hosbuldummm gardasimÇukura hoşgeldin gardaş erime çukuru
Ayy gozlerim gitti yazılıları haırliyorum uyumam lazımmm
hosbuldummm gardasimÇukura hoşgeldin gardaş erime çukuru
Hosbuldum insallahAleykum slm canm hos geldn bol bol eksıler
Vay vay vay hamleni gördüm
Yakarım seniMenüm
Sabah
Bi haşlama yumurta
Pey zey
Öğlen
Bi kase çorba
Bi kanat
Akşam
Balık salata
Yarım dilim kadar ekmeğin yanık yeri
Su 2
spor yok
eş yine akşam iş yaptı ıvır zıvır. yeni gitti ustaların bazısı.şimdi gelince eğer bi temizlik işi çıkmazaa inerim spora
Hoşgeldiiiiin ne iyi ettin bebeamGünayddınnnnnnnmnnmm benim guzel takımimmmmm
Kahvaltimi yapip yazili hazirlamaya devam edicem
Kaptanim derse giricem gelicem opuscezben iki gundur temizim iki gunluk menumude yazabilirimHoşgeldiiiiin ne iyi ettin bebeam
İlk sayfayı mutlaka oku tatlım...
Menüleri de vermeye başla
Menün temiz olursa sporun eksiksiz gelirse @Arımaya ile birlikte listeye alacam bu hafta
Ben lıste de degıl mıyım halaHoşgeldiiiiin ne iyi ettin bebeam
Menün temiz olursa sporun eksiksiz gelirse @Arımaya ile birlikte listeye alacam bu hafta
@kmysmy bütün yoğunluğunu okudum canım ,o serbest vakitlerde göremezsem nerdesin diye başına ekşirim ...anneanne olmak bunu gerektirir
mütüüüşBugunku menum
Sabah8.15 1 tatli kasigi tereyagda 2 yumurta 3 zeytin 3 dlm peynir 2 dlm ekmek 1 kupa limonlu yaprak yesil cay
Ara 11.00 5 tane kuru üzüm
0gle suan 13.10 yedim . 2 yk susuz nohut 1 koca kase yagsiz chiali ispanakli yogurt
Yesilcay icerim simdi ustune
Ara 1 kuru kayısı yicem
Aksamis cikisi eve gitmeden isteyken 17.00 gibi ispanakli yogurdumla gunu kapaticam
Su 2 lt ictim aksama daha var 3 olur insa
@Ausencia @Miu @igdedali
Allah kolaylık versin, güç versin ki sana.. seni severim çok bilirsinSevgili @Ausencia @Miu @igdedali
Ve guzel takım arkadaslarim
Hayatımdan azcık bahsedip kendim hakkında size bilgi vermem gerekiyor.
3.5 yaşında bir kızım var
Izmirde temel lisede ogretmenlik yapiyorum ve kurumun tek kimyacısıyim (9,10,11,12,mezun butun subelerinden sorumluyum )
Kızıma kayinvaliden bakiyor sabah 6 da uyanip hazirlanıp 7 de evden cikip
kizımi kv ye birakip esimle birlikte ise gidiyorm.
bir yerden sonra ayrilip metroya binip ise geciuorm saat 8 de 8.30 da iste oluyorum.
8.50 dersler bi basliyo 17.40 ta bitiyo .oglen arası 45 dk yemek namaz derken hcok kisa bir zaman diliminde ihtiyaclarimi karsiliyorum.isten cıkış saatim 17.50 .
Cikısta 3 alternatifim var
1.es kisisi saat 19 da cikiyo onu beklemek birlikte kv gitmek
2.direk kv gitmek saat 19 oluyo orya 3 aktarma ile gidiyorum (gittigimde yoruluyorum kizımi erken gorme arzusu ile gidiyorum( diyete uygun yemekler olamayabiliyo bu sknti bide eve gecisimiz 21.00 buluyo)
3.direk eve gitmek saat 19 oluyo 3 aktarma (ev isleri, kendime uygun yemekler hazirlama, esim ve kizim gelene kadar (21.00de geliyolar))
Eve 21.00 da geldigimizde kızımla 1 bucuk 2 saat ilgilenip uyutmaya calisiyorum.
Sonra ben
Deki kafamizı sisirdin niye anlatıyon bunlari ..
Ben size
sabah metroya binmeden 8 gibi
oglen arası 15 dk lik cay icme zaman diliminde
ikindi vakti herhangi bir 10 dk lik tenefuste
Eve giderken kendim tek basima gidiyosam metroda
Yani elimden geldigince burdayim bu yogunlugumu size bastan bildirmek zorundayim yoksa kendimi kötu hissederim
Iki gundür menulerim temiz kacamak hic yok ..
Bugunde temiz insallah
Sizi cok seviyorum beaa
Kaptanımmm baş sayfayı diger gruplari cafeyi taradım ben gelir gelmez zaten ki hemen sitenin durumuna baktim bu arada en çok mesaj yazan kisi sitede @pinapina imisHoşgeldiiiiin ne iyi ettin bebeam
mütüüüş
Yaaaaaaaaaaa beeennn seni yerimmmm ya cok teşekkür ederim tutmayin beni kocaman opucemAllah kolaylık versin, güç versin ki sana.. seni severim çok bilirsin
yi beni simayKaptanımmm baş sayfayı diger gruplari cafeyi taradım ben gelir gelmez zaten ki hemen sitenin durumuna baktim bu arada en çok mesaj yazan kisi sitede @pinapina imis
kendisi her an burda su sekilde ..
ve bir suru mavi boncugu var kutu kutu gazozu var depoda
Yaaaaaaaaaaa beeennn seni yerimmmm ya cok teşekkür ederim tutmayin beni kocaman opucem
Oh bi nebze sakinledim
yok kız nerde en çok yazan ben mişim külliyem yalanKaptanımmm baş sayfayı diger gruplari cafeyi taradım ben gelir gelmez zaten ki hemen sitenin durumuna baktim bu arada en çok mesaj yazan kisi sitede @pinapina imis
kendisi her an burda su sekilde ..
ve bir suru mavi boncugu var kutu kutu gazozu var depoda
Yaaaaaaaaaaa beeennn seni yerimmmm ya cok teşekkür ederim tutmayin beni kocaman opucem
Oh bi nebze sakinledim
yi beni simay
seyy ben gec saatte saat 12 gibi girmistim uyeler arasinda en basta sen vardin gunduz girdim senin siralaman baya gerideydiyok kız nerde en çok yazan ben mişim külliyem yalan