Sol yanım
Artık herkes gibisin
İnşallah canımHayirlisi olsun cnm
Ins. Yakin zamanda donersiniz
İnşallah canımHayirlisi olsun cnm
Ins. Yakin zamanda donersiniz
Hadi bismillahh o zamanSindirim için yiyorum onu
yapcam abla bugün gezmede değilim inşallah son dakika planı çıkmazsa ama çıkmaz kuzeyi banyo yaptım hava çok soğuk çıkarmam dışarıya bugünkesin yapacağım bı bismillah desem gelecek devamı ama
Aman dikkat et havalar yanıltıcı üşütme ufaklığıBizim burda hava çok güzel bugün, birazdan yürüyüşe çıkıcam . Kızımı sıkıca sarıp sarmalıyayım.
Takipteyim abla. Dün hep hastanedeydik ya içmeden sarhoş gibi oluyorm hastanede çok kalınca kendime zor geldim. Bugün kalkınca silkelendim bi kendime geldim bomba gibiyim@Beyazpapatyammm fatoss hic gelemedin cok yogunsun heralde
Yoksa sendemi hasta oldun
@Ponibon kiz poni bi ses ver hele
ben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmezAkşam menüde ne var bende yumurta oğluma tavuk cçorbas var esinede kahvaltilik koysam bayılır 24 saat kahvalti yese niye yemek yok demez zaten çok yemek seçiyor
Çocukların yemek kültürünü bu babalar bozuyor menüm oğlum mücver yerdi brokoib yerdi hep babasindan göre göre yememeye başladı bende sebze çorbası yapıp blendardan geçirip yediriyor um ne yaoayimben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmezsonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile
Burasida bugun daha iyiDünkü havaya bak bugünküne bak, sanki iki farklı ülke.
Büyük kızım şimdi geldi yürüyüşten ceketi filan çıkarmış gelirken o kadar güzel diyor
Hadi bakalim goster bombaligini fistikTakipteyim abla. Dün hep hastanedeydik ya içmeden sarhoş gibi oluyorm hastanede çok kalınca kendime zor geldim. Bugün kalkınca silkelendim bi kendime geldim bomba gibiyim
Benim esimde kabagi yemek olarak sevmez ancak furinda patlican kebab gibi yaparsam oyle yerben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmezsonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile
Benimkine soteleyip sarımsaklı yogurtlucan abla diğer türlü yemiyorBenim esimde kabagi yemek olarak sevmez ancak furinda patlican kebab gibi yaparsam oyle yer
Hepsini 1 gune sikistirmasana cnmSelam kızlar geçmişi okuyup okuyup alintilayip bir türlu yazamıyorum . 1 saattir ütü yaptım bir posta çamaşır yıkadım asılacak beni bekliyor market ,pazar alışverişine gidilecek azıcık mola verdim
Bu sefer öyle denk geldi ablaHepsini 1 gune sikistirmasana cnm
Misafir arkasi hemen misafir kotu olmusAnkarada hava fena gokgurultulu ruzgarli ve yagmurlu. Annemleri az once yolcu ettim simdide esimin akrabalari bebek gormeye gelecekler birazdan ona hazirlaniyorum. Muhtemelen geceye kadar gelemem.