Tamam canım öyle yapalım normal devammmmmBu ara detoks yapma kuzum. Tartı takılırsa o zaman yaparız
Tamam canım öyle yapalım normal devammmmmBu ara detoks yapma kuzum. Tartı takılırsa o zaman yaparız
EvetSimiti yiyebilmek için diyetini mi buldun
1 hafta yapılıyor sadece 1 hafta yapacağım. Sonra normal rutine devamÇok karbonlu sebze neredeyse yok gibi. Bilemedim çakıl. Bunu kafede paylaş kızlar ne diyecek bakalım. İlle de yapcam diyorsan bişey diyemem tabi
Verebileceğimi sanmıyorum bu kadar yeme ile ama ya ise yararsa 10gun sonra kontrol var6 kilo ne çakıl bi haftada hemde
İki katı geri gelir onun yapma
Çok teşekkür ederim canım benim sizin sayenizde gidiyor bu kilolarÇok güzel kuzucum maşallah tebrik ederim
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek kepekli
Peynir bolca zeytin tereyağı çökelek
Bir tane yumurta haşlanmış
Öğlen 2 00
3 kaşık kısır
Yarım kase yoğurt
Akşam 19 00
Brokoli çorbası
İki kaşık bulgur pilavı
Bol salata ayran
2 lt su içtim
Spor lesi çok yapmadım bugün
Salata abartı değil çakılEkli dosyayı görüntüle 26953
Salatayı abarttım mi acaba hepsini yemek istiyorum börülce de koydum içine yandaki tuaf şey yağsız tavuk
Ben de sana birikmiş menü bırakmiyim diye yorumlamaya gelmiştim cansın sen canAfetlerrr
Bu hafta kaptanınızın azcık işi var.. menüler bendeee
Lütfen menüleri aynı günün akşamı beni etiketleyerek verin.. ertesi güne kalan menüyü yorumlamam ona göre
Hadi bol eksileriniz olsun
Içine borulcede koydum bu akşam da başka bi salata yapım tabi eve erken gidebilirsem.Salata abartı değil çakıl