MaLii
Kasabın Karısı
- #1.541
9 yumurta mı yedin esra
kahvaltı güzel
arayı beğendim
akşam da güzel ama et yemeğinden biraz daha yiyebilirdin
su okey
sporu da arttır piliizz spor önemli
9 yumurta mı yedin esra
Canım yA öyle oldu misafirim çok erken geleceğim dedi arayıp ben hemen ayakta birşeyler yedim sonra hızlı hızlı evi topladım ona eşlik etmek zorunda kaldım ondan çok az yedim akşam da çok yorgundum dedim yemek yapacağıma iki dolma ye git koş yarım saat koştum derken bittim gece çok açtım yazık bana çok istiyorum tartı gününe kadar kilo vermekçookk kötü bi menü kübra
kahvaltı geçiştirilmiş
sarma yenmiş
pasta yenmiş
bi daha sarma
ve doyurucu bişey yok,öğün yok,hiçbişey yok bu menüde açlık menüsü olmuş resmen
ooof of efkar bastı
ekmek ve fındık ceviz bir arada
akşam desen bi salata bi de pilav kattım içine diyo oooy oy ben bu başımı nerelere vuramakşam yemeği nerde adaşcımakşam yemeği olacak yanında salata yoğurt olacak demedik mi
su okey
spor da yapılmış mis
ama besin değeri çok az bi menü olmuş sorry
kahvaltıda simiti sevmedim onun yerine 2 dilim tb ekmek yiyeydin ya mübareksimit dışında kahvaltı güzel
akşam enfes olmuş.
su da içilmiş
spor yok ama hareketliymişin en azından
güzel menü kuzum
ooof of efkar bastı
ekmek ve fındık ceviz bir arada
akşam desen bi salata bi de pilav kattım içine diyo oooy oy ben bu başımı nerelere vuramakşam yemeği nerde adaşcımakşam yemeği olacak yanında salata yoğurt olacak demedik mi
su okey
spor da yapılmış mis
ama besin değeri çok az bi menü olmuş
yaaa ne sandın
ona göre yediklerine dikkat et
kahvaltı güzel de o salam ne o salamkocacın çok tatlişko salam mı hazırladı sana
25 KASIM
SAAT 11:00
2 haşlanmış yumurta maydanozlu
Beyaz peynir & 3 zeytin
Domates&Saltalık&Yeşil biber
1 fındık
4-5 patates kızartması
Çay
SAAT 17:00
Yarım kıymalı pide
Boll salata
1 bardak ayran
21:00
Sütlü neskafe
Su 2 lt & Yeşilçay 600 ml
1.5 saat tempolu yürüyüş
@pinapina
reçele hayırSabah 11 haşlama yumurta dom. Sal. Peynir zeytin bir çay kaşığı reçel
1 d.e
16 bir muz
19 bir tavuk incik derisiz
Bir parça balık el içim kadar
Salata soğan 1 2 kaşık tarhana
Şu 2
Spor yok
@pinapina
Benim bacaklar hamlamış ben 30 dakika sonra pes ettim valla ama bugun kaldigim yerden devamBugün 1.5 saat yürüdüm yavrummm
Berbat hisseden ben ve berbat menüsü
12.30
2 kaşık börülce salatası
4tane zeytinyağlı yaprak sarma ince olandan
20.00
4 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
21.00
1 tane muz
2 kaşık nutella
Kendimi zor durdurdum şuan hala beynim de varlığını hissediyorum sürekli dürtüyor resmen. Sürekli beynim bir sorun yok ye gitsin yarın çözersin yine başlarsın ye gitsin ye boşver diyip duruyor.surekli iç sesimin gürültüsü ile uğraşıyorum ve çok sıkıldım çok sinirliyim. Bu sefer menümü yorumlama olur mu çok gergin ve öfkeliyim kendimle mücadele ediyorum.
alıcam tabiki
vurucam kırbacı vurucam kırbacı
1 fındık ne kız yiyeydin ya bir avuç gerçi sana fazla kuruyemiş yaramıyodu di mi
kahvaltı güzel
e o kıymalı pide ne
hemi de pazar pazar ,çarşambaya 2 gün kalaallahtan yarım tane
su güzel
spor da mis
tamam yarın yorumlarım menünü sıkıntı yokBerbat hisseden ben ve berbat menüsü
12.30
2 kaşık börülce salatası
4tane zeytinyağlı yaprak sarma ince olandan
20.00
4 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
21.00
1 tane muz
2 kaşık nutella
Kendimi zor durdurdum şuan hala beynim de varlığını hissediyorum sürekli dürtüyor resmen. Sürekli beynim bir sorun yok ye gitsin yarın çözersin yine başlarsın ye gitsin ye boşver diyip duruyor.surekli iç sesimin gürültüsü ile uğraşıyorum ve çok sıkıldım çok sinirliyim. Bu sefer menümü yorumlama olur mu çok gergin ve öfkeliyim kendimle mücadele ediyorum.
çok daha kotu olmadan atlattım sanirim.