Hazırım fotolarım bile hazır o bicimYarın kapışma başlasın o zaman sıkı hazırlan
maşallah çok güzel menü kuzum tam salı gününe yakışır karbonsuz harikaSabah 9.15
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
14.30
Amasya elması
Kızmn çorbası tadına baktm
18.40
1 tabak yoğurtlu ıspatak
Su 3.
Spor leslie yapacam insaAllah kadını izlerken
@pinapina @Ahu060812
çok güzel tertemiz menü kajumMenü vereyim
Pazartesi menüsü
Sabah 10.00
Haşlanmş 2 yumurta
3 4 kalıp beyaz peynir
1 domates
Akşam 18.00
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Salı menüsü
Sabah 11.00
Soğanlı kavurmalı yumurta
1 domates 1 salatalık
3 4 dilim kaşar peynri
Akşam 18.30
Kabak rende yoğurtlu
4 köfte
Su 3 lt
Kaptanım yarından itibaren menü yazmadan sadece kilo bildirerek katılabiliyor muyum? Sınavlarm yaklaştı cidden tlfnla uğraşamıyorm arada bir bakıyorm 1 2 msj görüp çıkıyorm.
Bu sene çok zor ileri arapça bir de osmanlıca görüyorz diğer derslerde cabası. Ayrıca çock gelişimine de başvurmştm ne akla hizmetse pişmanm ama onun da sınavları var. Yoğunum yoğunum.
Var mı bu işin bi kolaylığı. Diyetten kopmak da istemiyorm ama biraz süre istiyorm.
kahvaltı çok azSabah kahvaltısı 8 00
Bir dilim kepekli ekmek
Peynir bir tane muz
14 30
Türk kahvesi
Akşam 18 30
Çok az makarna
Bol salata
Ayran 3bardak
2 lt su içtim
Yapabilirsem birazdan lesi yapacam
@pinapina
Ben koptum fena geri dondum hem ditisyen randevunu merakla bekliyorum ne diyecek ne yazacak farkli birsey soyleyecek migünaydın sevgili takımım ve değerli kaptanım daktırımın verdiği ilaçlara başladım iyi gelecek biliyorum ama başta çok halsizlik yaparmış daha 2 gün oldu ve gözümü açamıyorum ne iş yerinde ne evde
bir de kahveyi azaltmaya çalışıyorum tam bir bağımlıuymışım
kaptanım ben sabitim ben izine ayrılsam 75 olunca geri mi dönsem acaba çünkü bu şekilde buraya gelememek beni huzursuz ediyor ve bu cumartesi diyetisyen randebusu da var onunla birlikte ilaçlarında iyi geleceğini biliyorum ben
Ben koptum fena geri dondum hem ditisyen randevunu merakla bekliyorum ne diyecek ne yazacak farkli birsey soyleyecek mi
Çünkü alıştığı şeyi bırakmak istemiyor ben o duygu ile 1 yıl mücadele ettim hala ediyorum. Beyin hep alıştığı şeyi istiyor bi de kolay. Ben hep dışardan yiyordum 10 gündür evde yemek yapıyorum üşenmeden ve eşimle mutfakta yiyoruz bana çok zor oluyor ama vazgeçmiyorum. Vazgeçtiğim anda eskiye o hızla dönüyorsun.bende kopmak istemiyorum sanki beynim de bir engel var anlamıyorum
tabiki hayırgünaydın sevgili takımım ve değerli kaptanım daktırımın verdiği ilaçlara başladım iyi gelecek biliyorum ama başta çok halsizlik yaparmış daha 2 gün oldu ve gözümü açamıyorum ne iş yerinde ne evde
bir de kahveyi azaltmaya çalışıyorum tam bir bağımlıuymışım
kaptanım ben sabitim ben izine ayrılsam 75 olunca geri mi dönsem acaba çünkü bu şekilde buraya gelememek beni huzursuz ediyor ve bu cumartesi diyetisyen randebusu da var onunla birlikte ilaçlarında iyi geleceğini biliyorum ben
tabiki hayır
Seni yerim ben yaistersen 100 kilo dön ama şu motivasyonunu azmini hiç kaybetme olur muKilomu yazım öncesine gore kabus gibi bir rakam ama bi daha bu rakama sadece hamileyken çıkmama izin veriyorum o da şimdilik belki ilerde hamileyken bile bu kiloya cikmayacagim.
Başlangıç kilom 91.2 olarak kayıtlara alabilirsiniz umarım hepsi ödemdir ve geçicidir nasıl.hesaplayacagiz bu haftaki emeklerinizi yıktım ama bu bidaha olmayacak
@pinapina
Çünkü alıştığı şeyi bırakmak istemiyor ben o duygu ile 1 yıl mücadele ettim hala ediyorum. Beyin hep alıştığı şeyi istiyor bi de kolay. Ben hep dışardan yiyordum 10 gündür evde yemek yapıyorum üşenmeden ve eşimle mutfakta yiyoruz bana çok zor oluyor ama vazgeçmiyorum. Vazgeçtiğim anda eskiye o hızla dönüyorsun.
Anlaştık kaptanSeni yerim ben yaistersen 100 kilo dön ama şu motivasyonunu azmini hiç kaybetme olur mu
Olalım valla aynı o şekilizçakıl seninle umutsuz iş kadınları olalım mı