Koruma Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Bi menü bırakayım şuracığa
sabah 11,30 2 hurma
kahvaltı 12,30
2 yumurtalı kaşarlı menemen
8zeytin
bi dilim peynir
2 dilim ekmek

akşam 18,30
bi tatlı tabağı kadar sarma
bi kase cacık
akşam 20,00 bi dilim mozaik pasta:heyecan::heyecan:
başka bişey yemedim sanırım:düsün:
su 2 litre
spor reglin 1. günü diye yok :bayik:
karbona boğulmuşum resmen:dislek::dislek:

@Floweroflife @igdedali @Elalis @hippocan @23Zeyno @Ausencia_
2 dilim ekmek olmasaydı iyidi.. bide tatlı yiceksen gündüz hallet ;)

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Cumartesi menün güzel zeynom, sadece Pattis tırtıklamasaydın iyiydi :)
Pazar için de bir sorum var.. neden eti form? Onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği ya da tam tahıllı ekmek daha iyi olurdu bence..
Genel olarak iyi geçirmişsin , bol yürüyüşle zaten ermiştir yediklerin güzelce
:)
Sağol flawırım dün de balık yedik kardeşimde menümü yazayım :asikk:Patitis tırtıkladım eve gidince acıkırım saldırmayayım diye eve geç döndük çünkü cumartesi :eyvah:

Sabah; 1 kupa karışık bitki çayı
Öğle; Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 2 ymk kaşığı barbunya + yarım kase havuç + 150 gr yoğurt
Ara; 1 kupa nescafe şekersiz
Akşam; 1 dilim palamut + 1 dilim levrek + 1 kase salata + 1 kepçe mercimek çorbası + 4-5 ad.soğan halkası
Ara; 3-5 çerez okey oynarken ağzıma kaçmış :165:
nilim neden gözümde sadece yiyip içip gezen biri gibi görünüyon sen yaahahahahahaha
çalışıyodun sen di mi ,çalışmaya vakit buluyon mu doğruyu söyle:haha::haha::haha:
Ahahha çalışıyorum kuzu ya ben hafta sonları geziyorum genelde ondada her hafta sonu değil bazen misafir ağırlama misafirliğe gitme oluyor cumartesi 1de çıkıyorum eşim bazen şikayetçi olsa da yerimizde duramıyoruz genelde ben oda bana ayak uyduruyor :kopkop:Bu cumartesi arkadaşımın düğünü var mesela ona gideceğiz sadece yarında kınasına gideceğim böyle tempolu hayatım ne yapayım bu hafta içi bir arkadaşımda doğum yapacak benim ayarlamam dışında da çok hareketli geçiyor :521:Görüşmediğim çok arkadaşım var herkes bir şey yapmak istediğinde ortaya bu görüntü çıkıyor :eek:
Hafta sonları eşiyle bol bol geziyorlar , baya aktif bir çiftler
Ne güzeeel
:asikk::asikk::asikk:
Yerim seni :asikk:En güzelleri size nasip olsun :kaalp:
evet maşallah Allah ağız tadı versin .:asikk:
hepimize versin tabi:dislek::dislek:
Amin Malim sana daha da fazlasını güzelini nasip etsin Rabbim :öp:
Dimi nasıl kilo almıyo haha

Alıyorum hippom zaten onları vermek için aç gezmeye çalışıyorum ama olmuyor bayramdan beri yerimde durup diyet yapamadım :bayik::dislek:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Sağol flawırım dün de balık yedik kardeşimde menümü yazayım :asikk:Patitis tırtıkladım eve gidince acıkırım saldırmayayım diye eve geç döndük çünkü cumartesi :eyvah:

Sabah; 1 kupa karışık bitki çayı
Öğle; Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 2 ymk kaşığı barbunya + yarım kase havuç + 150 gr yoğurt
Ara; 1 kupa nescafe şekersiz
Akşam; 1 dilim palamut + 1 dilim levrek + 1 kase salata + 1 kepçe mercimek çorbası + 4-5 ad.soğan halkası
Ara; 3-5 çerez okey oynarken ağzıma kaçmış :165:

Ahahha çalışıyorum kuzu ya ben hafta sonları geziyorum genelde ondada her hafta sonu değil bazen misafir ağırlama misafirliğe gitme oluyor cumartesi 1de çıkıyorum eşim bazen şikayetçi olsa da yerimizde duramıyoruz genelde ben oda bana ayak uyduruyor :kopkop:Bu cumartesi arkadaşımın düğünü var mesela ona gideceğiz sadece yarında kınasına gideceğim böyle tempolu hayatım ne yapayım bu hafta içi bir arkadaşımda doğum yapacak benim ayarlamam dışında da çok hareketli geçiyor :521:Görüşmediğim çok arkadaşım var herkes bir şey yapmak istediğinde ortaya bu görüntü çıkıyor :eek:

Yerim seni :asikk:En güzelleri size nasip olsun :kaalp:

Amin Malim sana daha da fazlasını güzelini nasip etsin Rabbim :öp:

Alıyorum hippom zaten onları vermek için aç gezmeye çalışıyorum ama olmuyor bayramdan beri yerimde durup diyet yapamadım :bayik::dislek:
çok gezenti programı gibisiniz valla:dislek:

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Bakıcam cnm zorlar mı diye?? Çarşamba cumartesi bana mantıklı geldi ama pazar cozuturlarsa haberim olmaz.. pazartesi de lazım.. ayy off... istifamı vericem haha
Bizim takım farklı, haftasonu cıs yiyebilme ihtimali var, o yüzden pazartesi için kontrol tartısı koydum ki haftasonu az cozutalım.. bir de korumada cozutsan da 300-400 artı oluyor , o da iki günde gönderilir Çarşamba’ya kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar