nefs gene karbon çukuruna düşmüşün ilk menün korkunç
ikinci menün daha iyi lütfenn accık dikkat et
spor da yap
Karbon canavarları siziYaa Mali ilk menüm korkunç mu gerçekten
Öğlen 1 dilimdi pide incecik (başka birşey yiyecektim onu yıyemedim arkadaş verdi ısrarla )
Patateste küçük 1 taneydi bol yoğurtlu..
Çorba evet doğru
Açıklama yaptım ki hani okuyup gecmiş gibi olmayayım dıye.
Savunma değil yanii
Unutmuşum yazmayı o gün 1 saat tempolu yürüyüşüm vardı.
Cuma yoktu maalesef
kahvaltıdaki sucuğa dikkat çarşambaya az kaldı ödemlere gelme nefs22 Aralık
SAAT 11:00
1.5 yumurtalı sucuk
Peynir çeşitleri
Domates Sal.Y.biber
1 dl tb ekmeği
1 ceviz 2 fındık
Çay
SAAT 17:00
1 kase yeşil ve kirmızı mercimek çorbası
3 parça et haşlama
SAAT 21:30
1.5 Havuç
SU ; 3 lt su & 1 lt sıcak limonlu yeşil çay
SPOR: 30 dk tempolu yürüyüş
@Malipina
Ben de öyle umuyorum toplam 50 km oldu 2 saatte yarın mekik yapıp başka kasımı çalıştıracağım. Artık süreden ziyade km yi arttırmaya calisacagim.Vay zalım 2 saat mi yaptın
Haftanın en az 4 günü minimum 30 dk bin bisiklete çakıl. O bisikletin çok faydası olcak sana
düzeni oturtmaya çalış , devamlı olursa yağ yakımın hızlanır kolaylaşır.az olsun ama hergün olsun.ya da haftanın üç günü birer saat.sonuç harika olacakBen de öyle umuyorum toplam 50 km oldu 2 saatte yarın mekik yapıp başka kasımı çalıştıracağım. Artık süreden ziyade km yi arttırmaya calisacagim.
Kuzum detoks yaptıktan sonra dikkat etmek lazım detokstan sonra çabuk şişersin. Bi de oruç tutuyorsun ya sarsabilir. Bi kızlara sorayım oruçla detoks yaptılar mı etkisi nasıl. Sorim döneyim sanaİki gün detoks yapmak istiyorum canım @Malipinam yapayım mı çok istiyorum 67 görmeyi ne dersinnnnn
Bal turşu hem de çarşambaya iki kalaDün unutmuşum ayyy menümü yazmayıııı
Oruçluydum
Sahur
Peynir bolca zeytin
Çok az bal
Tere yağı
Bir dilim ekmek kepekli
Akşam iftar
Turşu iki tane yedim
Köfte bir tabak
Bol ayran
İki lt su içtim
20dk bisiklet
30 dk lesiii
70 ip atladım
@Malipina
Bugün ve yarın oruç tutmuyacamKuzum detoks yaptıktan sonra dikkat etmek lazım detokstan sonra çabuk şişersin. Bi de oruç tutuyorsun ya sarsabilir. Bi kızlara sorayım oruçla detoks yaptılar mı etkisi nasıl. Sorim döneyim sana
Yoğurt detoksu nasıl yapılıyor canımhangi detoksu yapmayı düşünüyosun.hurma yoğurt detoksu güzeldir halsiz de düşürmez eksisi de güzel olur