Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Bizim burda hava çok güzel bugün, birazdan yürüyüşe çıkıcam . Kızımı sıkıca sarıp sarmalıyayım.

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Dünkü havaya bak bugünküne bak, sanki iki farklı ülke:).
Büyük kızım şimdi geldi yürüyüşten ceketi filan çıkarmış gelirken o kadar güzel diyor:)

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Akşam menüde ne var bende yumurta oğluma tavuk cçorbas var esinede kahvaltilik koysam bayılır 24 saat kahvalti yese niye yemek yok demez zaten çok yemek seçiyor :kavga:
ben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmez ;) sonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile :hobba:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
ben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmez ;) sonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile :hobba:
Çocukların yemek kültürünü bu babalar bozuyor menüm oğlum mücver yerdi brokoib yerdi hep babasindan göre göre yememeye başladı bende sebze çorbası yapıp blendardan geçirip yediriyor um ne yaoayim

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Benim esimde kabagi yemek olarak sevmez ancak furinda patlican kebab gibi yaparsam oyle yer

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ankarada hava fena gokgurultulu ruzgarli ve yagmurlu. Annemleri az once yolcu ettim simdide esimin akrabalari bebek gormeye gelecekler birazdan ona hazirlaniyorum. Muhtemelen geceye kadar gelemem.
Misafir arkasi hemen misafir kotu olmus
Baya yorucu olur
Yarin dinlenirsin artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar