Akşamki açlığı e güzel savuşturmuşsun
Sevgili kaptanım
Dun geldim sabah aksamda gelmeyi ümit ediyodum ama olmadı
Pazar menusu
8.30 1 kuru kayisi
11.30 soganli kiymali yumurta
2 dlm cavdar
Maydonoz dereotu
3 dlm peynir
2 siyah 3 yesil zeytin
15.00 1 elma 1 portakal
17.00 1 levrek bol salata koz sogan
Su 2lt
Spor boolllca evde cirit atma
@igdedali @masumm
Anladım kuzu senin canını skn bise mi var hauatinda
Beni özledin biliyorum
Akşamki açlığı e güzel savuşturmuşsun
Salatanın yanına yoğurt bir kepçe çorba vs olsa acıkmazdın ki Fatma
Sporları bekliyoruuuuum
Bırakılmayacak efenim. Önce 60 lar partisi vereceğiz. Sonra da 50'ler
Allahım bu sefer 55 olayim ya bu yogunlugun icinde gun gelicek bikkinlik olucak sabah kalip yemek hazirlamak zor gelicek birakmayayimm
Haftasonu kahvalti şoleni aksamlari ziyafet
Yediği cısslardan ödem tutmuştum parmakları tombalaklaşmıştır belki ondan yazamıyordur
Insallah igdem ya 1 ay sonra bende durma olacak biliyorum o zaman biseyler yapmayiliuiz kendimi taniyorum kırıcam zincirlerimiBırakılmayacak efenim. Önce 60 lar partisi vereceğiz. Sonra da 50'ler
Sonra da floya emanet edeceğiz seni
Telinle duvağınla mezun olacaksın
Kırarız direnci. bu bir ayı temiz atlatalım. Sporunu değiştiririz, yediklerini, saatlerini değiştirirz. Şaşırtırız metanıInsallah igdem ya 1 ay sonra bende durma olacak biliyorum o zaman biseyler yapmayiliuiz kendimi taniyorum kırıcam zincirlerimi
Insallah igdem insa ne var ne yok yazicam canim bise istediginde yazicam caresine bakacaz artikKırarız direnci. bu bir ayı temiz atlatalım. Sporunu değiştiririz, yediklerini, saatlerini değiştirirz. Şaşırtırız metanı
Yediği cısslardan ödem tutmuştur parmakları tombalaklaşmıştır belki ondan yazamıyordur
Haftasonu kahvalti şoleni aksamlari ziyafet
Dogru diyon tombik parmaklarla anca bu kadarr
Eveett klavyede sorun yok ginderilen mesaja bakilirsa yanyana olan harflerde sknti yasanmisdsldklkisşaknfjfıerflsöclsdkmvssmcsfkdkvm
yanlış bişey yazmamışım demi tövbeler olsunEveett klavyede sorun yok ginderilen mesaja bakilirsa yanyana olan harflerde sknti yasanmis
Dilin de mi ödem tuttu begüş