Evet canım yakübra kuzum sabah kalkar kalkmaz mı tartıldın
Yaaa ne bileyim hemen uyandım tartılıp attım aman neyse bir dahakine öyle yapayım o zaman@kübra kuzum sabah hemen tartılıyosan sabah ödemiyle tartılmış olursun.kalktıktan en az 2 saat sonra tartıl,mümkünse spor ya da leslie yap bi saat bekle tüm ödem gitmiş olur.belki 1 kilo verdin ama haberin yok
Ben duygusalimdir soyleyim öyle konuşmalar yapma bak ne güzel.zayifladin finali bomba gibi yaptinKızlar hepinizi çok seviyorum, her hafta güzel eksilerle gelirsiniz İnşaAllah
Kaptanım emeklerinden ötürü sana çoookkk teşekkür ediyorum üzdüysem hakkını helal et @pinapina
Artk mezun oluyorum İnşaAllah, güzelce korumayı diliyorum
Darısı sana çakılımmBen duygusalimdir soyleyim öyle konuşmalar yapma bak ne güzel.zayifladin finali bomba gibi yaptin
Ben naaptım ki kuzum hepsini sen yaptınKızlar hepinizi çok seviyorum, her hafta güzel eksilerle gelirsiniz İnşaAllah
Kaptanım emeklerinden ötürü sana çoookkk teşekkür ediyorum üzdüysem hakkını helal et @pinapina
Artk mezun oluyorum İnşaAllah, güzelce korumayı diliyorum
Evet kepim olsa keşkeSen de yapcan bak yarış başladı bile
Emeğin büyük kaptanımmm öyle demeBen naaptım ki kuzum hepsini sen yaptın
Tebrik ederim meleeem mezuniyetin hayırlı olsun. Hiç kilo alma bi daha inşallah
bu hafta super olacakAzcık hedef koyalım mı Afetlerim
Gelsin haftalık hedefleeerr
@Mimu88 : (77)
@Çakıl80 : (90,1)
@Kajupi : (58,7)
@Kübrali : (69,7)
Bu hafta çok güzel menüler sporlar bekliyorum afetlerim. Şöyle zımba gibi bomba gibi bi atak yapalım mı ne dersiniz
Size birer de morti bulduk mu tamamdır bu iş
Görim sizi dişi aslanlarım sallayalım listeleri
hEkli dosyayı görüntüle 25482
Bunu yaşamamak için bugünden başlıyoruz