Salı ayarı ananasSabah
Yoğurtlu baharatlı ananas
1 minik parmak cevizli sucuk
Öğle 1 kase kelle paça
1 ısırık ekmek midemi yaktı çorba
Akşam
Sabahın aynısı
Salı ayarı ananasSabah
Yoğurtlu baharatlı ananas
1 minik parmak cevizli sucuk
Öğle 1 kase kelle paça
1 ısırık ekmek midemi yaktı çorba
Akşam
Sabahın aynısı
Akşam çok güzel öğlende öyle ama çalıştıgin gün oldugu icin hadi sabah oksun ama aralarda bence 3 gün kurusuve 2hurma yanina fındık fazla birini tercih etsen biraz fındıklakahvaltı
6 form buskivi
peynir
zeytin
Öğlen
1 kaşe brokoli çorba
salata
ara (çok acıktım )
bir avuç fındık
3 kayısı 2 hurma
akşam
yoğurt pırasa
Akşam çok güzel öğlende öyle ama çalıştıgin gün oldugu icin hadi sabah oksun ama aralarda bence 3 gün kurusuve 2hurma yanina fındık fazla birini tercih etsen biraz fındıkla
Aminn canım amin dua etmekten başka bisi yokki elimizde maalesef 4. Evrede imiş ve 3 yerine de sıçramış ;(
Yarın dr ile konuşulmaya gidilecek
Karşımda herşeyden habersiz oturuyor
Boğazım düğüm sesizlik hakim..
neslihan ben bunu kaçırmışım ya
çok geçmiş olsun
allah sifasini versin insallah canım
Geçen haftaki kilom tam hatırlayamadım ama bu sabah 90.2 geldim cumartesi 89.5 görmüştüm
sen ne kadar inmistin neslihan
ne kadarını aldın tekrar
ya emeklerimize de acımıyoruz
Pempik normal diyet icin iyi ama senin bunyene nanay sık sık beslenmek sana yaramıyor spor iyi ama sana az kuru fasulye bakliyatı korumada yesen kilo vermene engel oluyor sendeİlk menü benden gelsin
7.30
2 yumurta peynir çeşitleri zeytin 1dlm tb ekmek
13.30
1servis kaşığı kadar köfteli patlıcan salata ayran
16
1elma
17
1tabaktan az kürü fasulye salata yoğurt
Su 2.5 daha içerim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş dışarıda olunca spor şu az oldu yarın güzel olacak inşallah
@Whiteblacklife @23Zeyno
Dışarıda olduğumda düzensiz oluyor işte ama yarın güzel inşallahPempik normal diyet icin ama senin bunyene nanay sık sık beslenmek sana yaramıyor spor iyi ama sana az kuru fasulye nakliyatı korumada yesen kilo vermene engel oluyor sende
Puanin:7 yarın daha güzel menü bekliyorummmmm
evetakşam menüleri burayamı yazcaz ?