Haklısın. Çarşamba çıkıcam listeden. Daha fazla yormak istemiyorum seni.
Haklısın. Çarşamba çıkıcam listeden. Daha fazla yormak istemiyorum seni.
Kaptanım annem yapmıstı baskada bısey yoktu ondan.hem erken yedm hem az yedm kılo yapmasn dıye.
Mantı neey arıııı maya mantıı neeey
Olsun yeme. Mantıyla olmaz o işKaptanım annem yapmıstı baskada bısey yoktu ondan.hem erken yedm hem az yedm kılo yapmasn dıye.
Tamam Tatlım. Çarşamba'ya biter mi ki?Bugun Kontrol kılosu mu bıldırılıyo ben sabıtım yanı 62.4.tam bıtmeyınce ınmez benm odemım.carsamba son ıns
@igdedali
Canım yemek yemiştim sabah yazdım ama. Yemekten sonra çıktım çıkmaz olaydım o kadar suya çaya
Ben sabah tartıldım da yazamadım ev berbat kafayı yemek üzereyim her yer toz pis temizlesem bi türlü temizlemesem bi türlü pencerelerin çerçeveleri takıldı camlar açık her yer toz temizleyecem camları takarken geri batacak böylede duramıyom boşa kürek çekmekten yoruldum ya
Ins bıter kaptanımOlsun yeme. Mantıyla olmaz o iş
Tamam Tatlım. Çarşamba'ya biter mi ki?
Bu hafta mezun olayım diyorum. Tartıda 56 görmek niyetindeyim. Fitnessla zaten 2-3 kilo gelecek. 58'de de sabitlerim diyorum.
Wc yok 3 gündür. Tartı da oynamıyor haliyle
5 kasım menüsü
9:30 ➡ 1 haşlanmış yumurta, az peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
14:00 ➡ 1 çorba kasesi yoğurtlu haşlanmış tavuk, domates, salatalık, marul, yarım ayva
16:00 ➡ Tavuk diderken tadına baktım
18:30 ➡ 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
Su ➡2.5 litre
Spor ➡ 30 dk yürüyüş, leslie veya eliptik yapıcam.
@igdedali
Çok güzel arım balım peteğim. SüpersinSabah menü 10.30
1 haslama yumurta
2 dlm cavdar ekmek
3 catal peynır
3 zeytın
1 bardak acık cay
1 cevız
Ara ogun 16.00
1 turk kahvesı
1 cevız
Aksam menü 17.00
1 kase yogurt corbası
Salata
Su 2.5
Spor yarım saat tempolu yuruyus
@igdedali
Eksikler var Ahu. Şu ev işin biteydi de şöyle salatalı yeşilli sebzeli menülerin geri geleydi ya. Kıymalı börek sürme ağzına börek yohBugün ev nirvanaya ulaştı her yer berbat evde ne halt edeceğimi şaşırdım regl ve müthiş bşağrısı çekiyorum iki hap attım banamıson demedi şarjım 1 bide menü vereyim
Sabah
Bi yumurta
Pey zey
Bi dl kurutulmuş ekmek
Akşam
Azıcık kıymalı börek tattım sadece
Su 1,5
Spor yok
@igdedali @Melegim22
Off iğde offfHiç leptin çalışmamış gün iinde eflal. Bi atıştırma durumun var.
Sıkıntılı bişey yok ama yine de 16 daki tavuğa gerek yok
Çok güzel arım balım peteğim. Süpersin
Eksikler var Ahu. Şu ev işin biteydi de şöyle salatalı yeşilli sebzeli menülerin geri geleydi ya. Kıymalı börek sürme ağzına börek yoh