Senin burda ne işin var kikaç para burası yaaaa
ben de gelcem
Senin burda ne işin var kikaç para burası yaaaa
ben de gelcem
Sana karşı boş degilim hippooooo@furkanlipek45 sen bütün grupları okuyor musun yoksa beni mi takip ediyorsun
Ayy bende seni seviyor olabilirm kızlar anlamasın diye sana sopa gösteriyorumSana karşı boş degilim hippooooo
Baksana askimizi başka gruplarda itiraf ediyoruz iste oy isine pek inanamiyom sen ask başka is başka dersin o tip var sendeeeAyy bende seni seviyor olabilirm kızlar anlamasın diye sana sopa gösteriyorum
Oyumu da sana verdim çaktırma
Valla kız sana verdim.. inanman ne yapabilirim söleeBaksana askimizi başka gruplarda itiraf ediyoruz iste oy isine pek inanamiyom sen ask başka is başka dersin o tip var sendeee
Yarin nefes detoksuna giriyorum o vakittt ölümüne savasmam lazimmmmValla kız sana verdim.. inanman ne yapabilirim sölee
Hadi artık işi sıkı tutmalıyızzYarin nefes detoksuna giriyorum o vakittt ölümüne savasmam lazimmmm
Aus onaylarsa duraksama menüsünü yapicam kaptanım 4 gün sana da uyar miHadi artık işi sıkı tutmalıyızz
Olur cnm.. dene bi.. ben diyette deneme yapmayı severim.. kendimizi tanımamız içinAus onaylarsa duraksama menüsünü yapicam kaptanım 4 gün sana da uyar mi
Tamam kaptanimmOlur cnm.. dene bi.. ben diyette deneme yapmayı severim.. kendimizi tanımamız için
Tamam hippocan@Floweroflife kuzum sabah klasik kahvaltımı yaptım semizotlu omlet ile.. ikindin 3 gibi güne gittik.. aylardır günlerde ağzımın suyu akıyorduu.. bugün yedim işte börek, çörek bişiler.. daha da bişi yemedim ama.. yarına inş güzel bi menü ile telafi edicem..
Maliiii akşam yeme kuzum şu meyveyi yawbugün cumaydı di mi menüm
kahvaltı 11,30du sanırım
köz biber vardı az bişey, üstüne 2 yumurta kırdım accıkda çekirdek içi koydum
bi dilim peynir
domates 4 zeytin
17,00 bi muz
az bişe çiğ badem
akşam 18,30
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
4 ufak mercimekli köfte
salata
fasulye turşusu
akşamdan sonra meyve şöleni yaşamış olabilirim
2 litre su
90 dk tempolu yürüyüş internetim gelince müziklerle zaman nasıl geçmiş anlamadım
@Floweroflife @23Zeyno @hippocan ı da etiketliyim
Tamam kaptanımTamam hippocan
Yarın dengele muhakkak tamam mı?
Menu
Sahur
Meyve salatasi (elma, armut, muz, yogurt, cig badem, ceviz, tarcin)
İftar
Kuzu gerdan
Bulgur pilavi
Yogurt
Cay icerim.
Su:1 L simdilik
Egzersiz: 60 dk normal, 60 dk tempolu yuruyus 210 puan @begüm75 @Floweroflife