Bence guncel katilmamanin buyuk etkisi oluyor kilo alimina ayrica motive edici olmayinca dogal olarak kilo aliyoruz zaten haziriz gevsemeye bide durten olmayinca yelkenler iniyor suya
Eminimki arkadaslarin hepsi kilo vermek hedeflerine ulasmak istiyorlardir birbirimizi motive etmeden ikaz almadan gidince surec pek olumlu olmuyor acilan topigin pek anlami olmuyor diye dusunuyorum kendi kendimize evde vermeye calisip aldigimz diyet surecine geri donmus oluyoruz sanki
Bende cok guncel katilamiyorum ama enazindan birbirimize destek olsak menuler gunluk yorumlansa o gun mudahale edilse ayni hatayi ertesi gun yapmamis oluruz diye dusunuyorum nacizane fikrim
Evet herkes haklı gevşemeye yer aradım. Bu hafta resmen aşırı tırtık moddaydım ya offf
CanlandiralimCanlandıralım mı buraları canlar
@kelebekolacam bah canlanmış bir adet feriştahCanlandiralim
Önemli degil az kalsın tüm fircalari yicektim kelebegim neyse tedavi ederdin artik beniYa ben bu msji @kmysmy nin msj i gibi görmüşüm.lusteyi hasta arası hazırladım çok özür dilerim.
Ahu yaa baaakkk tabi benim +3 artim seni kapattı demiiiiikabak gibi ortada kaldım ya laaaa
Bu haftadan itibaren herkes tam tekmil burada olacak!
Günlük cafeye yazılacak. Her gün kontrol edip gelmeyeni cafe de rencide ediciğiz
@kmysmy dün listeyle ilgilenemedim tatlım. Şöyle bir bakıp çıkmak durumunda kaldım. Senin artıyı görünce de dellendim. Tamam geçen hafta izne ayırmadık zorla ama noluyor didim. Özür dilerim kuzum. Eksin bile varmış hatta.
Seninle 65 altını görmeden veda etmek istemiyorum
@kelebekolacam teşekkür ederim kuzum tekrar tekrar.
Bugünden itibaren buralardayım
Biz cok yogun bir haftaya giriyoruz kaptanim okul kapaniyor ama hizlandirma donemimiz basliyor 12 ve mezun siniflarina.program belli degil ama 17.50 ye kadar ders yazicaklar 10 saat ders allahim yardimcim olsun o yuzden bu hafta morti olma durumum yok malesef cok ama cok uzgunum kaptanimmm@kmysmy bu hafta mortim olur musun
Sağlık dolayısıyla sporsuzum 1-2 hafta.
Ve fakat kilom 59'a dayandı. En azından boğazımı tutmam lazım spor yoksa bile
Ama salmıyorsun di mi bakBiz cok yogun bir haftaya giriyoruz kaptanim okul kapaniyor ama hizlandirma donemimiz basliyor 12 ve mezun siniflarina.program belli degil ama 17.50 ye kadar ders yazicaklar 10 saat ders allahim yardimcim olsun o yuzden bu hafta morti olma durumum yok malesef cok ama cok uzgunum kaptanimmm
Bende seni cok seviyorum ki
O da beni dusunuyor mus iki gozümün çicagiKrizi firsata cevir @kmysmy yogun bi ugrasin olcak yemege firsatin olmicak derse odaklancksin daha iyi degilmi
Saldim mıAma salmıyorsun di mi bak