Sol yanım
Artık herkes gibisin
Canım benim bir fikrim var şuan 15 kişi var listede 5 şer kişi den oluşan 3 ayrı takım kurulabilir mezun olanlarsa kilo koruma grubu kursunHadi bakalim hosbuldukkkk
Canım benim bir fikrim var şuan 15 kişi var listede 5 şer kişi den oluşan 3 ayrı takım kurulabilir mezun olanlarsa kilo koruma grubu kursunHadi bakalim hosbuldukkkk
Sanada cnmGünaydın mutlu pazarlar :cicek:
Ben daha cok beklemistimUtanç menümü yazayım o zaman ben önceeee
Kahvaltı öncesi aç karnına bir bardak kefir
09:10 2 dilim peynir, 5-6 zeytin, 1,5 dilim tb ekmeği, yeşillik
14:00 çok ince dilim ev yapımı yaş pasta, krem şantisiz
19:00 2 yk közlenmiş patlıcan, 150 gr kadar bonfile et yağsız fırında pişirilmiş, bol yeşillikli salata
Buraya kadar herşey normal, akşam yemeğinde arkadaşa davetliydim yemekten sonraki kısma geçiyorum
5 ya da 6 kadeh viski, 2-3 antep fıstığı, 2-3 yer fıstığı, 2-3 mısır cipsi, 2 kare sütlü çikolata
Spor olarak 120 dk tempılu yürüyüş*2=240 puan
@P.nrrr
Gelincim az yemek gerçekten ise yaramiyorKuzeyi banyo yaptım uyutup ben gideceğim duşa gelirim kahve arasında geçmişe bakacağım
Diyet yapıp artı ciksr mi insan ya
Greyfurta başladım duymasın sanal kaynanamın takımı
Başka takım mı var
tatlim cok karisiklik olmasin diye grubu 2 ye ayirdik simdilikCanım benim bir fikrim var şuan 15 kişi var listede 5 şer kişi den oluşan 3 ayrı takım kurulabilir mezun olanlarsa kilo koruma grubu kursun
Daha dönemedim :/Sanada cnm
Sen ne yaptin nasilsin
dondunuzmu eve
Hayirlisi olsun cnmDaha dönemedim :/
Ben daha cok beklemistim
Yinede bu menuye gore sadece 100 gr arti cok cok iyi
Bugun suya asilirsan alkolun etkisi gider
Gelincim az yemek gerçekten ise yaramiyor
Tek yaptigi metoyu yavaslatmak
Haftada 1 gun olabilir surekli hale gelirse benim durumuma dusuluyor
tatlim cok karisiklik olmasin diye grubu 2 ye ayirdik simdilik
Gecmise bakabilirsen gorursun
Sen cuma gunu bildirim yapamadigin icin dahil edemedim seni
Haftaya sende girersin
Tabi duzenli katilim gerekiyor
İrem aşk bocugu olmuşsun dün yediklerini gördüm yarın artı çıkarsa. Bende seni yerimMerhaba fistiklarrr
Aynen öyle abla ya günü kaçta kapattım iyi bı ekşi bekliyordum ki vurdduuu golll olduBen daha cok beklemistim
Yinede bu menuye gore sadece 100 gr arti cok cok iyi
Bugun suya asilirsan alkolun etkisi gider
Gelincim az yemek gerçekten ise yaramiyor
Tek yaptigi metoyu yavaslatmak
Haftada 1 gun olabilir surekli hale gelirse benim durumuma dusuluyor
tatlim cok karisiklik olmasin diye grubu 2 ye ayirdik simdilik
Gecmise bakabilirsen gorursun
Sen cuma gunu bildirim yapamadigin icin dahil edemedim seni
Haftaya sende girersin
Tabi duzenli katilim gerekiyor
O nasıl bişey ilk defa duyuyorum Danimarka diyetini?Ben bu danimarDa diyetini seviyorum ya valla benim için yazmışlar bu defa iki hafta yapmayı planliyorum bakalım kısmetse
@askrhpozitif konu açtı canım hani listeye girdiğimde 3.6 vermiştim ya işte bu diyetle vermiştim dur link atayimO nasıl bişey ilk defa duyuyorum Danimarka diyetini?
Zaten artisinİrem aşk bocugu olmuşsun dün yediklerini gördüm yarın artı çıkarsa. Bende seni yerimbugün kaçamak yok
Bende belki kiyma kavurcam yada kineolu mercimek kofte gibi bisey yaparimAkşam menüde ne var bende yumurta oğluma tavuk cçorbas var esinede kahvaltilik koysam bayılır 24 saat kahvalti yese niye yemek yok demez zaten çok yemek seçiyor
Ben bu hafta normal gidecem haftaya bakarimBen bu danimarDa diyetini seviyorum ya valla benim için yazmışlar bu defa iki hafta yapmayı planliyorum bakalım kısmetse
Sindirim için yiyorum onuZaten artisin
Bide onu yersen ne olacak
yapcam abla bugün gezmede değilim inşallah son dakika planı çıkmazsa ama çıkmaz kuzeyi banyo yaptım hava çok soğuk çıkarmam dışarıya bugünBende belki kiyma kavurcam yada kineolu mercimek kofte gibi bisey yaparim
Evdekiler bisey yemesede olur
Sporda yapicanmi
Bu defa tam yapıyorum Merve'nin konuya foto ekliyorum yapmak isteyen olursa fikir olurBen bu hafta normal gidecem haftaya bakarim
Aslinda bi 7 gun tam yapilmaliki sonucu gorelim
Tabi herkesde bir olmaz