kahvaltı çok güzel
sahur çok güzel kübracımSahur 2 00
Bir dilim ekmek kepekli
Salatalık domates
Peynir zeytin tereyağı çökelek
İftar
Yeşil fasulye bir kase
Yoğurt
Bir kaşık pilav
Et sote
2 lt su
Spor bir saat yürüyüş @pinapina furkanlipek45
@Mimu88 iyi misin kuzu? Gelmiyosun hiç. İki gündür menün de yok. Bugün de vermezsen gruptan çıkarmak zorunda kalıcam
Bu haftasonu çok agrım oldu wc de sıkıntı yaşadım ondan icmedim sanki çengelle biri aşağı çekiyor gibikahvaltı çok güzel
ara da mis gibi
akşamı da çok beğendim
çakıl menülerin muhteşeme doğru gidiyo
ne demek su anca 1 litre su iç o kilolar nasıl gidicek içmezsen
sahur çok güzel kübracım
akşama da bayıldım,pilav hariç.pilav yiceksen bulgur pilavını tercih et kuzum 4 5 kaşık ye.
su okey
spor da yapılmış mis gibi.terine sağlık
geçmiş olsun canım.tahmin ettim hasta olduğunu.ama hiç uğramıyosun bağlantımız sıfır.napıyosun ne ediyosun hiç bilmiyorum.hadi grup kurallarını da geçtim çok kopuksun bizden.takip edemiyoruz seni merak da ediyoruz.napıcam inan bilmiyorum.elimi ayağımı bağlıyo senin durumunkaptanım çok hastayım iş yerindeki sıkıntılı durumdan dolayı gelmek zorunda kaldım şimdi işe gelir gelmez burayı açtım bayaa grip modundayım alerjim de tuttu heryerim şiş için de menümü vereyim istersen hemen kaçak göçek yok hatta cumartesi günü sadece bir çorba içebildim
mimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaptanım çok hastayım iş yerindeki sıkıntılı durumdan dolayı gelmek zorunda kaldım şimdi işe gelir gelmez burayı açtım bayaa grip modundayım alerjim de tuttu heryerim şiş için de menümü vereyim istersen hemen kaçak göçek yok hatta cumartesi günü sadece bir çorba içebildim
mimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kuzu sen eskiden illa ki girerdin yahu .... ben seni daha ok görmek istiyorum ..burda menü ver düzenli ... cafede iki üç yaz çiz ....
hiç görmüyorum hiç ..bi geliyorsan 5 gün yoksun ki...
kurallar var kuzu ..burda biz bize de olsak değil mi ?
hem ben üzülüyorum da .. geçende yazdım ..şuraya geldik kendi yağımızla kavrulmaya ... taşın altına azıcık el koyup 3 5 mesaj yazmak zor değildir ki ...
he büyü yaptılarvallahi değil çok çok haklısın tam kendimi gaza getiriyorummm çünkü seninle aynı düşünüyorumm sonra hep bir şey çıkıyor şimdi de hastalandım mesela bu yazıyı yazarken 3 defa yerimden kalktım büyü mü yaptılar bana yaaa anlamadım
he büyü yaptılar
eşek dili kaynatıp yedirdiler
listeden çıksan da her gün seni burda görücem , en az 10 mesaj kotası
2 lt su içtimİyi akşamlar kızlar
Sabah11 00
Salatalık domates
Peynir bolca
Çökelek tereyağı
Zeytin bir dilim kepekli ekmek
Saat 15 00
Türk kahvesi yanında bir küçük parça bitter çikolata
Akşam 19 00
Yoğurt çorbası
Salatalık @pinapina furkanlipek45
Mercimek sisirmiyormu morticimYaaa ne ara saat 10 oldu yaaa ben daha yeni yarının yemeğini bitirip oturacaktım.
12.30
1 kase mercimek çorbası
200 gr tavuk ızgara
Yeşil salata
17.30
2 tane minicik sandviç peynirli yanında çay
21.00
Patlıcanlı köfte
1 kase yoğurt
Yeşillik
Su 2 litre
1 sise soda şimdi içeceğim keyif sodası
Ay çok yoruldum valla
@pinapina @Pempik
Şişiriyor öğleden sonra fenaydım ama sanirim içine zencefil kokuyorlar o o kadar ağır gelmiyorMercimek sisirmiyormu morticim
Evet onun faydası oluyor bende kimyon koyuyorumŞişiriyor öğleden sonra fenaydım ama sanirim içine zencefil kokuyorlar o o kadar ağır gelmiyor