Bu nasıl menü arkadas tatlisi nerde öğlende yok ııh olmamış
Bu nasıl menü arkadas tatlisi nerde öğlende yok ııh olmamış
Daha korumada degılım kı ne tatlısı ayol.kızımı uyutup spor yapıp oyle kahvaltı yapıyorm o yuzden gecıkıyo fıstık hatunBu nasıl menü arkadas tatlisi nerde öğlende yok ııh olmamış
Sen datlu yemezsen ben nasıl yenecemDaha korumada degılım kı ne tatlısı ayol.kızımı uyutup spor yapıp oyle kahvaltı yapıyorm o yuzden gecıkıyo fıstık hatun
1.8 fılan verırsen yenersn ben hıc omrumde vermedm o kadar 1 haftada yahu.en fazla 1 kılo gıtmıstrSen datlu yemezsen ben nasıl yenecem
Evet cok guzel bende seviyorum izmiri sahile yurume mesafesi is yerimAyy eylulde ızmırdeydık gezdık buraları cok guzel ya esım ızmırlı ondan gıtmıstık
Ayyy ne kadar guzel sanslısınEvet cok guzel bende seviyorum izmiri sahile yurume mesafesi is yerim
Öğlen öğününde yarım koçan olarak yiyebilirsin. Malum şekerli bir gıda kendisi. Temkinli olmakta yarar varKaptanim 1 tane misıri 1 ogun yerine yiyebilir miyiz yoksa komple yasak mi
Eceeeeeee Sen bizim zamanımızda centilmendin naptılar sanaBu nasıl menü arkadas tatlisi nerde öğlende yok ııh olmamış
A mortilik beni bozduÖğlen öğününde yarım koçan olarak yiyebilirsin. Malum şekerli bir gıda kendisi. Temkinli olmakta yarar var
Eceeeeeee Sen bizim zamanımızda centilmendin naptılar sana
Tartılmadım önce küçük şimdi de 3numaram hasta iki saat bi uyudum belki ödemelere gelişimdir moralim bozulmasın artik yarina sürpriz@Ecemavi de hele 1 ın ustu mu altı mı verdn kılo
Akşamki ekmeğe gerek yok ki begüş@igdedali pazartesi menüm
sabah (08:30)
4 ceviz
peynir
zeytin
1 dilim ekmek
öğlen (12:00)
4 kaşık makarna
kapuska yemeği
akşam (17:00)
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
salatalık
2 ceviz
spor yok
su 1,8 litre
erken yedim yemeği acıkmıyım diye yemiştim ekmeğiAkşamki ekmeğe gerek yok ki begüş
Bol peynir, yopurt hatta bir de yumurtayla doyardın sen
Öğlen de 4 kaşık değil 2 kaşık makarna
Su 2,5 altı olmyacak dedik
Spor neden yok?
Ödevler ödevler tamam da yine de yapılacak o spor
Gecmıs olsn.cocuklar hasta olunca butun duzen degısıyo.hadı bakalm bı an once yarın olsnTartılmadım önce küçük şimdi de 3numaram hasta iki saat bi uyudum belki ödemelere gelişimdir moralim bozulmasın artik yarina sürpriz
Sanada banada
Çünkü suuu hayattııır hayat güzeeeeeeeeeeeeeelerken yedim yemeği acıkmıyım diye yemiştim ekmeği
spor yapamadım çünkü 17,30 da bi yattım akşam 20,30 da annemin telefonuna uyandım,öylede güzel uyuyodum ki,o sırada eşim çay yapmış çay içtim sonra yine uyudum
suyu artırmaya çalışıyorum ama bu kadar oldu iğde bide 2,5 dememiştin 2 litre demiştin,gitgide artıyo bu su niden
Enfessss gorunuyooorrrr ahu bayildim ama chianin 3-4sat yogurtta beklemesi sismesi gerekiyor diye biliyorum direk yiyon miBugün ne yedim hatırlamak en zoru
Sabah 10
Bi iki lokma ekmek
Pey zey
Öğlen 13.30
Bi kepçe tavuklu şehriye
Bi kaşık bulgur
Bi kaşık tavuklu mantar sote
Ustalar içşn tadına baktım bunlarada
Akşam
Yarım kase böğürtlenli yoğurt
Ekli dosyayı görüntüle 25622
Su 2
spor 60 dk eliptik 30 dksı interval
500 egzersiz
@igdedali @begüm75
Bugunku menum
• 6.00 1 kuru kayisi
• 8.15 havuclu maydonozlu 1 yumurtali salata .1 kupa yaprak yesilcay.1 dlm cavdar.3 zeytin 4 dlm peynir .
• 11.00 3 kuru uzum 3kayisicekirde
• 13.15 1 kase yesil mercimekyrmegi 1 kase havuclu chiali yogurt
• 16.00 1 elma
• 19.30 1 kupa sutlu kahve
Su .2.5 lt spor 500 ip
@masumm @igdedali