kız bütün amacım oyduLen o değil de beni mezun ettin ya la
kız bütün amacım oyduLen o değil de beni mezun ettin ya la
Kuzum bu dunku menum.sabah salatayi yapayim derken kahvalti hazirlayamadim yumurta haslamayi unuttum.peynir zaten cig yemem bi salatalikla zeytine kaldim.bugunku kahvaltim resimli olacakKuskus salatası doyurucu bir salata tam bir menü sayılabiliyor. Muz da ileriki saatler acıkmaman için gayet yerinde olmuş. Sabah mı biraz eksik kalmış sanki canım yoğunsun bugün bahçe nöbetim var diyordun. Aman bünyeyi sağlam tut hasta olma
Yerim ya seniYuuhhhhhh yarım somun ekmek
Üstüne çiğköfte
Yetmedi pirinç
Utanmalısın dur birde şöyle çakayım
Yapmadı kuzu, sarfettiğim efora göre çok az bir menü oldu dün,bu sabah -400 gördümKaptanım bu pirinçler sıkıntı yapmaz inşallah gerçi bölgesel de yapıyorsun sen
Darısı başınaaaaakız bütün amacım oydu
İğde kas yapmaya yönelik programlarda ilk haftalar artı görmen normal, sonra yavaş yavaş eski kilona dönersin.Ben artı bekliyorum portim ya
Bulgur, pirinç, yulaf filan epey dolu
❤❤❤Korumada kalmak istiyorum
Oyy oyy sen biliyon valla kırmak istemedim yoğunluğunun içinde zaman ayırıyo ki işi bile olmasa emeğine emeğinize saygı duyuyorum..
@Floweroflife
Kızz çok üzüldüm valla arkadaşlar bile noldu dıyoo..
Yanii o kadar bilinçsizce yazdım ki..
Yokkk burdayımm haftaya gireceğim takımlardan birine.
O zamana kadar buradayım
Yoo tam tersi eksi getirir ki getirmiş zaten pirinç lapası diyeti gibi olmuşKaptanım bu pirinçler sıkıntı yapmaz inşallah gerçi bölgesel de yapıyorsun sen
Teşekkür ederim canımEksi gelmiş bile tebrik ederim eflalim
Ölçüler önemli o halde. Aldığın besinlere göre de sporun var. Taş mı olacan len başımıza amanınBen artı bekliyorum portim ya
Bulgur, pirinç, yulaf filan epey dolu
Oooo bekliyor gözlerim o fotoyuKuzum bu dunku menum.sabah salatayi yapayim derken kahvalti hazirlayamadim yumurta haslamayi unuttum.peynir zaten cig yemem bi salatalikla zeytine kaldim.bugunku kahvaltim resimli olacak
Yerim ya seni
Evet yaa eflal deyince aklıma geldi benim de. Pirinç lapası eksi getirir. Ama sen dediğin gibi güçsüz kalma. Ellerin dert görmesinYapmadı kuzu, sarfettiğim efora göre çok az bir menü oldu dün,bu sabah -400 gördüm
Şu tadilat döneminde az yesem 51 olurum çok kolay ama güçsüz düşmek istemiyorum, yapacak çok iş var
Rica ederim
Tamam o zaman
O zaman güzel bir eksiyle gel bu hafta ki haftaya kaptanlar seni takıma almak için kapışsın
Sallandırim mi seniBen de menu vereyim aksam ustu batirdim
Sabah 08.15
Ekli dosyayı görüntüle 25710
Oglene kadar aralarda kabak cekirdegi citledim
Oglen 13.00
Hellimli közlenmis biberli cevizli salata
Ara 15.30
1 mandalina
Ara 17.30
1 avuc kadst leblebi
2 3 tane de siyah kuru uzum
Aksam 19.30(dovmeyin)