermesi zorunludur.(2 gün menü vermeyen üye bir haftalığına gruptan uzaklaştırılır)
    • Menüler gününde verilmelidir. Ertesi güne sarkıtılan menüler dikkate alınmayacaktır.
    • Perşembe ve cuma günleri menülerde ödeme sebep olabilecek besinlerden uzak durulmalı,karbonhidrat tüketimi minimum seviyede olmalı,mümkünse bu günlerin akşam öğünlerinde karbonhidrat tüketilmemelidir.
    • Çok özel bi durum olmadıkça haftanın en az 5 günü spor yapmaya özen göstermeli,sporlarınızda spor kaptanları da etiketlenmelidir.
    • Üyeler günde en az 2,5 litre su içmelidir.
    • Üye kaptanla iletişimde olmalı,bir sorunla karşılaştığında kaptana,yani bana bildirmelidir.
    • Kilo bildirimimiz CUMARTESİ günüdür.Grup üyeleri her cumartesi en geç saat 17:00'ye kadar kilo bildirimi yapmalıdır.
    • Grup içi tartı kontrol günümüz SALI günüdür.Bu günde kilo bildirmek zorunludur.
    • Cumartesi bildirimini 2 kez üst üste,kontrol günü bildirimini 3 kez üst üste bildirmeyen üye, yarışmayı takip eden hafta bir haftalığına grup listesinden uzaklaştırılır.Üyenin tekrar gruba alınması (kişinin katılımına ve devamlılığına bakılarak) kaptanın inisiyatifindedir..
Kızlar menü konusu gerçekten sıkıntı oluyo.12den sonra verdiğiniz menüler geçerli değil ,ben gene esnek davranmaya çalışıp belki verirler diye gece 2lere kadar menü bekliyorum ama görüyorumki olmuyo. Olan benim uyku düzenime oluyo.
Kısaca söylemek gerekirse menü konusunda verdiğim esnekliği kaldırıyorum, gece 12'den sonra verilen menüler verilmedi kabul edilir ve ilk uyarısını alır. Aynı hafta içerisinde ikinci kez menü verilmezse kişi bir hafta gruptan uzaklaştırılır.

• Çakıl
  • Mimu
  • Melek
  • Hububatkraliçesi
İstemeden de olsa ilk uyarınızı veriyorum. İki gün menü vermediğiniz taktirde gruptan bir hafta uzaklaştırılırsınız. Uyarımı dikkate alacağınızı umuyorum.
@Emel_ogretmen @Çakıl80 @Mimu88 @masumm @hububatkraliçesi @Melegim22
@Melegim22 @Çakıl80 @masumm @hububatkraliçesi @Mimu88 @Emel_ogretmen

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.189
Menüm
Sabah 13.00
1 yumurta
Az peynir

Aksam 19.00
1 tabak taze fasulye
1 kase mercimek corba
Az tavuklu pilav:(
Salata
Ayran

Kızımın d.günü pastasından 1 dilim :(
Az üzüm

Su 1 lt :(,
Spor yok

Yemin ederm yazarken utandm ama söz veriyorum kaptanım bu gündrn sonra kendime ceki düzen vericem ve asla kaçamak yapmicam
Eger bidaha hatamı görürsen bana bu mesajımı hatırlat ki görmiceksin İnşaAllah
@MaliPina
@MaliPina
Misafirm vardı dün o yüzden giremedm

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Dün ki menüm:

7 zeytin 1 incir

08:00 çok ufak bir ekmek ve peynir ve 2 mandalina

12:00 3 tane sarma yoğurt salata 2 kaşık kısır

20:00 1 küçük aşure :(

4 lt su

30 dk yürüyüş @begüm75
Cnm ertesi güne kalan menü yorumlanmıyor ve kaptanın doğal olarak yorumlamamış ama malinin izniyle söylemeden edemicem..

Cnm öğlen 12de karbon ile günü kapatmaya kalkarsan tabi ki gözün kayar ve cıss yersin.. 12 çok çok erken.. 4 olsa neyse.. akşam 6 gibi bi kase çorba salata yada yoğurt yeseydin akşamki aşureye gerek duymazdın. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar