tebrik ederim mortim
Tamam.hedef 59 suan kı kılo 62.4.yanı 3.5 gıtmeli benden.suan reglım gırmeyım gruplara dedm ama aus 1 hafta zaten deneme suresı var bısey olmaz dedı kulagımdan tutup attı benı buraya.
Tamam Arıcım mayacım hoşgeldiiin
Menülerini sporlarını buraya yaz mutlaka.
İlk sayfada kurallarımız var. Onlara da bir göz at
Hedef kilonu da kulağıma fısılda bakalım
Hoşgeldin arıı kelebek gibi uçup arı gini sokmaya hazırmısınTamam.hedef 59 suan kı kılo 62.4.yanı 3.5 gıtmeli benden.suan reglım gırmeyım gruplara dedm ama aus 1 hafta zaten deneme suresı var bısey olmaz dedı kulagımdan tutup attı benı buraya.
Çok güzel atar oTamam.hedef 59 suan kı kılo 62.4.yanı 3.5 gıtmeli benden.suan reglım gırmeyım gruplara dedm ama aus 1 hafta zaten deneme suresı var bısey olmaz dedı kulagımdan tutup attı benı buraya.
Yaa inan hep sana layık olmaya çalışıyom ama hep yazmayı unutuyom hep şu ödev derdinden
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Az peynir zeytin
Akşam
Bi kepçe bezelye
Bi kase yoğurt
Bi yumurta kadar sobada patates
Su sayamadım
Spor yapamadım
Toplam günde iki dl ekmek deel miiÇok güzel atar o
Tamamdır finali beraber yapalım vız vız arım.
Bu akşam menünü bekliyorum
Sen hayırdır?
Bezelye=ekmek
Patdes= ekmek
Tabıkı hazırım her zaman gelsn 5 leeerrrHoşgeldin arıı kelebek gibi uçup arı gini sokmaya hazırmısın
Beşlerr miiiiTabıkı hazırım her zaman gelsn 5 leeerrr
Eveett 62.4 um hedef 59. 5 lerı gormem lazmBeşlerr miiii
Yok kuzu ne demek herkes olmak istediği kiloda mutludur@Ahu060812 kuzum 72.5 le basladm ılk 62.5 olunca ızmıre gıttık 2 hafta tatıle tatılden bu yana oyalanıyodum gerı gırm lısteye 3 4 kılo daha gıtsn dıye.boydan kaybedıyorm ya boy 1.60 o yuzden daha vermem lazm.3 kılo ıcın kız lısteye mı gırmıs suna bak deme dıye yazdım haaa
Hayal degıl gercek olacak ıns.masaallah ıyı vermıssın 67 den cıkmasaydın ıyıydı olsn yıne verırsn verırız hep bırlıkteYok kuzu ne demek herkes olmak istediği kiloda mutludur
Daaa benim boyda 1.58 onu napacaaaz
Şaka bi yana bende 95 lerden geldim şu an 75 sularındayım listede 67 ye kadar düşmüştüm şimdi bende beşler istiyorum 59 kabulum ve hayaliiim