Tamam canım benimEvdeysen sabah biraz spor yaptıktan bi saat sonra tartılırsan mis gibi eksi gelir
Tamam canım benimEvdeysen sabah biraz spor yaptıktan bi saat sonra tartılırsan mis gibi eksi gelir
Bu ceviz büyüklüğünde başbakanlardan elazığ icli köftesiymiş dünden kaldı valla bitsin diye yedin doğru söylemek gerekirse. Evdeki tüm zararlıları bitirdim. Diete hazır hale getirdimİçli köfte salı günü olmasa iyiymiş. Menü güzel aslında
Spor da yakıyo maşallah
Grupta bi sen bi de çakıl kaldı kuzum. Çakıl kafede bildiriyor geneldeYaaa ben mi görmüyorum yoksa bizim grupta sadece ben mi kilo bildirimi cumartesi günü veriyorum ben bu hafta verdim başkasının verdiğini görmedim bazı haftalar kimse vermediği için vermesem mi diyorum @Malipina
Anladım canımGrupta bi sen bi de çakıl kaldı kuzum. Çakıl kafede bildiriyor genelde
Istersen izne ayir bebegim, dondum derken, tadim tuzum yok, menumu veririm, kilomu veririm gibi gibi. Muhabbete gelesim yokDöndün mü kuzum
Dönmediysen izne ayırıcam ona göre
Sağol canım benimBu mesajı cevaplayamadım dün şarjım bitti bulalım bi morti sana ayıp ediyon
Eski kilom 87.2Bildir kilonu çabuk
Ben de görmek istemiyorum 1 gece sindirella oldum şimdi balkabagina dönmüştümUiyyyy
Çakıııllll
Bi daha artı görmicem ona göre
Canım kusura bakma şarjım bitmişti. Şarj aletini bulana kadar@Kübrali kilon kaaaç