şişirmiyo mu derken ödem yapmıyo mu diyo
şişirmiyo mu derken ödem yapmıyo mu diyo
Cars ya kadar gitmez mi bence gider. Ben baklagil korkmuyorum en azından haftada 2 şişirse de bir sonraki gün gider önemli olan sağlıklı olmak çeşitli olsun Elimden geldiğince cars gününe denk getirmeyeceğim bi de bol su içeceğim bakalım ne olacak deneme yanılma yöntemişişirmiyo mu derken ödem yapmıyo mu diyo
ben her zaman sağlıklı beslenmeden yanayım biliyosun.nohut kuru fasulye börülce mercimek bulgur bunlar diyette menülerin olmazsa olmazıdır.sadece salı çarşamba dikkat edilmeli o da çarşamba tartıyı etkilememesi için.doğru yoldasın yani kuzum benim açımdan hiç sıkıntı yokCars ya kadar gitmez mi bence gider. Ben baklagil korkmuyorum en azından haftada 2 şişirse de bir sonraki gün gider önemli olan sağlıklı olmak çeşitli olsun Elimden geldiğince cars gününe denk getirmeyeceğim bi de bol su içeceğim bakalım ne olacak deneme yanılma yöntemi
tambuğdaya noldu çakılEkli dosyayı görüntüle 25619
Sandvicler bu kadar içi tamamen alınmış doktorun verdiği tost veya yarim simit yerine
güzel ödem atar maydanoz daYarın bol bol maydanoz beni bekliyor nede olsa ödeme atacagimmmmm pembik e yenilmek olmaz şimdi
@Pempik
kahvaltı güzel yumurta neden yemiyosun kuzuben yine 3 günlük menümü vereyim hatta bugünü de yazayım da takdir kaptanımın @pinapina
Pazartesi
Sabah 2 dilim tb ekmek domates salatalık kırmızı biber peynir
Öğle: az bulgur yanında türlü gibi birşey vardı biraz salata yedim
Sonrasında mandalina yedim c vitamini olsun diye
akşam ya tavuk suyuna çorba yapacağım ya da balık yapacağım halim kalırsa dün yemek için balık aldım ama eve gelir gelmez uyumuşummm
kahvaltı güzelMenü vereyim
Pazartesi menüsü
Sabah 10.00
Yağda 2 yumurta
Fix diğerleri
Sade kahve
Akşam 17.00
Yeşil mercimek
1 parça tavuk
1 kase yoğurt.
Su 2.5 3lt
kahvaltı güzel kuzuİyi akşamlar kızlar
Sabah11 00
Salatalık domates
Peynir bolca
Çökelek tereyağı
Zeytin bir dilim kepekli ekmek
Saat 15 00
Türk kahvesi yanında bir küçük parça bitter çikolata
Akşam 19 00
Yoğurt çorbası
Salatalık @pinapina furkanlipek45
öğlen çok güzelYaaa ne ara saat 10 oldu yaaa ben daha yeni yarının yemeğini bitirip oturacaktım.
12.30
1 kase mercimek çorbası
200 gr tavuk ızgara
Yeşil salata
17.30
2 tane minicik sandviç peynirli yanında çay
21.00
Patlıcanlı köfte
1 kase yoğurt
Yeşillik
Su 2 litre
1 sise soda şimdi içeceğim keyif sodası
Ay çok yoruldum valla
@pinapina @Pempik
Arada sırada yemende bi sakınca yok kuzum ama iki küçük parçayı geçmesin dikkat et
Bugün yeni birşey öğrendim mesela ise yaradı tavsiye ederim. Kıymayı kavururken 1 fincan su koydu bu kıymayı topak topak yapmadı bi de ekstra yağa gerek olmadan soğanı öldürdü resmen. Kıymanın yağı hariç yağ koymadım ki oda yağsız di resmeninsan keşfettikçe daha çok çeşit yapası geliyo
Kalmamıştı bunun 1 tanesi de diet bisey çekirdekleri olan yarın yine gidecegimtambuğdaya noldu çakıl
kahvaltı güzel yumurta neden yemiyosun kuzu
öğlen de mis gibi
akşamı da hafif yiceksin belliki
su içiyosundur inşallah
kahvaltı güzel
akşam güzel ama salı karbona dikkat
yarın akşam karbon almamaya özen göster kuzucum
kahvaltı güzel kuzu
tatlı krizin mi tuttu
akşam çok hafif olmuş ama az geldi gözüme nedense
su okey
spor mikemmell