Saçma sapan yedim dün düzenli menüm yoktu@eflalim menün nerde sen düzenli verirdin
@kelebekolacam sen ne yidin dün?
@Bonus sana da kocaman bir aşk olsun bırakayım. Demek ki benim kızmamın da bir önemi yok
Saçma sapan yedim dün düzenli menüm yoktu@eflalim menün nerde sen düzenli verirdin
@kelebekolacam sen ne yidin dün?
@Bonus sana da kocaman bir aşk olsun bırakayım. Demek ki benim kızmamın da bir önemi yok
Öğlenki kısır battı gözüme zaten sabahtan iki dilim ekmeğin var eflal. Daha sebze pro ağırlıklı git bu 3 gün20 Ekim menüsü
9:00 ➡ Biberli omlet, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
15:00 ➡ 1 kase kısır, sarımsak soslu karnabahar brokoli, kuru biber dolma
Su: 2 litre
Spor :40 dk eliptik
@Ausencia_ @igdedali
Su az çok az... su olmadan kilo gitmez begümCumartesi menusu @igdedali
Sabah (07:30)
Peynir
Zeytin
Domates
DalSalata
Biber
Öğlen (12:00)
Bulgur pilavı
Nohut
İkinci öğlen (15:30)
3 ceviz
6 findik
Peynir
1 dilim ekmek
Biber
Akşam (20:00)
Domates
Salatalık
Biber
Zeytin çeşitleri
Peynir çeşitleri
Mandalina
1 lokma ekmek
Spor yok
Su 1 litre anca+ 2 fincan turk kahvesi+1kupa Dukan çayı
Kıymalı börek yağlı yağlı... olmaz donut. Doyurucu güzel bi kahvaltı yapsana onun yerine...
Çok güzel menün var ahuuu. Yalnız tadilattan ev uçuyorken misafir gelmesi de biraz şov benceBana misafir geldi 1 de gittiler sınra şarj bitti aleti eşim kapmış vermedi anca takabildim
Sabah 10:00
Bi haşlanmıl yumurta
Biraz sucuklu yumırta
Pey zey
Öğlen 15:00
İki yk oilav
3 yk patlıcan musakka..patlıcanları tost makinesinde yaptım
Bimkase cacık
Akşam
3-5 fındık badem
Su 2
Spor yapamadım misafir geldi
@igdedali
Detoks nerden çıktı ama21 ekim menüsü
9:30 ➡ 2 dilim peynirli kepek ekmeği (peynir, yumurta kuru soğanlı harçla fırında ) 3 zeytin, 2 dilim sucuk
15:30 ➡ 5 hurma, 1 kase yoğurt
18:30 ➡ 5 hurma, 1 kase yoğurt
Su:2 litre, 2 litre elma kürü
Spor : 60 dk bisiklet, yürüyüş saate bakmadım
@Ausencia_ @igdedali @cileklidonut
Yok İğdem bu sefer olmuyor cidden hazır değilim ben. Kendimi biliyorum odaklanamadım bir türlü@begüm75 çarşamba ya kadar başka karbon yok
@kelebekolacam daktırım spora ağırlık vermen lazım
@cileklidonut sen de karbona dikkat ve sporun çok eksik donutum.
@eflalim liste stresinden ayrıl da gel bea. Kasma geregini yap son kilolar zorlayacak elbette biraz
@Bonus sana çok ama çok kızgnım
@Ahu060812 bu hafta çok iyiydin sen de bak eflal gibi. Tam yol ileri
Kaçamak cezası o artı artı kaçamakE ama hurma yogurtlara neden giriyorsun.
Dolu dolu yesen ya
@begüm75 çarşamba ya kadar başka karbon yok
@kelebekolacam daktırım spora ağırlık vermen lazım
@cileklidonut sen de karbona dikkat ve sporun çok eksik donutum.
@eflalim liste stresinden ayrıl da gel bea. Kasma geregini yap son kilolar zorlayacak elbette biraz
@Bonus sana çok ama çok kızgnım
@Ahu060812 bu hafta çok iyiydin sen de bak eflal gibi. Tam yol ileri
Eksi gelmem kı o zaman. Ayyy ne etsem yaaa , listeden çıkayım diyorum, sonra bilmiyorum nasıl olacak. Ama diyet miyet lafı artık tüylerimi diken diken ediyor ciddi anlamda. Yani 55 olup da koruyamadım bir ,yediremiyorum kendime bu durumu ama devam etmek de bunaltıyor beni.Yine de yapmasan olurdu be hurmayı. Yarın normal beslen bol sebzeli olsun. Koca okyanus aştın sen. Şuncacık derede mı bogulacağız
Misafir doğaçlama gelişti biz bahçedeyken eve bakalım edelim derken üç saat oturdular spor yapamadığıma sinir oldum sadeceÖğlenki kısır battı gözüme zaten sabahtan iki dilim ekmeğin var eflal. Daha sebze pro ağırlıklı git bu 3 gün
Su az çok az... su olmadan kilo gitmez begüm
Öğlen hem pilav hem nohut karbon kombosu ne gerek var. Yemezdin sen o pilavı. Akşamları bir lokma dahi olsa bu 3 gün ekmek yok.
Kıymalı börek yağlı yağlı... olmaz donut. Doyurucu güzel bi kahvaltı yapsana onun yerine...
Çok güzel menün var ahuuu. Yalnız tadilattan ev uçuyorken misafir gelmesi de biraz şov bence