Koruma Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ahhh floo evett sabıte sukreder oldum ama benim için iyi bı rakamm değil hanıı 51 52 lerde olaydımm sabıtt ıyıydı de 54.5 cokk benım için. :aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:
Zaten sürem dolsun takımlara doncem :cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin:
Başı boşluk yaramıyor bana
Ya nefs niye kendini şartlandırdın anlamıyorum burada kilo alınıyor diye... geldiğin günden beri bunu diyorsun... başı boş derken de neyi kastettiğini anlamadım. Ben konseye yazıyorum şimdi , takımdan çıkıp başka takıma gitmen için ricada bulunacağım...mesajlarını okumak beni mutsuz ediyor...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ahhh floo evett sabıte sukreder oldum ama benim için iyi bı rakamm değil hanıı 51 52 lerde olaydımm sabıtt ıyıydı de 54.5 cokk benım için. :aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:
Zaten sürem dolsun takımlara doncem :cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin::cilgin:
Başı boşluk yaramıyor bana
Cnm sonsuza kadar takımlarda olamayız ki.. buranın amacı nee?? Kilomuzu verdij hadi geri alalım değil ki.. adı üstünde nasıl korurumu öğreniyoruz.. kendi kendimize.. diyette değiliz diye her şeyden yemicez ki.. bak ben kaç hafta oldu mezun oldum daha dün ilk defa pilav yedim.. ekmek zati yemiyorum.. arada canım isterse.. tatlı da yedim ama dengeledim ertesi gün yemedim..

Bu mantıkla olmaz nefs.. topla kafanı...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Ya nefs niye kendini şartlandırdın anlamıyorum burada kilo alınıyor diye... geldiğin günden beri bunu diyorsun... başı boş derken de neyi kastettiğini anlamadım. Ben konseye yazıyorum şimdi , takımdan çıkıp başka takıma gitmen için ricada bulunacağım...mesajlarını okumak beni mutsuz ediyor...

Yaaa flom valla ısyanım kendimeydi seni üzmek istemedim ki kusura bakma . :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:
Hunharca tatlı yiyesim var. Ama yemiciğim şimdilik sadece akşam yemeği ekleyip pirinç bulgur filan ekliyorum
Aaa bi de patdes salatası yapayım hafta sonuna:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Allah rızası için yee artık pattiş salatası haha
Bende dün tavuklu pilav yedim ki :)

Miu canımı çektirdi haha

upload_2018-11-15_15-5-3.jpeg

:hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh:

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Yaaa flom valla ısyanım kendimeydi seni üzmek istemedim ki kusura bakma . :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:
Nefs samimiyetle söylüyorum, senin için en iyisi başka takımda liste dışı devam etmen olacak... burayı benimseyemedin, aklında hep gitmek var ve bu şekilde burada zaman kaybediyorsun..son onayı bekliyorum, onay gelirse hippocan’ın takımında liste dışı devam edeceksin senin için de uygunsa.

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Harbi çok üzgünüm seni kırmak incitmek değildi amacım .
Kullandığım kelimenin seni ıncitecegıni dusunemedim. Bosbogazlık yaptım say.
Ben sürem dolduğu zaman gıtmek istiyorum takımlara uygunsa.
Tekrar tekrar söylüyorum lafımın seni üzecegini dusunemedim

Nefs samimiyetle söylüyorum, senin için en iyisi başka takımda liste dışı devam etmen olacak... burayı benimseyemedin, aklında hep gitmek var ve bu şekilde burada zaman kaybediyorsun..son onayı bekliyorum, onay gelirse hippocan’ın takımında liste dışı devam edeceksin senin için de uygunsa.

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Harbi çok üzgünüm seni kırmak incitmek değildi amacım .
Kullandığım kelimenin seni ıncitecegıni dusunemedim. Bosbogazlık yaptım say.
Ben sürem dolduğu zaman gıtmek istiyorum takımlara uygunsa.
Tekrar tekrar söylüyorum lafımın seni üzecegini dusunemedim
Süren dolmadan da liste dışı olarak bir takımda devam edebilirsin..

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Tamam gerek yok flo.
Ben komple çıkayım en ıyısı.
Komple çıkmanı istediğimi sanmıyorum..
Seni bilgilendirmek için yazmıştım. Süreyi burada bekleme zorunluluğun yok diye..
Ama yine de korumada kalmak istiyorsan kalabilirsin tabi ki..
Ama hippo’nun Takımında liste dışı devam etme imkanın var.
Hangisini istersen onu seç nefs.

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Nefs 28 Kasım Çarşamba listede olabiliyorsun canım .
Bunun için zaten bu çarşamba bir gruba dahil olup en az bir hafta deneme süren olacaktı .
Aklımdaydın . Çünkü listeye girmek istediğini biliyorum .
Listenin ve rekabetin seni kamçıladığını , aksi durumda toparlayamadığını da biliyorum ... bunu başı boş gibi yanlış bir ifade ile dile getirmenin gereksiz olduğunu eminim sende farkettin .

O yüzden öpüşüp sarılın , seni uygun olan gruba yazayım çarşamba günü ..

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
ya flo senide tanıyorum pınarıda
ikinizd çok tatlısınız korumak içind emiyorum onu ama emin ol tanısan alınmazsın bizim minnaga yazı dili çok farklı işte
Dediğim gibi alındım ama nefs açıklama yapınca geçti gitti zaten.. brn onun da iyiliği için demiştim, buraya adapte olamadı , en azından bir takımda liste dışı devam etse bile daha iyi motive olur sanki.. buraya da tam hazır olduğunda gelir ve onun için daha verimli olur diye düşünüyorum.. zaten istemediği bir kiloda şu anda.. burda da kilo verir diye düşündüm azar azar sıkmadan ama herkes farklı, bazıları rekabet olmadan kilo verme moduna geçemiyor.. istediği kiloya ulaşınca geri gelirse o zaman tam olarak koruma yapabilir bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar