4. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
igdedali

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Bence guncel katilmamanin buyuk etkisi oluyor kilo alimina ayrica motive edici olmayinca dogal olarak kilo aliyoruz zaten haziriz gevsemeye bide durten olmayinca yelkenler iniyor suya

Eminimki arkadaslarin hepsi kilo vermek hedeflerine ulasmak istiyorlardir birbirimizi motive etmeden ikaz almadan gidince surec pek olumlu olmuyor acilan topigin pek anlami olmuyor diye dusunuyorum kendi kendimize evde vermeye calisip aldigimz diyet surecine geri donmus oluyoruz sanki

Bende cok guncel katilamiyorum ama enazindan birbirimize destek olsak menuler gunluk yorumlansa o gun mudahale edilse ayni hatayi ertesi gun yapmamis oluruz diye dusunuyorum nacizane fikrim :utangac::lili:

Evet herkes haklı gevşemeye yer aradım. Bu hafta resmen aşırı tırtık moddaydım ya offf

Bu haftadan itibaren herkes tam tekmil burada olacak!
Günlük cafeye yazılacak. Her gün kontrol edip gelmeyeni cafe de rencide ediciğiz

@kmysmy dün listeyle ilgilenemedim tatlım. Şöyle bir bakıp çıkmak durumunda kaldım. Senin artıyı görünce de dellendim. Tamam geçen hafta izne ayırmadık zorla ama noluyor didim. Özür dilerim kuzum. Eksin bile varmış hatta.
Seninle 65 altını görmeden veda etmek istemiyorum

@kelebekolacam teşekkür ederim kuzum tekrar tekrar.
Bugünden itibaren buralardayım

OP
igdedali

igdedali

Tepki
19.308
@kmysmy bu hafta mortim olur musun:islik:
Sağlık dolayısıyla sporsuzum 1-2 hafta.
Ve fakat kilom 59'a dayandı. En azından boğazımı tutmam lazım spor yoksa bile:neee:

OP
igdedali

igdedali

Tepki
19.308
Canlandıralım mı buraları canlar:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

kmysmy

İĞDEnin☆ feriştahı♡
Tepki
2.425

Bu haftadan itibaren herkes tam tekmil burada olacak!
Günlük cafeye yazılacak. Her gün kontrol edip gelmeyeni cafe de rencide ediciğiz

@kmysmy dün listeyle ilgilenemedim tatlım. Şöyle bir bakıp çıkmak durumunda kaldım. Senin artıyı görünce de dellendim. Tamam geçen hafta izne ayırmadık zorla ama noluyor didim. Özür dilerim kuzum. Eksin bile varmış hatta.
Seninle 65 altını görmeden veda etmek istemiyorum

@kelebekolacam teşekkür ederim kuzum tekrar tekrar.
Bugünden itibaren buralardayım

Farkettimmm:gıdık:

kmysmy

İĞDEnin☆ feriştahı♡
Tepki
2.425
@kmysmy bu hafta mortim olur musun:islik:
Sağlık dolayısıyla sporsuzum 1-2 hafta.
Ve fakat kilom 59'a dayandı. En azından boğazımı tutmam lazım spor yoksa bile:neee:
Biz cok yogun bir haftaya giriyoruz kaptanim okul kapaniyor ama hizlandirma donemimiz basliyor 12 ve mezun siniflarina.program belli degil ama 17.50 ye kadar ders yazicaklar 10 saat ders allahim yardimcim olsun o yuzden bu hafta morti olma durumum yok malesef cok ama cok uzgunum kaptanimmm

Bende seni cok seviyorum ki :gelbenimle::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::kalp::mavis::kalp::mavis::kalp::mavis::kalp::kaalp::mavis::kalp::kaalp::mavis::papatya::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::papatya::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::tatlim::öpücük::öp:

OP
igdedali

igdedali

Tepki
19.308
Biz cok yogun bir haftaya giriyoruz kaptanim okul kapaniyor ama hizlandirma donemimiz basliyor 12 ve mezun siniflarina.program belli degil ama 17.50 ye kadar ders yazicaklar 10 saat ders allahim yardimcim olsun o yuzden bu hafta morti olma durumum yok malesef cok ama cok uzgunum kaptanimmm

Bende seni cok seviyorum ki :gelbenimle::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::kalp::mavis::kalp::mavis::kalp::mavis::kalp::kaalp::mavis::kalp::kaalp::mavis::papatya::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::papatya::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::mavis::öpücük::öp::tatlim::öpücük::öp:
Ama salmıyorsun di mi bak:521:

kmysmy

İĞDEnin☆ feriştahı♡
Tepki
2.425
Gözüm zümrütte onu istiyom:huri::kalp::öp: ama iki hafta sonra beni bu iki hafta unutun kaptanim cook yogun cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar